![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS ![]() |
Pajautaasim sev godiigi: Vai tad ja nebuutu GP filmas mees tik daudz zinaatu un fanotu.Visas 3 filmas jau ir bijushas uz ekraaniem un visticamaak nekas vairaak nav gaidaams.........nezinu varbuut izklausaas liekuliigi,bet es domaaju, ka peec shiem 2 gadiem lielaakaa dalja no shaa foruma biedriem sheit vairs nebuus......,bet es zinu,ka sheit ir ljoti uzticiigi cilveecinji,kuriem tas tieshaam ljoti intresee un saista.............. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Šo rakstu rediģēja middle-earth: 21.05.2004 15:10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.12.05 ![]() |
Labs jautājums, pati nezinu, iespējams, ka nemaz nebūs laika šādām interesēm, Tad jau redzēs!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Tad jau redzēs. 2 gadi vēl nav pagājuši, un es nezinu, bet domāju, ka varētu intersēt?! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Shii graamata un shis staasts ir bijushi un idziivojushi tika daudz... Domaaju ka arvien vairaak un vairaak cilveeki intereseesies par GP... Tikai domaaju ka mees izdziivojaam tos mirkljus kad filmas paraadijaas uz lielajiem ekraaniem, kas tagad ir lela dalja no GP... Varbuut peec kaadiem 100 ngadiem veel kaads uztaisiis savu filmas interpretaaciiju.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.05 ![]() |
Intereeshos par GP vienmeer! jo laikam nekad neaizmirsiishu taas lieliskaas graamatas un filmas!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.05 ![]() |
Varbūt, es vairs tā neintresēšos, bet man joprojām GP sagādās patīkamas izjūtas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.05 Kur: peļu medībās :D ![]() |
Nu me domā, ka ja cilvēkam interesē šis žanrs, tad arī intersē ... protams, iet laiks un daudz kas var mainīties bet nu tomēr ... par to pazušanu no foruma - nu šajā forumā jau runā netikai par HP un GP, te jau runā arī par citām lietām, sasitītām ar ... nezinu, kā lai pasaka ... fantāziju, iztēli ... tā kā , kam tas ir asinīs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tam tas arī tā paliks (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.05 ![]() |
never zinaat! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.05 Kur: Night's Watch ![]() |
Tā kā esmu bijusi GP fane nu jau gandrīz 9 gadus (jap, man princešu un feju vietā vakara pasaciņās figurēja orki, enti un hobiti) tad diezgan droši varu apgalvot, ka pēc vēl diviem gadiem nekas nebūs mainījies. Un tiesa - ja interesē fantasy žanrs kā tāds, tad arī GP nekur nepaliks. Protams, būs arī citas intereses, bet GP mani interesēs vienmēr.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
Godīgi sakot tad nemaz nezinu.Man gan liekas ka pa to interesēšos vēl ilgi.Bet kas to lai zin.Ies laiks, tad jau manīs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.06 ![]() |
Nu nezinu....Gruuti pateikt....Varbuut tad es domashu,ka man vispar kaut kas tik urgains vareeja patikt....A varbuut patiks...Nez... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
par cik man tā fanošana aizsākās izlasot grāmatas, tad fanot es nepārtāšu. man tā sajūta ir stipri iekšēja, tā ir daļa no tā, kas esmu, kāda esmu. gp grāmatas taču ir pārpilnas ar neitrālām moralizēšanas stundām, kuras, man jāatzīst, darbojas efektīgi. man daudz skaidrāks kļuva jēdziens ''bruņinieciska drosme''.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
nju man nebūs intereses par to, jo man pat taagd tādas nav..pilnīgi par viņu neinteresējos..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.06 ![]() |
nu jau laikam man bus pagajushi divi gadi kopsh lasiiju GP...protams,veel uzskatu,ka interesantas un saistoshas graamatas, bet vairs nav taa sajuusma...savaa zinjaa apmaatiiba....tagad uz to visu skatos,taa teikt, veesu skatu....tieshi taapat ir ar HP...pashaa saakumaa taa bija kaa atkariiba...vajadzeeja paarlasiit,ja iznaaca jaunaa graamata, tad vajadzeeja buut vienai no pirmajiem rindaa.....tagad taa vairs nav... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Šo rakstu rediģēja billy: 24.04.2006 09:02 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
es domāju, ka vienmēr būšu GP fane. jāatzīstas ir - sāku lasīt, jo patika pirmā filma. bet kad izlasīju grāmatas, tās patika vēl vairāk. un tikai pēc tam skatījos citas filmas. bet grāmatas tomēr mīļākas. ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Es tā īsti nezin,bet GP mani varētu saistīt vienmēr...
Es nesaku,ka līdz nāves slieksnim! Bet kādus 2DESMTI gadus vēl es par viņu fanošu... Man patīk filma GP:Divi torņi. Tā arī mani pie viņa saista! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.06 ![]() |
Isti drosh neesmu, bet vispar man patika gramata un domaju, ka pec kadiem daziem gadiem izraksu to atkal no plaukta, lai parlasitu. Un galu gala, Tolkins tacu sarakstija un lasa so gramatu gana sen , ja ta neintereses mani, tad intereses kadu citu!
Šo rakstu rediģēja Gendalfs: 08.10.2006 16:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.05 Kur: Sudraba dvēselē vēju auž... ![]() |
Domāju, ka mani arī pēc 7 vai cik tur gadiem GP vēl interesēs. Šī ir viena no grāmatām [arī filmām], kas visilgāk spējušas saistīt manu interesi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Nu nē!! GP ir kļuvis par manas dvēseles daļu.No tā ateikties būtu tāpat kā vardarbīgi izraut no zemes kādu augu un atstāt zemē kalstam..Un grāmatas esmu izlasījusi visas kas pieejamas krieviski..Latviski nekas prātīgs nav un tulkojums ir vnk nožēlojams... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
Par filmām-Hobits itkā gaidāms..Varbūt pat ar Džeksonu priekšgalā.. Un ja uzrastos kāds prātīgs cilvēks,tad Silmarionu varētu ekranizēt seriālā..Tikai viegli iebraukt grāvī un rdīt kārtējo sviestu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
Bērnībā man ļoti patika hobits. Un filmas specāli neskatījos, pirms neizlasīju grāmatas (jo neesmu vēl redzējusi grāmatas ekranizējumu vai filmu pēc grāmatas motīviem, kas būtu labāka par grāmatu).
Tā ka - aktīvi nefanoju, bet GP man noteikti patiks arī pēc 2 gadem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Tad ju redzēs vai man vel patiks LOTR.Manuprāt patiks jo LOTR nekas nvar pāspēt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 14:58 |