![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: Azkabanas cietumā. ![]() |
Es noskatījos 1. filmu un sāku lasīt hp.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
ar grāmatu es sāku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.06 Kur: ..after the sunrise.. ![]() |
Daā - protams, ka sāku ar grāmatu, jo tā jau bija pirmā!!! Vēl atceros, kā stāvēju jūdzi garā rindā atklāšanas dienā, lai pirmo grāmatu dabūtu par brīvu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 ![]() |
Vispār pirmā bija grāmata, vismaz puse. Kad redzēju filmu grāmatai biju tikusi lūdz pusei, fimu noskatijos un tad tā kā jukusī lasiju grāmatas vienu pēc otras.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
Noteikti, ka grāmatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) manuprāt pirmajā vai otrajā klasē.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) izķēru cauri divās dienās..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
vaj..nju es domaaju, ka graamaas ir daudz interesantaakas, jo tur ir vairaak apraxtiits..njaa..varbuut tapeec, ka es pirmo izlasiiju graamatu..pirms gadiem pieciem, bet tad jau filmu nebija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Pirmo es izlasīju grāmatu, jo to man iesmērēja kaut kāds zēns, bet tad noskatījos filmu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.05 ![]() |
Izlasīju grāmatu, tad sāku gaidīt, vai uzņems filmu... Uzņēma ar. Tagad gaidu 7.grāmatu un 5.filmu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
tad, kad parādījās grāmata, filma jau vēl nebija.tādēļ no sākuma izlasīju un tikai tad sāka filmēt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
No sākuma mani māsa aizveda uz 1.filmu. Viņa jau bija man ieteikusi HP grāmatu,bet vairs neatceros iemeslu kāpēc to toreiz negribēju lasīt. Viņa cerēja,ka ja man filma patiks,tad es labošos un lasīšu grāmatas. Taisnība bija māsai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
Es sāku ar grāmatu.. Un filmas nemaz pat negribēju redzēt, tā pat zināju, ka filmas ir draņķīgas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Pirmo izlasiju gramatu, iepatikās tāpec noskatījos filmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
pirmā pie manis nonāca grāmata. īpašu sajūsmu par to neizrādīdama nedēļas trīs, es to beidzot izlasīju. iepatikās, un tad nāca doma par filmu, kas tāpat vēl nebija iznākusi.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.07 Kur: Somewhere in the sky... ![]() |
Sakumā izlasīju pirmās grāmatas, tad noskatījos pirmo filmu.Filmas vienmer pec grāmatām... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
izlasīju grāmatu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS Izlasīju hp grāmatu sāku ar otro grāmatu, tad lasīju pirmo grāmatu, tad iznāca pirmā filma, tad bija trešā grāmata, tad otrā filma, tad ceturtā grāmata, un trešā filma, tad piektā grāmata, un ceturtā filma, tad iznāca sestā grāmata, tagad gaidu piekto filmu, un pēc tam septīto grāmatu, pēc tās vēl tikai paliek sestā un septītā filma.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
kā kārtīgs pilsonis papriekš izlašiju grāmatu un tikai pēc tam skatījos filmu. droši vien tāpēc man tik ļoti nepatīk, ka filmās viiss ir savādāk nekā grāmatās, jo tomēr grāmata ir īstais orģināls un arī krietni labākas, nekā filmas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
Grāmatu-jo grāmata bija pirmā un tikai tad sekoja filma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Un nav forši skatīties filmas vai teātri un tikai pēc tam lasīt grāmatu-daudz trūkumi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.05.05 Kur: explosion ![]() |
es vispirms izlasīju 4as grāmatas un tad redzēju visas filmas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Es sākumā izlasīju grāmatas un tikai tad skatījos filmas, taču nejau visas uz reiz! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Šo rakstu rediģēja Jūens: 06.02.2008 17:11 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Izlasīju grāmatu, konkrēti otro, par Noslēpumu kambari.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Filmu kaut kad krietni vēlāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2025 07:53 |