Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Jaunumu straume
ils
iesūtīt 28.05.2004 14:58
Raksts #1

Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas
Grupas ikona

Grupa: Dienas Pareģis
Pievienojās: 29.07.03
Kur: Rīga
Dienas Pareģis 2009

Dažas vēstis no Maglu tīkla.

Maglu tīklā ir ieskanētas bildes no žurnāla Newsweek, ko var jau nopirkt arī pie mums.

Recenzijas par filmu nāk lielā skaitā, bet daudzām ir brīdinājumi par spoileriem. Kaut arī nelieliem, bet tomēr. No otras puses, var jau paciesties tās dienas, līdz filmu sāks rādīt arī pie mums. Tad tos aprakstus varēs izlasīt un saprast, kas tur pareizs, kas – nē.

Laikraksts The Sun ir intervējis 5 jaunos aktierus, kas tēlo jaunajā Poterfilmā.

Bet nupat notikušajā preses konferencē Deniels Redklifs paredz Harija bojā eju seriāla beigās, tas ir, 7. grāmatā:
Cilvēki mani ienīdīs par to, ko saku, bet man vienmēr ir bijusi tāda sajūta, ka Harijam ir jāmirst. Harijs un Voldemorts ir tik cieši savijuši savu likteni, to jūs varat redzēt 4. grāmatas beigās. Vienīgā iespēja panākt Voldemorta nāvi, ir arī Harija nāve.

Tur pat ir ieraugāms arī viss raksts par šo preses konferenci un visai jaukas bildes. Varētu pat teikt – jautras.
Tā kā, cerēsim, ka viss beigsies laimīgi!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 5)
YdooM
iesūtīt 29.05.2004 09:33
Raksts #2

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Izraidītie
Pievienojās: 17.04.04
Kur: Maajaas pie datora

Nu ja jau bija teikts pareģojumā- Otrs nevar dzīvot, kamēr pirmais ir dzīvs. Tātad, ja Harijs nomirs, Voldemorts izdzīvos, ja viņu kāds cits nenovāks.

+Citēt rakstu
Canadian
iesūtīt 29.05.2004 10:59
Raksts #3

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.04.04

CITĀTS(YdooM @ 29.05.2004 10:33)
ja Harijs nomirs, Voldemorts izdzīvos, ja viņu kāds cits nenovāks.

Nu es sākumā arī tā īsti nesapratu, ko Dumidors īsti gribēja teikt, bet tagad sāku saprast.

+Citēt rakstu
vanesa
iesūtīt 29.05.2004 19:20
Raksts #4

Sēž zem Šķirmices
**

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 15.05.04
Kur: tur, kur nevajadzētu

CITĀTS(ils @ 28.05.2004 14:58)
Bet nupat notikušajā preses konferencē Deniels Redklifs paredz Harija bojā eju seriāla beigās, tas ir, 7. grāmatā:
[i]Cilvēki mani ienīdīs par to, ko saku, bet man vienmēr ir bijusi tāda sajūta, ka Harijam ir jāmirst. Harijs un Voldemorts ir tik cieši savijuši savu likteni, to jūs varat redzēt 4. grāmatas beigās. Vienīgā iespēja panākt Voldemorta nāvi, ir arī Harija nāve.

Iespējams viņam ir taisnība.

+Citēt rakstu
Ashly
iesūtīt 29.05.2004 19:40
Raksts #5

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 19.08.03
Kur: savā nodabā

CITĀTS(YdooM @ 29.05.2004 09:33)
Nu ja jau bija teikts pareģojumā- Otrs nevar dzīvot, kamēr pirmais ir dzīvs. Tātad, ja Harijs nomirs, Voldemorts izdzīvos, ja viņu kāds cits nenovāks.

Bija teikts, ka viens var mirt tikai no otra rokas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tātad Voldemorts var mirt tikai no Harija rokas. Bet grāmatu jau neatstās, ka ļaunais paliek, tad sanāk, ka ir divi varianti – Harijs un Voldemorts mirst reizē vai mirst Voldemorts.

+Citēt rakstu
jazz
iesūtīt 15.06.2004 16:28
Raksts #6

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri-
Pievienojās: 08.06.04

Ja es to jau zinaju...........................

+Citēt rakstu

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 11.05.2025 11:09