![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.11.03 ![]() |
Mana mamma ir lasījusi un viņai ļoti patika.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
mana mamma nav izlasījusi.....tikai uz videokaseti avis uzmeta.....njaa......sanāk, ka es vienīgā ģimenē esmu lasījusi HP.....pat mana 15 gadīgā māsa nav lasījusi......
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Neatceros par ko šajā aptaujā nobalsoju, bet atklājās, ka slēpj to no manis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) biju domājusi ka ir vairāk saprāta (bet vismaz cik sapratu tas nebija tāpēc ka bērnu grāmata)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.08.06 ![]() |
Mani vecāki, noteikti nav lasījuši.
Man šķiet. Labākajā gadījumš viņi vsp zin kas tie tādi ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja *quote: 14.08.2006 17:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.04.06 Kur: Mājās ![]() |
Manējie arī nav lasījuši. Bet ziniet ko man teica krustēvs, kad es viņam teicu ka iešu pirkt Jauktasiņu princi??
CITĀTS Palasi labāk Mazo princi vai kau tko no Gētes! AĀāaaaarprats!!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Ļooti šaubos. Bet ja ir, tad slēpj no manis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.06 ![]() |
Nāv manējie ne lasījuši grāmatas, ne redzējuši filmas. Nu varbūt vienīgi pirmo filmu, kuru rādīja pa LNT, bet par to es arī šaubos. Ticamāk ir tas, ka viņi ir noskatījušies tikai tās filmas reklāmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Bet viņi zin, ka Harijs Poters ir kā atkarība, jo grāmatas es lasīju pa dienu un nakti! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.05 Kur: LV ♥ ![]() |
Mans tēvs ir lasījis tikai pirmo HP daļu, bet nobalsoju ka ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Filmas gan viņš ir visas redzējis, un ticiet vai nē, viņam patika (vēlos pasvītrot šo teikumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) )! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
neah,mana mamma mēģināja,viņai nepatika-nu ko lai saka...pati vainīga ,bet tētim par to vispār vienalga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Es domāju ka nē!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.10.06 ![]() |
Mani vecāki noteikti nav lasījuši. Mamma uzskata, ka šī grāmata ir muļķīga un tētis arī ne... Vienīgā viņu informācija par šo tematu (kas ir Harijs Poters?) ir tāda, ka tas ir burvju zēns, kura vārds ir Harijs un uzvārds Poters. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Mana mamma lasīja, loti patika.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.06 ![]() |
Mani vecaki ir lasijusi un viniem patika, pirmas divas filmas ar ir redzejusi. Pie gramatas gan es vinus laidu tikai tad kad pats jau biju izlasijis!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
nav bet teica ka noteikti izlasīšot un to es baigi gribētu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Es no vecākiem uzzināju par HP eksistenci (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Gan mamma,gan tētis savulaik ieteica lasīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Nē un es viņiem to neļautu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Manējie nav, un to arī nedarīs. Kas tāds neesot priekš viņiem. Teju vai žēl, nezina, ko palaiž garām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
nē, viņiem tādas "nekam nederīgas muļķības" nav vajadzīgas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS jap!! abi vecāki izlasīja un teica ka ir labs ... pretstatā vecākem, labai draudzenei nu nekādi nevaru piedabūt lai viņa izlasa Potiju ... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 Kur: Rīga ![]() |
mamma ir, bet par tēvu nezinu. :]
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Diemžēl nav, bet mēģināju pierunāt. Vienu nodaļu izlasīja, bet tad atdeva man grāmatu atpakaļ. Laikam jau nepatika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 16:52 |