Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Azkabana "Kino pauzē"
ils
iesūtīt 03.06.2004 08:53
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Iznācis žurnāla Kino pauze jūnija numurs ar Hariju Poteru uz vāka. Pretstatā PREMIERE un, liekas, arī citiem ārzemju kinožurnāliem, Latvija ir izcēlusies.

Jau atverot žurnālu, acīs iekrīt HP konoplakāts lappuses lielumā. Filmas anotācija ir dota 15. lapaspusē. Četras zvaigznes no piecām. Nākošajā atvērumā – raksts Harijs Poters: jaunumi un izmaiņas uzņemšanas laukumā.

Harija Potera faniem ir iemesls atkal uzgavilēt – uz ekrāniem skatāma nu jau pēc kārtas trešā filma. Tiesa, sākotnēji tās pirmizrāde bija paredzēta uz Ziemassvētkiem, taču studija Warner Brothers neriskēja to laist tautiņās starp Matriksa un Gredzenu pavēlnieka noslēdzošajām daļām. Līdz ar to uzņemšanas grupa varēja atviegloti uzelpot un mierīgi darīt savu darbu.

Bez raksta, tur var atrast arī ekspresintervijas ar Denielu Redklifu un Emmu Vatsoni.

39. lapaspusē – aizraujošs piedāvājums – ceļojumu birojs Air Tour ved visus HP pielūdzējus apmeklēt reālas vietas, kas saistītas ar notikumiem no Harija Potera dzīves.

Beigās, varu silti ieteikt – nopērciet šo žurnālu! Būs labs suvenīrs tikai par 69 santīmiem.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 2)
eyedam
iesūtīt 07.06.2004 18:30
Raksts #2

Neuzbilstamais
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 23.07.03
Kur: Latvija, Rīga
Klusais okeāns 2010

Pēc diviem neveiksmīgiem mēģinājumiem, kad man mēģināja iestāstīt, ka Kino Pauze vēl nav iznākusi, arī es beidzot tomēr to nopirku. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Mani mazliet sarūgtināja tas, ka arī žurnālos publicē nepārbaudītas vai pat jau noliegtas baumas... Džons Malkovičs Voldemortu netēlos. Divi galvenie iemesli. Piemkārt, viņš ir amerikānis, bet visi aktieri, kas spēlē britu lomas (un tādi ir lielākā daļa, tai skaitā Voldemorts), arī paši ir briti (viens no dažiem Roulingas noteikumiem). Un otrkārt, paši Warner Bros. šo kandidātu jau ir oficiāli nolieguši. (Es gan neesmu pārliecināts, vai viņi tikai paziņojuši, ka šis aktieris nav apstiprināts, vai pateikuši ka tieši Malkovičs Voldemortu netēlos. Bet jebkurā gadījumā paliek pirmais iemesls.)

Otra bauma, ko gribētu gan daudzi HP fani un kuru, Romanovskaprāt, lai vairotu savu bagātību, nopietni apsver arī pati Roulinga – pēc 7. HP grāmatas būs vēl astotā. Tas, lai gan iespējams, tomēr, visticamāk, nepiepildīsies. Es nesen lasīju rakstu (un gribēdams nevaru atcerēties, kur tas īsti bija), kur pati Roulinga teica, ka vairāk par 7. grāmatu nebūs. Droši vien viņa paliks rakstniece un varbūt pat izdos kādu grāmatu saistībā ar HP, bet tas vairs nebūs Harijs Poters un....

eyedam

+Citēt rakstu
jazz
iesūtīt 15.06.2004 16:22
Raksts #3

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri-
Pievienojās: 08.06.04

Zel es nenopirku,jo pie mums nebija si zurnala.

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 12.05.2025 07:43