Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Kur jūs uzzinājāt par HP?
REY
iesūtīt 31.03.2004 13:40
Raksts #1

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.03.04

Es uzzināju to no savas māsicas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
14 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (200 - 219)
ZIZI
iesūtīt 16.12.2006 15:33
Raksts #201

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 23.11.06
Kur: Sapņu mākoņos

no klases biedrenes kura tajā laikā lasija šīs grāmatas

+Citēt rakstu
misszandale
iesūtīt 01.01.2007 18:04
Raksts #202

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 30.12.06

patiesībā, tas bija diezgan nesen (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ! sākumā redzēju filmu. Tajā radītā pasaule, pils, notikumi aizgrāba un nolēmu pieķerties pie grāmatas. lasot iztēlē radās pavisam citāda pils, varoņu raksturi un izturēšanās , nekā pēc filmas noskatīšanās..

+Citēt rakstu
~~Dr.Dre~~
iesūtīt 24.01.2007 20:33
Raksts #203

*

Pievienojās: 24.01.07

sadereeju ar braaleenu ka izlasiishu aatraak par vinju es izlasiiju un aizraava bet vinsh graamatai pat nepieskaaraas ;D

+Citēt rakstu
Angus Young
iesūtīt 31.01.2007 15:16
Raksts #204

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 30.01.07

man labakais draugs laija un ieteica tad es saku lasiit man ar iepatiikas un visss (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

+Citēt rakstu
Elderons10
iesūtīt 31.01.2007 15:35
Raksts #205

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 15.12.06
Kur: Dūmu kalna virsotne

Es neaceros jo tas bija ļoti sen.Laikam kāds no ģimenes man pateica.

+Citēt rakstu
Morty
iesūtīt 31.01.2007 15:45
Raksts #206

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 14.01.07
Kur: starp nāvēžiem

Lasīju spico-nesmejaties-sīka biju....

+Citēt rakstu
Hēbe
iesūtīt 16.02.2007 13:59
Raksts #207

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 26.10.06
Kur: nektāra eiforijā

Huh...cik tas bija sen (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) .Atceros,kad interese par HP man radās,kad skatījos uz bagātigi ilustrēto grāmatas vāku,kuru tēvs un mamma lasīja.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 25.04.2007 15:00
Raksts #208

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

kur... otrajā stāvā, vasarā, savā gultā. no kā... no savas māsas ,kas bija tur pat blakām!

+Citēt rakstu
Sūkle kvadrātbik...
iesūtīt 04.05.2007 11:57
Raksts #209

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 04.05.07

Hmmm... biju lasījusi dažādos žurnālos, ka HP baigi aizrauj un pievilina, un ka visiem šausmīgi patīk, un ka baigi safanojas pa vinju... KAro4 visādus murgus, un tad nolēmu, ka jāpamēģina man pašai ar... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
bad ance
iesūtīt 26.06.2007 23:33
Raksts #210

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 22.06.07

uzzinaaju no maasas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Hermion
iesūtīt 29.06.2007 16:43
Raksts #211

*

Pievienojās: 28.06.07

Es uzzināju no žurnāliem.

+Citēt rakstu
emii
iesūtīt 29.06.2007 17:28
Raksts #212

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 29.06.07

laikam jau tad, kad bija tas pirmais lielais harija potera bums latvijā, mums vēl bija `mājas lasīšana` neatceros vairs vai tas bija kā priekšmets, nu bet kaut kas uz to pusi un tad visi kā lasāmo grāmatu ņēma hariju poteru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

+Citēt rakstu
HP...
iesūtīt 30.06.2007 19:41
Raksts #213

*

Pievienojās: 28.06.07
Kur: Jelgava

īsti neatceros,bet laikam jau no žurnāliem. Zinu to ka par HP zinu jau ļoti sen...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 06.07.2007 12:29
Raksts #214

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

CITĀTS
Kā jūs uzzinājāt par HP?

vecāki nopirka pirmo potera daļu, taču tajā brīdī viņa mani nekādi neienteresēja. tad Latvijā iznāca otrā daļa, un es biju uz atklāšanas svētkiem Vērmaņdārzā. vispirms izlasīju 2 daļu, tikai tad pirmo.

+Citēt rakstu
Roserette
iesūtīt 11.07.2007 14:01
Raksts #215

*

Pievienojās: 10.04.07

Ieteica draudzene un klasesbiedrene, starp citu, viņa ir šeit - Eriette.
Sākumā tam nepievērsu uzmanību, jo biju pilnīgi droša, ka tas Harijs Poters ir kkāds pēdējais tizlums uz pasaules, un vēl es nezin kāpēc domāju, ka tas ir kaut kas sakarā ar nerd-zēnu, kas sēž pie datora xP.
Bet vienreiz, 4. klasē, stāvējām ar mammu grāmatnīcā, un es nekādi nevarēju izlemt, ko lai pērk, un tad mamma piedāvāja palasīt Hariju Poteru. Es paņēmu, jo citas izvēles tāpat nebija, sāku lasīt mašīnā... Un turpināju līdz pat mājām. Izlasīju pa trim dienām, lūdzu, lai mamma nes nākamo, un tādā garā... Un tad tai pašai Eriettei prasīju pārējās, un vēl pagadījās saslimt, lasot 4. daļu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ūūn tas bija riktīgi forši, omulīgi sēdēt mājās un lasīt.. Ak, šie gadi.
Tagad padomāt, var saprast, ka 7. grāmata būs pēdējā, un vairs nebūs to interesanto piedzīvojumu. Bet viss beigsies, kad beigs filmēt arī filmas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Severus Snape
iesūtīt 11.07.2007 17:59
Raksts #216

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 22.08.05

Pirmaa saskarsme ar Poteru bija datorspeelee Harry Potter and The Chamber of Secrets kuru man iedeva draugs!!!Speeli izgaaju un taa driiz tika aizmirsta!Tad veel Harijs Poters man asocieejaas tikai ar datorspeeli liidz kaadaa skolas dienaaa pedeejaa stundaa mums bija jaastaasta par graamatu kuru izlasijaam pa nedeeelu!!!Es biju paneemis loti plaanu graamatu kura paarsvaraa sastaaveeja no bildiiteem un nedaudz teksta!!Bet viens klases biedrs bija paneemis biezo 4 Hariju Poteru(vins nemaaceja lasiit)tad sanaaca taa ka skolotaaja man lika samainiities ar vinu un taa manaas rokaas atkal atradaas Poters!!!Maajaas saaku lasiit(atklaati sakot bez nekaadas ponjas)graamata mani ienteriseeja pie beigaam kad saaku saprast kas notiek!!!Tad izlasiju naakamaas un pilniigi nojuudzos!!!4 Poters manaas rokaas nonaaca 2, 3 vai 4 klasee iisti neatceros!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Zhachhiic
iesūtīt 11.07.2007 18:57
Raksts #217

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 11.12.05
Kur: Rīga

Man uz Z-svētkiem uzdāvināja pirmo Harija Potera grāmatu. Biju baigi dusmiiga, jo man nepatika grāmatas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Grāmatu noliku plauktiņā lai stāv... Vēlāk man nopirka Harija Potera datorspēli. Tā man gan patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) kad man nedaudz apnika viņa idomāju palasīt poteru un tā man arī aizgāja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Annell
iesūtīt 16.07.2007 10:34
Raksts #218

*

Pievienojās: 23.06.07
Kur: Burkānu dobē.

Es no brāļa. Viņš bija šausmīgi safanojies, man arī pielipa. Mēs ar draugiem pat taisījām vietējo fanu klubu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) bet tas gan izjuka... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
*Kokonatiene
iesūtīt 16.07.2007 17:36
Raksts #219

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 22.09.06
Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi.

Pff. *pūlas atcerēties*
Vienkārši iegāju grāmatnīcā, gribējās kādu jaunu grāmatu, un tad ieraudzīju Poteru. Paņēmu, izlasīju anotāciju uz "muguriņas" un nopirku. Tā arī sākās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

+Citēt rakstu
pukitis88
iesūtīt 18.07.2007 09:08
Raksts #220

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 18.07.07
Kur: Kuldīga

MAMMA UZDVINĀJA GRĀMATU UN MANĻOTI IEPATIKĀS ,TAGAD MAN IR VISAS HP GRĀMATAS UN ES TĀS PĀRLASU JAU 3REIZI (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu

14 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 01:34