![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Es uzzināju to no savas māsicas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
no klases biedrenes kura tajā laikā lasija šīs grāmatas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.12.06 ![]() |
patiesībā, tas bija diezgan nesen (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ! sākumā redzēju filmu. Tajā radītā pasaule, pils, notikumi aizgrāba un nolēmu pieķerties pie grāmatas. lasot iztēlē radās pavisam citāda pils, varoņu raksturi un izturēšanās , nekā pēc filmas noskatīšanās..
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.01.07 ![]() |
sadereeju ar braaleenu ka izlasiishu aatraak par vinju es izlasiiju un aizraava bet vinsh graamatai pat nepieskaaraas ;D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.07 ![]() |
man labakais draugs laija un ieteica tad es saku lasiit man ar iepatiikas un visss (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: Dūmu kalna virsotne ![]() |
Es neaceros jo tas bija ļoti sen.Laikam kāds no ģimenes man pateica.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.07 Kur: starp nāvēžiem ![]() |
Lasīju spico-nesmejaties-sīka biju....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Huh...cik tas bija sen (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) .Atceros,kad interese par HP man radās,kad skatījos uz bagātigi ilustrēto grāmatas vāku,kuru tēvs un mamma lasīja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
kur... otrajā stāvā, vasarā, savā gultā. no kā... no savas māsas ,kas bija tur pat blakām!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.07 ![]() |
Hmmm... biju lasījusi dažādos žurnālos, ka HP baigi aizrauj un pievilina, un ka visiem šausmīgi patīk, un ka baigi safanojas pa vinju... KAro4 visādus murgus, un tad nolēmu, ka jāpamēģina man pašai ar... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
uzzinaaju no maasas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Es uzzināju no žurnāliem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.07 ![]() |
laikam jau tad, kad bija tas pirmais lielais harija potera bums latvijā, mums vēl bija `mājas lasīšana` neatceros vairs vai tas bija kā priekšmets, nu bet kaut kas uz to pusi un tad visi kā lasāmo grāmatu ņēma hariju poteru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Jelgava ![]() |
īsti neatceros,bet laikam jau no žurnāliem. Zinu to ka par HP zinu jau ļoti sen...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS Kā jūs uzzinājāt par HP? vecāki nopirka pirmo potera daļu, taču tajā brīdī viņa mani nekādi neienteresēja. tad Latvijā iznāca otrā daļa, un es biju uz atklāšanas svētkiem Vērmaņdārzā. vispirms izlasīju 2 daļu, tikai tad pirmo. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.04.07 ![]() |
Ieteica draudzene un klasesbiedrene, starp citu, viņa ir šeit - Eriette.
Sākumā tam nepievērsu uzmanību, jo biju pilnīgi droša, ka tas Harijs Poters ir kkāds pēdējais tizlums uz pasaules, un vēl es nezin kāpēc domāju, ka tas ir kaut kas sakarā ar nerd-zēnu, kas sēž pie datora xP. Bet vienreiz, 4. klasē, stāvējām ar mammu grāmatnīcā, un es nekādi nevarēju izlemt, ko lai pērk, un tad mamma piedāvāja palasīt Hariju Poteru. Es paņēmu, jo citas izvēles tāpat nebija, sāku lasīt mašīnā... Un turpināju līdz pat mājām. Izlasīju pa trim dienām, lūdzu, lai mamma nes nākamo, un tādā garā... Un tad tai pašai Eriettei prasīju pārējās, un vēl pagadījās saslimt, lasot 4. daļu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ūūn tas bija riktīgi forši, omulīgi sēdēt mājās un lasīt.. Ak, šie gadi. Tagad padomāt, var saprast, ka 7. grāmata būs pēdējā, un vairs nebūs to interesanto piedzīvojumu. Bet viss beigsies, kad beigs filmēt arī filmas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.05 ![]() |
Pirmaa saskarsme ar Poteru bija datorspeelee Harry Potter and The Chamber of Secrets kuru man iedeva draugs!!!Speeli izgaaju un taa driiz tika aizmirsta!Tad veel Harijs Poters man asocieejaas tikai ar datorspeeli liidz kaadaa skolas dienaaa pedeejaa stundaa mums bija jaastaasta par graamatu kuru izlasijaam pa nedeeelu!!!Es biju paneemis loti plaanu graamatu kura paarsvaraa sastaaveeja no bildiiteem un nedaudz teksta!!Bet viens klases biedrs bija paneemis biezo 4 Hariju Poteru(vins nemaaceja lasiit)tad sanaaca taa ka skolotaaja man lika samainiities ar vinu un taa manaas rokaas atkal atradaas Poters!!!Maajaas saaku lasiit(atklaati sakot bez nekaadas ponjas)graamata mani ienteriseeja pie beigaam kad saaku saprast kas notiek!!!Tad izlasiju naakamaas un pilniigi nojuudzos!!!4 Poters manaas rokaas nonaaca 2, 3 vai 4 klasee iisti neatceros!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.05 Kur: Rīga ![]() |
Man uz Z-svētkiem uzdāvināja pirmo Harija Potera grāmatu. Biju baigi dusmiiga, jo man nepatika grāmatas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Grāmatu noliku plauktiņā lai stāv... Vēlāk man nopirka Harija Potera datorspēli. Tā man gan patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) kad man nedaudz apnika viņa idomāju palasīt poteru un tā man arī aizgāja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.07 Kur: Burkānu dobē. ![]() |
Es no brāļa. Viņš bija šausmīgi safanojies, man arī pielipa. Mēs ar draugiem pat taisījām vietējo fanu klubu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bet tas gan izjuka... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Pff. *pūlas atcerēties*
Vienkārši iegāju grāmatnīcā, gribējās kādu jaunu grāmatu, un tad ieraudzīju Poteru. Paņēmu, izlasīju anotāciju uz "muguriņas" un nopirku. Tā arī sākās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.07 Kur: Kuldīga ![]() |
MAMMA UZDVINĀJA GRĀMATU UN MANĻOTI IEPATIKĀS ,TAGAD MAN IR VISAS HP GRĀMATAS UN ES TĀS PĀRLASU JAU 3REIZI (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 01:34 |