![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: Azkabanas cietumā. ![]() |
Es noskatījos 1. filmu un sāku lasīt hp.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.06 Kur: Angīnas gūstā! ![]() |
Izlasiju grāmatu...un atkal pēc māsas ieteikuma! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Kur man tāda māšele... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Ak jā un filmu es redzēju apmēram tāpat kā vasarsraibumins tikai man apnika līdz tai vietai kur viņi iekrita pie lielā auga un es aizgāju darīt kaut ko citu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.06 Kur: Rīga (cerams) ![]() |
Pirmo es noskatijos Filosofu akmeni, tikai tad to izlasiju, bet pārājām daļām sākumā izlasiju grāmates!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.05.05 Kur: Drūmkaktē ![]() |
Pirmo izlasīju grāmatu par Filozofu akmeni.Pēc tam vēlējos noskatīties filmu.Pirms filmas skatīšanās man vienmēr iznāk, ka grāmatu jau esmu izlasījusi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.06 ![]() |
Pirmo es izlasīju grāmatu. Katrā ziņā tā aizrāvos, ka esmu izlasījusi visas grāmatas un esmu noskatījusies visas iespējamās filmas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
protams, ka izlasīju grāmatu...biju mazliet vīlusies skatoties filmu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.06 Kur: my private imaginary world ![]() |
vispirms izlasīju un tikai tad nāca katras grāmatas filma.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: ....kautkur...tepat vien.... ![]() |
aam, neatceros laikam nostiijos filmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.05 Kur: liepāja ![]() |
nu ta sanaca,ka filma bij pirms gramatas....un pirmo gramatu es izlasiju pec 3 gr! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
es pirmo grāmatu izlasiju decembrī.. visas filmas skatījos kinoteātrī..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Grāmatu izlasīju pirmo - citādi uz filmu nemaz nebūtu gājusi vai jebkā citādi interesējusies par Poteru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Pirmo izlasīju grāmatu, no filmām esmu redzējusi tikai 1.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Es pirmo noskatījos HP filmu un tad tikai grāmatu izlasīju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Izlasiju grāmatu. Tā iznāca pirmā!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
pitmo es noskatijos trešo filmu Azkabanas gūsteknis. un tā es pēc diviem gadiem izlasiju pirmo harija potera grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
vispirms es izlasīju 1. hp grāmatu, ko man uzdāvināja dzimenē un tad 1. hp filmu redzēju pa tv. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
izlasīju HP grāmatu jo arī tad ja es eju uz kādu filmu kura ir uzņemta pēc kādas grāmtas motīviem es pēc tam cenšos šo grāmatu izlasīt...(protams ja es viņu dabūnu)...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
IEgaumeee-Es no saakuma lasu un tikai tad skatos!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Izlasīju grāmatu. Filmu redzeju diezgan vēlu pēc grāmatas izlasīšanas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: pasaule ![]() |
No sākuma man mamma nopirka video kaseti ar pirmo filmu. Noskatījos... Iepatikās un nolēmu izlasīt grāmatas. [Toreiz bija jau iznākušas divas.]
Es jau pirms tam biju dzirdējusi par Hariju Poteru, bet nelikās, ka tas varētu būt kas interesants. Bet iepatikās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Ļoti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
pirmo izlasiju grāmatu...taču ap to laiku kad jau pa televizoru saka reklamēt HP pirmo filmu. pec tam izlasiju nākamās divas grāmatas un tikai tad sāku skatīties filmas...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2025 08:03 |