![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.02.04 ![]() |
Adresīte ir šāda - Which Child actor fom Harry Potter are you most like?
P.S. Me ir Emma Vatsone (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) (IMG:http://live.quizilla.com/user_images/S/scabbers9/1052859869_ictureszz1.jpg) Congratulations!! you are..Emma Watson.. you are friendly, confident and love going out with your friends Jā, noteikti... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja Salazars Slīdenis: 04.04.2004 00:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Congratulations!! you are..Daniel Radcliffe..
you are shy & polite and happy with your own company, you love everything to do with movies 265 other people got this result! This quiz has been taken 35308 times. 22% of people had this result. (IMG:http://images.quizilla.com/S/scabbers9/1052860980_ictureszz4.jpg) Jes. ^__^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Congratulations!! you are..Emma Watson..
you are friendly, confident and love going out with your friends (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.07 Kur: Zemes centrs ![]() |
Man sanāca Emma Vatsone... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Žēl man vinja vnk besī bishku...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.10.07 Kur: Rīga ![]() |
Esmu Emma Vatsone. Jau tā domāju...
you are friendly, confident and love going out with your friends |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 Kur: Tev aiz muguras ar izkapti rokā. ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) es raī esmu Emma Vatstone...
tā liekas ka te visi ir Emma Vatstone.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.07 Kur: Latvija. ![]() |
Bāc nu..Es esmu Daniels Redklifs >.>
Es pat 2 reizes izpildīju no jauna.. jopcik bumbiņ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja yuptuu: 19.10.2007 13:53 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Emma Vatsone.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.07 ![]() |
Man iznaca Emma Vatsone.
Phē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.08.06 Kur: šeit ![]() |
Congratulations!! you are..Tom Felton..
you are muscally gifted and have a weird obsession with fishing! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Es esmu Emma Watson.
YUK! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Congratulations!! you are..Daniel Radcliffe.. you are shy & polite and happy with your own company, you love everything to do with movies |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
you are friendly, confident and love going out with your friends |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.01.08 ![]() |
VATSONE? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Lai nu ko es arī nebūtu gaidījusi, bet šādu salīdzinājumu.. Šaušalīgi. Es to nespēju pieņemt, bet manuprāt, nemaz nevajag, jo šis ir tikai muļķīgs tests un tur pat nebija manas mīļākās filmas! Taisot testu, kas tāds bija jāievēro. *smīn* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.08 Kur: kaut kur, nezin kur ![]() |
you are friendly, confident and love going out with your friends (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
you are friendly, confident and love going out with your friends Mjā. cerēju, uz kko citu.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.07 ![]() |
Congratulations!! you are..Daniel Radcliffe..
you are shy & polite and happy with your own company, you love everything to do with movies īpaši tas jau neatbilst man (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 22:32 |