![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.04 ![]() |
Manā dzīvē valda šausmīgs laika trūkums un nekomannegribastagaddarīt. Laikam jau tāpēc aizdomājos par vampīriem un mūžigo dzīvošanu. Ienāca prātā labā filma "Intervija ar vampīru", tur bija dota iespēja izvēlēties. Kādreiz domāju, ka es nekādā gadījumā nepiekristu, bet šobrīd šķiet, ka labprat. Kā ar jums?
Ja- jā, tad kā Tu turpinātu dzīvot? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Es negribetu kļūtpar vampiru. It kā no vienas puses labi ka ir tā mūžīgā dzīvošana, bet no otras puses tu pārdzīvosi visus savus draugus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
''Intervija ar vampīru'' man patika, arī vienu ar to vampīru saistītu grāmatu esmu lasījusi. Tagad man liekas, ka būt par vampīreni būtu interesanti, bet tajā pašā laikā es apzinos, ka viņi dzīvo vēl tukšāku un nevajadzīgāku dzīvi par manējo, vampīri ir kā slimība, kā pārbaudījums šī laika cilvēkiem.
man nupat liekas, ka iebraucu galīgās auzās. es neesmu sadiste vai kas tāds, bet iespēja iekosties otrā cilvēka, iespēja iegūt viņa dzīvības spēku...tas liekas ļoti pievilcīgi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Nee...es neeveelos dzert asinis un ievainot citus...man tas nepatiktu...es laab mirtu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nee nekaadaa gadiijumaa! Agraak man likaas ka es piekristu...bet tagad es iedomaajos...es vnk nespeetu dzert cita asinis!!!brrr....
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.06 Kur: Valmiera ![]() |
ne negribeeetuu jo ko zin ir taadi vampiiru mednieki ka asmens>!!!< (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.06 Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska ![]() |
Ēst citu asinis? Fui!!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
Ai, nē. Neesmu par to domājusi. Un laikam jau, ka nē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.06 Kur: Riga ![]() |
Ja es butu viens no tiem pukainajiem radijuminjiem- vampirishiem, tad es noteikti pirmam kartam nokostu savu skolas direktoru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) nju pec tam noteiktii kadu skolotaju kuru ciest nevaru. katra gadijuma visiem simpatiskajiem dzekinjiem nevajadzeeetu uztraukties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) es loti gribetu but vampirs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Nelabprāt, man asinis nevisai garšo, un tās redzot man slikti paliek, tapēc nekād labais vampīrs no manis nesanāktu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.06 Kur: Bastīlija ![]() |
Jā labprāt...man jau pat šķiet, ka esmu...
Asinis - nav problēmu...arī no tumsas un slēgtām telpām nav bail... bez saules - var iztikt... vientulība - nebiedē, pat patīk... pie tam varētu nokost savus ienaidniekus... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) situ saujā tam kas piedāvā... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
CITĀTS bez saules - var iztikt gribetu redzet ka tu to paveiktu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ienistu vampirus - piedodiet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
vispār būtu jau interesanti, tikai ja es asiņu vietā varētu dzert greifrūtu sulu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: Kaut kur kaut ko čakarēju... xD un kādam krītu uz nerviem. ![]() |
shitas bija MAXimaali tizli !!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
ta turpinat (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.06 Kur: Bastīlija ![]() |
CITĀTS bez saules - var iztikt CITĀTS gribetu redzet ka tu to paveiktu A vot...dzīvojot pastāvīgi pagrabā un iziet ārā tikai naktīs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) elementāri |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS A vot...dzīvojot pastāvīgi pagrabā un iziet ārā tikai naktīs... elementāri teoretiski iespējams , bet ceru ka tu domāji parastu pagrabu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu protams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) blakus gurķiem un skābētiem kāpostiem pavadīt dienas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Patiesībā tā varētu būt vnk tumša telpa bez logiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.06 Kur: ne tur kur vajag >< ![]() |
agrak gribeju but... tagad es ipasi negribetu bet tapec lai nekljutu nemirtu... tacu laimiga nebutu....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.05 Kur: Rīga ![]() |
Oi. Interesants pavediens. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Man personīgi vampīri liekas vilinoši un pievilcīgi. Neesmu aizdomājusies, vai vēlētos par tādu kļūt. Varbūt piekristu, ja nosacījumi būtu- tikai uz vienu dienu. Tas tā, lai iemēģinātu viņu dzīvesveidu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nu jā, tikai... Tā asiņu sūkšana. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
CITĀTS(BellaDiva @ 13.07.2005 11:48) [snapback]446836[/snapback] U jaa vampiiri (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) Mana sirds lieta..naciet uz sakoziet mani..es gribu...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) )heh:) Bez saules spetu dzivot un varetu partikt no stulbiem ļautiņiem, pasaule ķļūtu skaistāka:) Tur nu es pilnigi piekritu!ari man ta ir sirdslieta un es gribetu but vampirs...nedomaju ka esmu,lai ari man garšo jela gaļa un patik asinis(ari pec garsas),bet tur jau ,ja skatas pec mitiem mani butu jasakož! nu tad naciet un sakodiet beidzot! Un par Lamiju es negribetu but jo vina nebij TADS vampirs kadi ir normalie....Mu vina ir neglita un dzivnieks un partiek no mazulu asinim...un man berni nepatik! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
nu es par vampiru gribet but tikai tad, ja preteja gadijumu man butu jamirst...ja man butu vismaz kaut kada iespeja izdzivot, pat ja tā ir pārvēšanās vampīrā, tad es to izmantotu...
Šo rakstu rediģēja Flora: 01.09.2006 17:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 14:17 |