![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 Kur: 23 000 ![]() |
Man personīgi viņš liekas pretīgs,nevis uzjautrinošs.Kādas ir jūsu domas?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.07 ![]() |
Nu vismaz Rūperts vairāk izskatās pēc cilvēka nevis vaska figūras kura ir ideāla... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif)
Nekas nav garlaicīgāks par ideālu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
no jaunajiem bērnu aktieriem rons manuprāt ir pats labākais. viņam tiešām šī loma piestāv. gan stilā, gan pēc rakstusa un izskata!, bet kurš gan var pārvarēt strupu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Ruperts ir lielisks, viņš no visiem aktieriem vislabāk atbilst savam tēlam un vispār arī tēlo viņš lieliski un izskatās pēc Rona uz visiem simts, nu vismaz pēc manas iztēles..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.07.07 Kur: Nav Atrodama. ![]() |
Tēlo viņš ļoti labi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) man jau patīk, it īpaši viņa attieksme (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.07.06 Kur: mainīga ![]() |
man ar Rons patk:) īsts jaukumiņs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Jā, Rona tēlotājs ir tiešām labs. cits manuprāt būtu nepiemērots.
"Ronam" labi sanāk jociņi un viņš var mierīgi notēlot visas tās muļķībiņas kas grāmatā sagaida ronu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
Viņam piestav šī loma. Personīgi man, patīk viņa veidotas sejas izteiksmes. Viņs mani smīdina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 ![]() |
Rūperts labi tēlo Rona lomu...
Viņa grimases izsaka visu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
Rūperts ir izveidojis Rona tēlu vēl smieklīgāku par grāmatā aprakstīto.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 ![]() |
nju dažās filmās vinjam ir nedaudz jocīgas grimases... nju tad kad viņjsh saviebjas tad liekas ka tuuliit laidiis paar luupu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
bet nju vispārīgi man pret vinju naw pretenziju, un manuprāt viņš lieliski tēlo Ronu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
man liekas, ka viņam nav ne vainas. Viņš ir labs aktieris un nemaz neliekas pretīgs!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
piemerots aktieris sai lomai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
iespējams nav tas pats labākais aktieris no visiem, bet ir uzjautrinošs un atbilstošs lomai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.03.08 ![]() |
Man viņš liekas jauks,savam tēlam atbilstošs!
Piemēram nevarētu iedomātie Ronu kada cita aktiera atveidotu! Butība patīk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.03.08 ![]() |
No trio man viņš patīk vislabāk. :]
Labi tēlo un atbilst lomai. Varētu pat teikt, ka glīts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
nezinu kā jums, bet man viņš patīk. man patika, kā viņš izskatījās Fēniksa Oredenī, bet nepatika kā izskatījās Uguns Biķerī!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: Saules dieva tuvumā. ![]() |
Es domāju, ka viņš atbilst Rona lomai. Nav nekādu pretenziju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Rūperts, manuprāt, atbilst savai lomai, jo ir pietiekoši vitāls un ļoti piemērots, gan pēc izskata, gan arī pēc tā, kādu viņš pasniedz Ronu. Jo viņš, atšķirībā no citiem, tik tiešām atbilst arī grāmatā aprakstītajam varonim, nevis, kā piemēram, Hermione, kura jau ir kļuvusi par tādu... nu... iz sērijas populāro smukulīti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
Man patīk. Piekrītu storyteller, ka viņš tiešām atšķirībā no citiem tēliem ir tāds, kā grāmatā tika aprakstīts. Salīdzinot ar Hariju un Hermioni viņš izskata ziņā atbilst visprecīzāk un arī tēlo, manuprāt, vislabāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Labāka Rona nevarētu būt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Viņš ir dzīvs Rona ideāls! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Un ņemo vērā, ka man patīk Rons grāmatā(atskaitot besīgās "Tu jau, Harij, esi bagāts, tev jau labi"daļas), jā man viņš patīk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja La Keira: 04.05.2008 22:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 16:25 |