![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Kārtējā diena Karību jūrā. Klusa un mierīga, ar vieglu vējiņu kas kuģi nesa uz priekšu pietiekami ātri. Diena vērtās pavisam skaista - debesīs ne mākoņa, kas liecinātu par vētru vai negaisu. Saule spīdēja spoži spoži pie debesīm.
"Ametistam" tas bija kārtējais jaunais rīts. Džeide iznāca uz klāja un izstaipījās. "Aiziet komanda !... ķeramies pie darba.., un sāksim ar brokastīm.. !" viņa jautri nokliedzās un paņēma rokās binokli lai varētu aplūkot to, kas notiek tālumā. OOC: radījumi uz pārējiem kuģiem savu darbību sāk lūdzu paši. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.03 Kur: Follow the Yellow Brick Road ^_^ ![]() |
((OOC: Tūkstoškārt atvainojos un solos laboties, QR, bet kārdinājums bija pārāk liels (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) ))
Lī nofokusēja tālskati, neizlaizdama burinieku no redzesloka. Lai gan masta galā plīvojošie karogi nebija redzami, viņa pie sevis nemitīgi dudināja: "Lai es par sauszmes žurku palieku, ja tie nav mūsu smalkie draugi angļi...Mjā..." Lai gan uz "Ametista", kā allaž, valdīja samērā jautrs noskaņojums, Lī sajuta brīdinoši nepatīkamu kņudoņu pakrūtē... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.04 ![]() |
Patriks, nomazgājis traukus pēc sevis, atkal bija uz klāja. Sēdēja sakrustotām kājām, pārlaida lēnu smaidīgu skatienu jaukajām biedrēm, tad aizdomājās. Domādams Patriks sāka žonglēt ar trim dunčiem, bet tumsa viņa acīs liecināja, ka ja Patrika miesa tur sēž un žonglē ar asajiem priekšmetiem, tad viņa gars atrodas vellns viņ' zin' kur...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Sonja beidzot beidza berzt klāju. Ar smagu nopūtu atliekusies viņa piedurknē noslaucīja sviedros izmirkušo pieri. Vēlreiz izskalojusi lupatu, viņa to pakarināja uz koka dēļa, bet ūdeni izlēja pāri bortam (kur lai es citur to lieku). Saule jau bija pakāpusies tik augstu, kaklājs jau bija gandrīz nožuvis, tomēr tīrs. Apmierināta ar paveikto Sonja nogāja ēdamzāles kajītē. Par apmierinājumu sev viņa ievēroja, ka Patriks pats ir nomazgājis traukus. Viņa tikai nomazgāja rokas, padzērās, apslacīja seju ar vēsu ūdeni un devās atpakaļ uz klāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.04 ![]() |
OOC: vai kāds vēl spēlē?
"Kādi turpmākie plāni, kep?" Patriks, noķēris arī trešo dunci rokā, pajautāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.03 Kur: Follow the Yellow Brick Road ^_^ ![]() |
OCC: Ovkours (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Dīkā sēdēšana masta galā un neauglīgā ķīķerēšāna drīz vien iedzina Lī garlaicībā. Ieslidinājusi tālskati zābaka stulmā, viņa nolūkoja parocīgu virvi un, ieķērusies tajā, graciozi griezdamās nolaidās lejā, zābaku papēžiem nodunot pret klāja dēļiem. "Ahoi, Pat! Kaptiene vēl peldas...man šķiet," Lī iesaucās, steigšus pārkārusies pāri bortam, lai pārliecinātos, vai Džeidei nekas nekaiš... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: pagulte ![]() |
Lo samiegojusies izlīda no savas guļvietas un uzkāpa uz klāja brīt viņa nomurmināja un uzkāpa un klāja margām un ar slaidu lēcienu uz galvas ienira ūdenī.viņa uzpeldēja virs ūdens un saaka rāpties atpakaļ uz klāja.uztikusi augšā viņa apsēdās un zem viņas sāka veidoties ūdens peļķīte.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.09.03 Kur: Svešā ādā Grafiķis 2007 ![]() |
Džeide beidzot bija apmierināta un atkal pagriežoties pieķērās pie virves un sāka ātri rāpties augšā. Viņa pēc neilga laika jau atkal stāvēja uz enkura un atsējusi virvi pievienojās pārējiem. "Nu man bija ideja izpētīt to tālumā esošo kuģi. Jāzin taču vai jāvairās no tāda vai arī ir iespēja atjaunot krājumus ar tā palīdzību... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ... un katrā gadījumā - mums jāsāk braukt laupītāju ostas virzienā. Es vēl gribu parunāt ar dažu labu, kas atcerās to leģendu par mirušo galvaskausiem... Tas nelietis Huans nedabūs viņus pie dzīvības pat, ja, lai viņu apturētu, man jāziedo sava dzīvība!" kautkam iegailējoties acīs nobeidza meitene un tad atkal skaisti pasmaidīja un norēcās " Atpakaļ pie darba !.. jeb pareizāk pie izklaidēm un kustēšanās uz priekšu !..."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Aj, aj, mis Džeid!" Lī atsaucās, jautri sasitusi kopā papēžus un ar galantu žestu atdodama kapteinei binokli. Tad, dungodama mazliet sērīgu meldiņu no dzimtā ciema ugunskura dziesmu klāsta, viņa nometās blakus Sonjai, piedāvādama savu palīdzību klāja mazgāšanā. Četras rokas labākas par divām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
(es jau itka beidzu mazgat... bet tas nekas tulit kauko izstukosim...)
Uznākusi uz klāja Sonja par šausmāma pamanīja ka ir vēl tik daudz darāmā. Jānospodrina reliņi un margas, jasaritna nevērīgi nomestās virves, jāsalāpa vecā bura un vēl jāizmazgā tas nolādētais karogs. Viņa nesaprata kā viens cilvēks var to visu izdarīt, bet par milzīgu atvieglojumu Lī pienāca un piedāvājās palīdzēt. "Tiešām Lī... ja neatnāktu tu... es nezinu kā tiktu galā..." Sonja atviegloti smaidīdama nopūtās. "Nu tad tik jāķeras no viena gala klāt... tu vari izvēlēties kodarīt" viņa ar plašu žestu norādīja uz visu kuģi. "Labi jau labi... tas bija joks... domāju ka tu varētu no sākuma satīt virves un pēc tam mēģināt tik galā ar to buru..." nīgri paraudzījusies uz to, viņa pāņēma buraudekla vienu stūri rokā. "Veca jau gan tā ir... bet jāmēģina glābt kas glābjams... es ņems reliņus un pēcāk karogu..." Sonja dzīves priecīgi noteica pasniedzot buras stūri, bet pašai dūša noplaka ieraugot netīras margas un reliņu, nemaz nerunājot par karogu, kas izskatījās, it kā tajā būtu slaucījies melnstrādnieks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: pagulte ![]() |
Lo pienaaa pie Sonja un Lī un teica es arii palīdzēšu viņa noteica ko man darīt?es varētu to buru izmazgāt viņa piebilda pašķielējot uz to.Lo visu bērnību bija dzīvojusi uz kuģa klāja un saimniecības darbus viņa prata lieliski. vai arī darīt kautko citu.man vienalga ka tika kautko darīt
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
" hmm.. itkaa buutu jaapielaadee lielgabals - ja nu tas kugjis tur taalumaa tomeer naff draudziigs. Un ieteiktu izdaliit arii pistoles... Mees tam strauji tuvojamies, daargie.." Noteica Dzheide staaaaaveedama pie stuures rata un ik pa briitinjam ieskatoties taalskatii.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Uztveru to kā pavēli, kaptein!" dedzīgi atsaucās Lī un, steigšus satinusi pēdējo virves rituli, pa stāvajām trepēm noskrēja zem klāja. Tumšā, pret mitrumu nodorošinātā kabūzī stāvēja rindā sakārtotas pulvera mucas, vienā stūrī bija masīva kaste ar lielgabala lodēm, gar sienām karājās pistoles, musketes un citi šaujamieroči. Paņēmusi katram pa diviem šaujamajiem, Lī atgriezās uz klāja. Nevarēja noliegt, ka viņa ilgojās pēc kā tāda, kas liktu asinīm dzīslās ritēt straujāk. Un maza starpkuģu apšaude tam lieti derēja.
Šo rakstu rediģēja Nimloth: 10.05.2004 12:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 01:14 |