![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.01.04 Kur: Rīga//Plakanciems//LR ![]() |
Maybe, kaads vareetu ieteikt kaadu saiti, kur vareetu dabuut smukus avatarus (no LOTR)???
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.03 Kur: Iespējams Latvijā ![]() |
yahoo ir mazas bildiites!! iesaku!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
Man jau nu gribētus smuku avu, bet es nevaru atrast piemērotu bildīti, bet ja atrodu, tad tai ir kādi trūkumi, kurus gribu labot, bet nemāku! Zinu, te nav vietas, bet kur var downloudēt normālu Adobe Photoshop???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: Manchester, UK. ![]() |
sheit, pec pashas ieteikuma un Siri atlaujas, sutiet GP parakstus un avus, ko esat atradusi interneta, neesat pashi taisijushi.
noteikti iedodiet linku no kurienes dabujat darbus. ja ir parlieku daudz avu [vairak par 5], banneru no vienas lapas, ko velaties iesutit, vienk. ielieciet URL uz lapu. ja avs, vai paraksts neatbilst kurbijkurnes noteikumiem, ta ari pielieciet klat info, lai zina. es iesaakshu- neatbilst kurbijkurnes izmeriem, bet var tak parmainit. Eowyn paraksts Haldir paraksts Frodo un Sam paraksts Orlando avs shos dabuju sen, sen no LOTR-Boards Mod edit: Vispār jau atļauja jāprasa sadaļas moderatoram (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Bet man arī ideja patīk. Šo rakstu rediģēja Nimue: 01.02.2007 17:38 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.07 Kur: Somewhere in the sky... ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) Hmm...Man patīk.Smuki, pat ļoti.Paldies, ka ieliki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 31.05.2025 10:06 |