![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Dažas vēstis no Maglu tīkla.
Maglu tīklā ir ieskanētas bildes no žurnāla Newsweek, ko var jau nopirkt arī pie mums. Recenzijas par filmu nāk lielā skaitā, bet daudzām ir brīdinājumi par spoileriem. Kaut arī nelieliem, bet tomēr. No otras puses, var jau paciesties tās dienas, līdz filmu sāks rādīt arī pie mums. Tad tos aprakstus varēs izlasīt un saprast, kas tur pareizs, kas nē. Laikraksts The Sun ir intervējis 5 jaunos aktierus, kas tēlo jaunajā Poterfilmā. Bet nupat notikušajā preses konferencē Deniels Redklifs paredz Harija bojā eju seriāla beigās, tas ir, 7. grāmatā: Cilvēki mani ienīdīs par to, ko saku, bet man vienmēr ir bijusi tāda sajūta, ka Harijam ir jāmirst. Harijs un Voldemorts ir tik cieši savijuši savu likteni, to jūs varat redzēt 4. grāmatas beigās. Vienīgā iespēja panākt Voldemorta nāvi, ir arī Harija nāve. Tur pat ir ieraugāms arī viss raksts par šo preses konferenci un visai jaukas bildes. Varētu pat teikt jautras. Tā kā, cerēsim, ka viss beigsies laimīgi! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 17.04.04 Kur: Maajaas pie datora ![]() |
Nu ja jau bija teikts pareģojumā- Otrs nevar dzīvot, kamēr pirmais ir dzīvs. Tātad, ja Harijs nomirs, Voldemorts izdzīvos, ja viņu kāds cits nenovāks.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
CITĀTS(YdooM @ 29.05.2004 10:33) ja Harijs nomirs, Voldemorts izdzīvos, ja viņu kāds cits nenovāks. Nu es sākumā arī tā īsti nesapratu, ko Dumidors īsti gribēja teikt, bet tagad sāku saprast. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 15.05.04 Kur: tur, kur nevajadzētu ![]() |
CITĀTS(ils @ 28.05.2004 14:58) Bet nupat notikušajā preses konferencē Deniels Redklifs paredz Harija bojā eju seriāla beigās, tas ir, 7. grāmatā: [i]Cilvēki mani ienīdīs par to, ko saku, bet man vienmēr ir bijusi tāda sajūta, ka Harijam ir jāmirst. Harijs un Voldemorts ir tik cieši savijuši savu likteni, to jūs varat redzēt 4. grāmatas beigās. Vienīgā iespēja panākt Voldemorta nāvi, ir arī Harija nāve. Iespējams viņam ir taisnība. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.03 Kur: savā nodabā ![]() |
CITĀTS(YdooM @ 29.05.2004 09:33) Nu ja jau bija teikts pareģojumā- Otrs nevar dzīvot, kamēr pirmais ir dzīvs. Tātad, ja Harijs nomirs, Voldemorts izdzīvos, ja viņu kāds cits nenovāks. Bija teikts, ka viens var mirt tikai no otra rokas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tātad Voldemorts var mirt tikai no Harija rokas. Bet grāmatu jau neatstās, ka ļaunais paliek, tad sanāk, ka ir divi varianti Harijs un Voldemorts mirst reizē vai mirst Voldemorts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri- Pievienojās: 08.06.04 ![]() |
Ja es to jau zinaju...........................
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 11:09 |