![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Kad jūs tā normāli vispār sākāt lasīt. Es pats tā normāli tikai tad, kad biju izlasījis FAkmeni
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Kaut kad piecos gados, kad sāku iet pirmajā klasē, jau iestājos bērnu bibliotēkā, tagad tur esmu kādus astoņus simtus grāmatu izlasījusi...
Visticamāk, ka vēl vairāk, jo man divos gadus bija seši simti grāmatu sakrājies. Vienmēr biju īsts grāmatu tārps, tikai kaut kad trešajā klasē bija lielā pauze, kad kādu gadu vispār nebiju biblenē, tikpat kā nelasīju. Bet esmu tas cilvēks, kas nekad pa īstam nepārstās mīlēt grāmatas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.04 Kur: tepat uz vietas Ziemas sapņotāja 2010 ![]() |
Lasīt grāmatas man agrāk nepatika. normāli sāku lasīt biezākas grāmatas, kad gāju 3. klasē. Bet vispār iemācījos tekoši, ātri lasīt 2 klasē. atceros, ka pirmās klases liecībā bija rakstīts, ka bērns nespēj ātri lasīt tekstus. tagad gan tā nav.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
Lasīt iemācījos 5 gadu vecumā, bet kārtīgi lasīt biezas grāmatas esmu sākusi pēdējajos 3 gados, tagad esmu grāmattārps uz mūžiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nuu taadas biezas graamatas bez piespieshanas utt. saaku lasiit 6-7 gadu vecumaa. agraak biju(itsevishkji pirms skolas) baigais graamattaarps...bet peec 2.klases vairs tik ljoti nelasiiju graamatas...nu pareizaak sakot saaku lasiit normaalaa daudzumaa graamatas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 13.02.06 Kur: Dēļu laivā uz grīdas ![]() |
Tai pashaa dienaa, kad saaku lasiit - septinju gadu vecumaa, ar siksnu un asaraam, bet tai pahaa dienaa es izlasiiju pifa piedziivojumus, slaveno piileenu timu un saaku lasiit lingreenu! Vienkaarshi no aabeces nemaaceeju iemaaciities (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Es kaadu 6 gadu vecumaa... jaa... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Varat briiniities, varat ne, bet taa nu tas ir! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Šo rakstu rediģēja Wila: 28.06.2006 11:42 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
CITĀTS(orx @ 23.04.2004 19:11) [snapback]194319[/snapback] Kad jūs tā normāli vispār sākāt lasīt. Es pats tā normāli tikai tad, kad biju izlasījis FAkmeni Es sāku lasīt, kad izlasīju tieši šo grāmatu kādas piecas reizes! Bet lasīt mācēju jau... cik, hmm... kādu 4 gadiņu vai 5 gadiņu vecumā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Tiešām nezinu, kā var 'nenormāli' lasīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) , raiti lasīt sāku 7 gadu vecumā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
burtot pratu jau pirmskolas vecuma...tekoši lasiit gan iemacijos tikai pirmajaa klasee...bet taa riktiigi ar gramatam saku aizrauties kaut kur otraja vai trešajaa klasiite... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif)
vislielakaa gramatu maniija man gan uznaaca, kad izlasiiju HP&FA... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Lasīt iemācījos trīs gados. Raiti aptuveni četros gados lasīju.
Biezas grāmatas...? Hmmm... Kados septinjos gados. Man jau vienmeer ir paticis lasiit. P.S. Tas jau ir atkariigs, kas nu kuram ir biezs. Man biezs ir "Karš un miers". Šo rakstu rediģēja Burbulīšu princese.: 24.10.2006 08:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
Cik vien sevi atceros, protu lasīt. No vecāku apgalvojumiem - 4. dzimšanas dienā raiti lasīju, no šāda vecuma arī kļuvu par grāmatutārpu.
Protams, man jo biezāka grāmata, jo labāk - ilgāk būs, ko lasīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Lasīt iemācijos jaupirms skolas.Un tad arī aozrāvos ar lasīšanu.Pat nonācu tiktāl ka slepus no mammas laiju naktīs,zem segas ar lukturīti.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
MUHAHAHAHAHA!!!!
es iemaacijos lasiit(nu, vismaz labi burtot) 4 gadu vecumaa!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.06.06 ![]() |
iemācījos ātri, tikai nopietni ar lasīšanu sāku nodarboties kādā 4 vai 5 klasē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Maashuks: 31.10.2006 21:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
es piem atceros, kad biju maza, un bijku pa vasaru laukos, tur nebija ko lasiit un es 6 gadu vecumaa lasiiju [/b] Jakoba Janševska romānus ,,Dzimtene" es izlasiiju visas 4 daļas, katrā kādas 300 lpp..[b]
tas kursh ir lasiijis Janshevski, zinaas, kas tas ir... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
lasīt vispār? --vai grāmatas, normālas?
vispār -- ļoti agri, jau pirms skolas mācēju ļoti labi lasīt. apmēram kā 4. klasē. vai pat daudz labāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) grāmatas kā tādas..--nū, pēc pirmā Potera. ja tā padomā. tiešām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Kopš 4 gadu vecumā iemācījos lasīt.
T.i., kā sāku lasīt, tā vēl tagad lasu grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.06 Novembra mākslinieks 2009 ![]() |
Sāku normāli lasīt tad, kad iemācījos to darīt. ~5 g. vecumā. Lasīju savam vecumam normāla biezuma grāmatas. Pirmās normālās grāmatas, ko atceros, bija E. Blaitones, ko lasīju jau bērnu dārzā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Labi, raiti sāku lasīt ~5 gadu vecumā, bet tad es lasīju viskautkādas ābeces un bērnu grāmatiņas. Pirmo normālo izlasīju 7 gadu vecumā, laikam Doktors Dūlitls, bet lasīt man nepatika. Iepatikās kādu 9 gadu vecumā, tad sākās lasīšanas mānija. Turpinās vēl arī šodien (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.06.06 Kur: Kaste. ![]() |
Es normāli lasu, jau no kadiem 5,6 gadiem, bet tā vairāk sāku lasīt kādos 10.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:48 |