Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Kur jūs uzzinājāt par HP?
REY
iesūtīt 31.03.2004 13:40
Raksts #1

Cep speķi Dūdijam
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.03.04

Es uzzināju to no savas māsicas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
14 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
Invisible_girl
iesūtīt 06.07.2006 12:39
Raksts #181

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 05.07.06

Man mamma uzdāvināja dzimšanas dienā pirmo grāmatu. Es izlasīju dažas lpp un man apnika, likās neinteresanta. Vēlāk draudzene mani pierunāja izlasīt un stāstīja cik HP ir forš. Es izlasīju un tad jau domāju, kur dabūt nākamo grāmatu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Seila
iesūtīt 07.07.2006 11:52
Raksts #182

Uzlauž lāstus Gringotu bankā

Grupa: HPētnieki
Pievienojās: 19.10.04
Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus
Tulks 2009

Izlasīju avīzē recenziju un izdomāju, ka šito dranķi nekad nelasīšu. Pēc pus gada izlasīju visas pieejamās grāmatas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 12.07.2006 22:36
Raksts #183

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Tas ir interesants jautājums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Šķiet Harija Poter vārdu es dzirdēju kaut kur skolā, vēlāk ienāca prātā doma palasīt pirmo HP grāmatu.
Dīvaini, sākumā es nodomāju "kaut kāds arbūzs!". Tas bija kad man bija 11 g.
Bishki paaugos un mēģināju vēlreiz. Manas domas par grāmatu mainījās un es pāris stundu laikā jau biju grāmatu izlasījusi. Atklāju, ka HP grāmatas ir vienkārši ideālas. Dievinu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Silhouette
iesūtīt 15.07.2006 21:31
Raksts #184

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 09.07.06
Kur: Rīdziniece caur un caur ^_^

Es pirmo grāmatu lasiju neko nezinot par HP. Grāmata bija tik tikko izdota, Latvijā nekāds "bums" nebija sācies. Es biju tā, kas piespieda viņu izlasīt visas klasesbiedrenes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif)

+Citēt rakstu
Tigra2
iesūtīt 15.07.2006 21:48
Raksts #185

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 17.10.05
Kur: Saules sistēma, Planēta zeme, Eirāzija, Eiropa, Baltija, Latvija, Rīga, Zemgales priekšpilsēta, ziepniekkalns

paņēmu no bibliotēkas grāmaatu ar stulbu ilustrāciju uz vāka( ke.. nepatiik man tā ilustrācija, bojā iespaidu)
bet kad sāku lasiit izraadiijaas tiiri interesanti ... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Šo rakstu rediģēja Tigra2: 15.07.2006 21:48

+Citēt rakstu
Flora
iesūtīt 11.08.2006 17:27
Raksts #186

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 15.07.06
Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā...

uz mana brāļa dienasgrāmatas bija Harija Potera grammatu reklama...
velak vecaaki uzdavinaja pašu gramatu...

+Citēt rakstu
arbeth
iesūtīt 15.08.2006 16:50
Raksts #187

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 19.08.05
Kur: Rīga

Kādā dienā nejauši ar omīti iegājām vienā grāmatu veikalā, kur cilvēki rindu rindās stāvēja pēc HP pirmās grāmatas. Tas bij tad, kad tikko viņas parādījās. Omīte teica, ka laikam laba grāmata esot, grāmatas vāks vien lepni skatlogos vilināja pircēju desmitus. Viņa teica, ka man ar nopirkšot vienu. Toreiz vēl lielā lasītāja nebiju. Grāmatu izlasīju pāris dienās. Gribējās jau arī nākošo. Vienkārši ieinteriģēja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Šo rakstu rediģēja arbaleta: 15.08.2006 16:51

+Citēt rakstu
manpatīksuņi
iesūtīt 18.08.2006 21:17
Raksts #188

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 16.08.06

Ir tā, ka es KĀRTĪGI HP sāku lasīt apmēram tikai pirms mazāk kā diviem mēnešiem, bet tagad es esmu jau izlasījusi visas grāmatas, gan redzējusi visas četras filmas un jūtos baigi forši! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es kaut kad pirms daudziem gadiem biju jau izlasījusi pirmo grāmatu un redzējusi dažas filmas, bet neko no tā visa galīgi neatcerējos.

Uzzināju (lai gan tas nav īstais vārds) no draudzes, kura man likās kā slima ar Hariju, bet tagad tāda esmu arī es (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)

+Citēt rakstu
sanny
iesūtīt 30.08.2006 11:22
Raksts #189

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 10.08.05

bibliotēkā likās,ka paņēmu apšaubāmi biezu grāmatiņu-bet taaa iepatikās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
harijs
iesūtīt 13.09.2006 14:34
Raksts #190

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 19.07.05
Kur: Tuwumaa..:)

Mans muuza lielaakais ienaidnieks lielijaas ka esot to izlasiijis tikai divaas dienaas.. Taa nu es.. varens lasiitaajs protams buudams to izlasiiju 1 dienaa. Taa nu man jau par parazu ir kluvusi so graamatu aatrlasiisana. Katru graamatu pirmoreiz es censhos izlasiit maksimaali aatri.. " ) Taa piemeeram ar 6 Poteru es tiku galaa nepinaas 11 stundaas ")

+Citēt rakstu
(sun)
iesūtīt 25.09.2006 14:18
Raksts #191

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 08.09.06
Dzejnieks 2009

Es to izlasiju peec draugu ieteikuma

+Citēt rakstu
Krixe
iesūtīt 07.10.2006 17:17
Raksts #192

*

Pievienojās: 01.02.06
Kur: pretii datoram

Manai draudzenei patka hp nu un mees aizgaajaam uz ceturto filmu un man iepatikaas...

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 21.10.2006 15:40
Raksts #193

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Ar mani bija tā.... manai māsīcai bija pirmā grāmata. Es viņai prasīju : "Vai tā grāmata ir interesanta, visi ir tādā sajūsmā!" viņa man atbildēja, ka neesot nemz tik interesanta... tā nu es nelikos ne zinis par Poteru līdz kādu dienu manas māsas mani aizvilka uz kino, kur rādīja Hariju Poteru...Azskabanas gūstekni. Noskatījos un biju vnk sajūsmā par filmu. Nolēmu izlasīt pirmo grāmatu.... izlasīju un biju vēl lielākā sajūsmā, protams, izlasīju arī visas pārējās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
hellqueen
iesūtīt 21.10.2006 15:50
Raksts #194

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 17.06.06
Kur: Kaste.

Par HP uzzināju, laikam ,kaut kur skolā izlasīju pirmo grāmatu, bet tad apnika. Pec kāda laika trešo, bet tā kārtīgi sāku interesēties, tad, kad māsa sāka stiesp visas iespējamās grāmatas mājas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
maugliits
iesūtīt 22.10.2006 13:35
Raksts #195

Izvēlas zizli pie Olivanda
*

Pievienojās: 22.10.06
Kur: nezin.... parasti pie kompja

7 gados kad izgaaaju uz ps harry potter and philosophers stone vai kaa tur

+Citēt rakstu
Dark Phoenix
iesūtīt 22.10.2006 13:48
Raksts #196

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 07.08.05
Kur: Rising from the ashes...

Es uzzināju MAXIMĀ. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tā kā es vienmēr pa taisno eju uz grāmatu plauktu, tad es pamanīju, ka tur ir izlikts Harijs Poters. Izlasīju informāciju uz aizmugurējā vāka un, kad ieraudzīju vārdu "burvis", tad uzreiz zināju, ka man tā grāmata jānopērk, jo man patīk viss, kas saistīts ar pārdabisko.

Starp citu, es tajā dienā nopirku abas grāmatas, "HP un Filozofu akmens" un "HP un Noslēpumu kambaris", jo abas glīti gulēja viena otrai blakus. Protams, es jau neapjēdzu, cik labi ir tas, ka es tagad varēšu lasīt divas HP grāmatas pēc kārtas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)

CITĀTS(Andromeda @ 21.10.2006 16:40) [snapback]1053162[/snapback]

Ar mani bija tā.... manai māsīcai bija pirmā grāmata. Es viņai prasīju : "Vai tā grāmata ir interesanta, visi ir tādā sajūsmā!" viņa man atbildēja, ka neesot nemz tik interesanta... tā nu es nelikos ne zinis par Poteru līdz kādu dienu manas māsas mani aizvilka uz kino, kur rādīja Hariju Poteru...Azskabanas gūstekni. Noskatījos un biju vnk sajūsmā par filmu. Nolēmu izlasīt pirmo grāmatu.... izlasīju un biju vēl lielākā sajūsmā, protams, izlasīju arī visas pārējās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Tieši tāpēc es NEKAD neuzticos citu viedoklim par kādu filmu vai grāmatu... Katram taču ir savādākas intereses!

+Citēt rakstu
pinku_princis
iesūtīt 04.11.2006 23:50
Raksts #197

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 03.11.06

Vo vāks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) cik atceros, tad tas bija briesmīgi sen (cik jau nu sen mna tas var būt).. Bija tā, ka bija jau uzņemta pirmā filma un visi viņu ļoti slavēja. Tad kaut kā sagadījās, ka es tiku pie otrās grāmatas, laikam, ka no draudzenes. Un tā nu tas viss aizsākās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
dawg-
iesūtīt 06.12.2006 20:01
Raksts #198

*

Pievienojās: 28.12.05
Kur: Luksemburga.

man vecaaki bija tik labi un nopirka man graamatinju =]~

+Citēt rakstu
Optimisma iemies...
iesūtīt 12.12.2006 16:21
Raksts #199

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 23.11.06

Nu vispār, pašu pirmo grāmatu man uzdāvināja, neatceros kas un neatceros kad, bet tāda lieta bija. Un tad sākās. Iepatikās.

+Citēt rakstu
Charlotte
iesūtīt 16.12.2006 15:19
Raksts #200

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 14.12.06
Kur: kaut kur virs galvas...

no tās grāmatas ko man uzdāvināja...

+Citēt rakstu

14 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 18.06.2025 01:35