![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 ![]() |
Vai kāds ir lasījis šo grāmatu? es šo gramatu tikko izlasīju un man tā ļoti patika tikpat ļoti kā "Masku pilsēta". Kādas ir jūsu domas par šo grāmatu?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Oj. Man arī ļoti patika ši grāmata. varbūt bišku pa daudz tās romantikas, bet varbūt man tā likās tāpēc, ka šī romantika nebija gluži manā gaumē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Kaut kas zināms par nākamajām sērijām? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 ![]() |
nu zinu, ka ir izdota gramata"Ziedu pilseta", bet latviski gan vēl nav
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
Beidzot kāds ir uztaisījis šo pavedienu
kā jau minēju "ko tu lasi" pavedienā tikko piebeidzu viņu- un nevaru pārciest ka tik laba ideja tik necili izpildīta - visi notikumi pārstāstīti milzīgi ātrā skrējienā. tu nepaspēj iejusties vienā situācijā kad tā jau beidzas - pa vidu visādi maznozīmīgi sīkumi. viņa aizgāja pie antikvāra, parunājās, atstravagēja mājās, atkal prom, tas aizgāja pie tā atkal parunājās- visi izgāja pastaigāties pa campo un atkal runājās- to visu varēja uzrakstīt simtsreiz saistošāk- tā lai tas tiešām liktos rakstīšanas vai lasīšanas vērts - bagāto un vareno sarunas par politiku domas un izjūtas- vnk bērnišķīgas, bieži arī nepārliecinošas vai arī nenormāli nodrāztas- turklāt juceklīgas - tā arī neatceros kurš ir kuram brālis māsīca un tēvocis- kuri zvaigznāji ir kādās attiecībās un kādās krāsās- un kāršu loka nozīme ko varēja tik burvīgi izmantot- vnk izplēn - jauniešu mīlas kvadrāti un daudzstūri protams smieklīgi bet tas nu tā- galvenais ka tik neizteiksmīgi tāpat kā gandrīz viss - Čezares un Džordžijas attiecības paliek karājoties gaisā - visa tā padarīšana ar stravagēšanu- gauži neskaidra- varēja jau nu precīzāk izstrādāt principus uz kā tā balstās, noteikumus un īpašības - turklāt man ir aizdomas ka tulkojums ir diezgan dranķīgs- pārāk tiešs zaudējot īsto jēgu. iespējams, ja tas būtu labāks tad arī visa grāmata liktos labāka. sevišķi jau Detridža runa (pats tēls ari brīzīem kaitina bet tas ari tā). Nu tas izklausās visai intresanti bet bieži ir pārāk neveikli nu lūk- patīk man abas hercogienes un vecākie gondoljeri ir jautri- diemžēl par maz pieminēti. Rodolfo ir interesants un tas notikums ar mežģīnēm- vispār pirmajā daļā notikumi bija meistarīgāk savērpti Enriko 2. daļā kļūst garlaicīgs (lai gan parādās dažas jaunas iezīmes) kamēr pirmajā viņš bija kā laba garšviela. Protams pašas pilsētas ir dikti aizraujošas- un palaista garām lieliska izdevība tās tuvāk aprakstīt. To VAR izdarīt aizraujoši. vispār viss sižetiskais kā tāds ir pietiekami interesants- taču šeit šķiet gandrīz tikai pliks sižets- kauli bez miesas- (kamēr mūsu latviešu autoriem parasti ir otra nelaime- ir burvīgs dvēseliskais bet nav sižeta) vāks ir baigi labais abām daļām un zīmējumi- kas varēja būt vairāk un lielāki nu bet par spīti visam grāmatu ir tiešām patīkami lasīt un loģiski ka es ar nepacietību gaidu nākamo- Ziedu pilsēta. un šķiet vaidzētu būt vēl daļām. kas tur bija- Anglijā viņu izdos drīz vien- tad jau pāris trīs mēneši paies kamēr mūsējie izdomās iztulkot... citas daļas vēl nav uzrakstītas bet man domāt ka ir padomā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) prasīties prasās nu jā tas jau nekas ka man ir tagad stravaganzas skrīnseiveris (kas protams arī varēja būt daudz labāks lol) redziet es nesaku to visu lai "noliktu" vai izlādētos- ceru ka vismaz izraisīsies diskusija nevis pārdesmit cilvēki ienāks un izteiks mēmu sajūsmu vai šādu tādu attieksmi piecos vārdos- kā tas parasti notiek un vēl- jo lielāka ideja jo smagāka kritika- apm tā bet vispār Mērijai Hoffmanei ir baigi daudz bērnu grāmatu- visas drošvien nav tik interesantas bet daudzas noteikti būtu vērts iztulkot- uz ko mums nabagiem maz cerību (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) un bērnu lit žurnāls Armadillo (Bruņnesis laikam)- kas šķiet palīdz izdot daudzus citus bērnu lit darbus un krājumus |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.08.06 Kur: tur kur putni dzied. ![]() |
Abas esmu izlasījusi un abas patika.
Daudz interesantu ideju, bet kā jau kaiva minēja, iespējams nedaudz pārskriets viņām pāri... Bet vispār tiešām liekās laba. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Man dzimšanas dienā uzdāvināja Zvaigžņu pilsētu,to arī izlasīju,tagad lasu vēlvienreiz.
Pārsvarā interesanta ar labu šizetu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Grāmata ir visnotaļ interesanta (stravagēšana - līdz šim vēl nezināma maģijas nozare), informatīva (uzzinām, ka Itālijā katra pilsēta izceļas ar kaut ko citu; lai gan tad, kad es biju Venēcijā, "Masku pilsētas" raksturojums lika vilties) un viegli lasāma. Ļoti iespējams, ka tā ir mana, kā lasītāja vaina, taču es šo un iepriekšējo grāmatu izlasīju lielā ātrumā un tagad ļoti daudzas vietas neatceros.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.03.08 Kur: Cēsis. ![]() |
NEPATIKA
Labākl man patika Masku pilsēta, tā tik tiešām bija superīga! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 18:07 |