![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Es censtos Voldemortu novākt. Ko darītu jūs?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Turpinātu dzīvot. Kā dzīvoju agrāk- tikai nedaudz uzmanīgāk un lūkotos apkārt sekodams līdzi tam , kas notiek.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Starp dienu un nakti ![]() |
Izaicinaatu vinju.,.........maaciitos, maaciitos un veelreiz maaciitos.......lai redzeetu paarsteiguma izteiksmi vinja sejaa.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Em. Ja es būtu Harijs tad gan jau noteikti arī domas būtu citas.
A bet, ja pa tēmu, tad es mācītos visas iespējamās aizsardzības burvestības. Pilnveidotu duelēšanās prasmes. Netaisītos jau pati uzbrukt. Bet, ja Lords Voldemorts nāktu, tad jau nekas cits neatliktu kā vien cīnīties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.04.07 ![]() |
Es nezinu. Esmu tāda gļēvule...BEt, ja būtu Harija vietā, cīnītos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) . Bte savā vietā, muktu, vai gaidītu, lai Voldijs mani ātri un nesāpīgi nogalinātu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
Ja es butu Potera vieta voldijs butu jau beigts tajpat nakti ,ka uzsita retu!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Man noteikti būtu cits variants, jo vis atk ir jaizdoma logiski un nevar tak ta vienkarsi dotie uzbrukumā
:ruukjis |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.07 Kur: pie datora un grāmatām Reģe 2008 ![]() |
staigātu apkārt, gaidot kad Voldijs mani nožmiegs.
bet vispār plānotu, veidotu stratēģijas, vāktu materiālus un informāciju par horkrustiem, kur tie varētu būt palikuši utt. rokas klēpī salikušam nevienam nepatiktu sēdēt. ak jā - pārtiktu no šokolādes un saldējuma. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
eu forumieši! novācam Voldemortu kopā????
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Būšu reāla, laikam man būtu bail, un tapēc sākumā mēģinātu padoties, bet nu laikam jau cīnītos ar Voldemortu!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
"Ja es būtu Harija vietā...", es izklaidētos, uzdzīvotu un sadzertu ar Voldemortu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
nu labi. vienu par visām reizēm, es Voldemortu piebeikgtu un parādītu Malfojam, who's the man. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
nu... ja es būtu poters, tad nu pesimistiska staigāšana apkārt un domas par nāvi ir pēdējais manā darāmo lietu sarakstā... pēc iespējas ātrāk novāktu un tad uztaisītu tādu tusu pa visu cūkkārpu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
ja es buutu poters, es buutu kaulains, briļļains džekiņš! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
ko es dariitu, ko es dariitu.....nu, es luugtos lai likteņa roka pret mani ir iespeejami aatra un nesaapiiga, bet ja iespeejams, lai izveelas kaadu citu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) vispaar es iedzertu daudzsulu mikstuuru un dziivotu kaa normaals džeks...nee, labaak beibe, lai gruutaak atpaziit! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) un dziivotu holivudaa - vismazaak aizdomiigajaa vietaa visaa pasaulee |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
būtu gļēvule un slēptos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
lab, nē, noteikti meklētu veidu kā viņu nomušīt, pirmš šis mani atrod. Šo rakstu rediģēja Sarkanā pantēra: 07.02.2008 20:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Es sapulcētu armiju un dotos uzbrukumā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Kaut arī mani novāks (varbūt).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.01.08 Kur: K-kur mežā... ![]() |
Es bēgtu. Uz Āfriku. Nemaz negribu lai mani tagad novāc, un negribu cīnīties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Pēc iespējas ātrāk atrastu veidu, kā nogalināt Lordu Voldemortu.
Es esmu cīnītāja un cīnītros viņam pretī no visa spēka ,kas man ir. Vismaz es mirtu ar godu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Vispirms bēgtu prom - pēc iespējas ātrāk un pēc iespējas tālāk, kadu brīdi paslēptos, tad savāktu kaut ko līdzīgu vēl vienam Fēniksa ordeim un atgrieztos atpakaļ, lai reizi par visām reizēm tiktu galā ar Voldemortu
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Pēc iespējas ātrāk atrastu veidu kā nogalināt Lordu Voldemortu.Būtu jau cīnijies pietiekami ilgi lai vel mazdruscin varetu un uzvaretu.Meklētu palīdzību Fēniksa ordenī.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nospļautos uz pareģojumu.
Piedāvātu Voldemortam sadarbību, novāktu Dumidoru, sagrābtu varu kopā ar Voldemortu, nosauktu sevi par Wizard Lord, izdevīgā brīdī pārgrieztu Voldemortam rīkli un sāktu valdīt viens. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 03:05 |