![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Nu... Jūsu domas... Lūdzu... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
Viesis_kitija_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
super. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mace.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.07 Kur: Starp realitāti un sapņiem! ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.07 ![]() |
varbuut ka kaadreiz muuzaaa izlashiishu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Ja esi spejīgs panest humoru, kas vērsts pret GP, tad ir jālasa. nav daudz lietu, par kurām var smieties līdz asarām. Gredzena caurums tāds ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Feina grāmata. Lasīju sen, paņēmusi no bibliotēkas, bet vēlāk arī tētis uzdāvināja man pašai savu eksemplāru. Tik tiešām smieklīga grāmata.
Kā jau elesarels teica, var smieties līdz asarām. Mana mamma pat uz mani aizdomīgi skatījās. Bet tas laikam nav nekas jauns. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.07 ![]() |
diezgan smieklīja ietektu izlasīt kad drūmi ir
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Visur, bet ne uz zemes ![]() |
Taisos izlasīt. Vāks ir baigi smieklīgs un man liekas arī saturs būs smieklīgs. Man baigi patīk parodijas.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Esmu lasījis, pilnīgs sviests, bet jautri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lasīju, kad mācījos vidusskolā, divpadsmitklasniekiem atkārās žoklis, kad šito grāmatu manās rokās ieraudzīja, nezinu kāpēc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Izlasīju, jāsaka, ka tā ir ļoti pārspīlēta parodija par LOTR tēmu, bet vienlga jautra, smieklīga, fascinējoša un neaizmirstama... ha ha ha.
Bored of the Rings, vērtējums 8 no 10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
man ši grāmta sākumā likās ļoti smieklīga un laba, bet vēlāk pārlasot GP domas mainījās! šī nav labi izdevusies parodija, pārāk trula un stulba! arī lai izveidotu labu parodiju vajag padomāt, lai tā sanāktu kaut cik sakarīga! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
manuprāt grāmata būtu sanākusi, ja paņemtu visu šo domu, bet izdomātu citus piedzivojumus, savādāk nedaudz apnīk lasīt it kā to pašu, tikai ar papildus muļķībām... bet tā nemaz nebija tik traki... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
neesmu lasīju un nemaz, nemaz netaisos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
eee... kas ir Gredzena Caurums??? Kaut kāda parodijgrāmatele par GP??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif) jap, taisni taa! gribu to graamatu izlasiit, man maasai to uzdaavinaaja, bet tolaik es par GP zinaaju tikai to ka taa ir taada pati prikoliiga filma kaa zvaigžņu kari, ko vnk visi skataas! izlasiju ievadu, bet nebiju nekaada graamatu lasiitaaja un taalaak netiku! buus jaauzmeklee taa graamata! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
Pirms mēneša(meedzu paarspiileet...tiko ieskatiijos ka iepriekšeejais posts 28.dec., bet šodien 21 janv. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) , nu teiksim taa - cilveeku, kas daudz lasa un ir tikpat lieli aušas kā es, izpratnee sen...nu kautkaa taa). Un graamata bija reeciiga. slima, bet var just ka laikos kad graamata tapusi, ir ielikts tajaa viss labaakais kas viņiem bijis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) bez šaubu muusdienaas vjadzeetu paarrakstiit jaunu versiju, bet arii šai nebija ne vainas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) reeka naak tik vai taa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Es sāku lasīt, bet nepabeidzu, likās tāda pastulba.Sākumā vēl drusku pasmaidīju par autora izdomu, bet pēc pāris nodaļām es šo grāmatu ierindoju savu sliktāko lasīto grāmatu topā.Diemžēl.Paņemot bibliotēkā man sākumā likās, ka būs jautra, smieklīga, bet izrādās - ne.Neizdevusies parodija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
bet viegli uzlabojama. vajag vnk paarrakstiit piebliiveejot ar ko taadu kas tagad jauns un modee (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Es piederu pie otrās populārākās grupas ar nosaukumu "A kas ir Gredzena caurums???"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.02.08 ![]() |
Man liekas, ka nevienam nav tiesības citu izsmiet! Es neesmu šo grāmatu lasījis un arī to nemaz netaisos darīt!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
un tu to sauc par izsmiešanu?
To lēto pakaļdarinaajumu(nu labi - parodiju) tu cel tik augstaa godaa!? Ja graamatas buutu sadaliitas pa augstuma laktiņaam, atkariibaa no to veertiibas, tad šii jau sen buutu aprakta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) kas piešķir graamatai milzu reeciigumu, jau taapeec vien, ka taa ir taads suuds! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Esi redzeejis Episko Ķini? Es noreecu visu filmu un veel ilgi nespeeju iedomaaties neko smiekliigaaku, bet ja man jautaatu cik zvaigznes lai lieku, es nedomaadama liktu vienu, jo zemaaka veerteejuma nav. Taapeec jau taas ir parodijas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Jā parodija.Es kaut kā izlasīju līdz beigām.Varu teikt-bija rēcīgi bet tā nebija labākā parodija par grāmatu kādu esmu lasījusi.
Jā es smējos(kad tad es nesmejos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) )bet tā nav grāmata ko lasītu otrreiz.Diemžēl.Bet diezgan smiekligi, izlasīt vajag kaut vai lai drusku pasmietos, jo C vitamina nekad nevar but par daudz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 20:35 |