![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 ![]() |
Nezinu vai taads topiks jau nijis, bet man ienaaca praataa viena lieta...
Cik saprotu vesela chupa forumieshu lasa tieshaam labas graamatas.. un taa iemesla peec, ka graamatas muusdienaas nav leetas...kaapeec mees nevareetu padaliities ar taam... Te vareetu raxtiit tie kas meklee kaadu noteiktu graamatu varbuut paveiksies un kaadam vinja ir... Vai ja nav slinkums pieraxtiit kas kam ir, un varbuut kaads meklee tieshi sho graamatu... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Varbūt kādam Rīgā vai Dubultos ir gadījies nopirkt divas pagājušās nedēļas Dienas grāmatas Mehāniskais apelsīns?Nopirkšu vai samainīšu.
Manai ģimenei ir sagadījies nopirkt divas Esiet sveicinātas skumjas.Ja kādam vajag,raksti Sūtiet PZ vai uz e-pastu maichester@inbox.lv |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.01.07 Kur: Zem sniega segas , kopā ar sniegpulkstenīšiem ![]() |
Tātad, nekādi neesmu dabūjusi pēdējo grāmatu, kas ir iznākusi Latvijā!
Tas ir Harijs Poters un Jauktasiņu Princis. Vai kādam jaukam cilvēkam, [es zinu ka KĀDAM noteikti tā grāmata ir] To grāmatiņu varētu, es pat nezinu, pa pastu atsūtīt, ieskanēt! Pasta izdevumus protams atmaksātu es! Cilvēki?! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) P.S. Lai tikai tie pasta izdevumi neiznāk, tādi ka pati varu aiziet uz grāmatnīcu un grāmatu izlaīt! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.01.07 Kur: Zem galda ![]() |
Kādam nav uz datora aizķēries Hamlets, var būt latviešu, krievu, vai angļu valodā, jebkādā formātā, ja nu kādam ir tad sazinieties ar mani caur PZ.
Jau iepriekš pateicos |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 ![]() |
Eleganc'Fairy-ja vēl neesi dabūjusi Jauktasiņu princi es tev varu viņu aizdot vai atdot
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Varbūt kāds man var pārdot Dienas grāmatu Pieneņu vīns?
Lūdzu rakstiet man e-pastu uz adresi maichester@inbox.lv vai PZ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.09.05 ![]() |
CITĀTS(.: ARTANIS :. @ 27.05.2005 18:22) [snapback]423861[/snapback] Es, lai gan neiekļaujos šīs grāmatu sērijas mērķauditorijā (10 - 12 gadu vecumā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ), bet nesen šo grāmatiņu sēriju izrāvu cauri. Patiesību sakot - man tiešām patika, un domāju, ka bērniem augšminētajā vecumā tā ir diezgan interesanta literatūra! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Īstenībā tur bija kkas minēts par 12-16 gadiem, bet nu kam tas piss? Turklāt, man gan patik, foršas grāmatiņas, izlasīju līdz kautkādai padsmitajai. Cik jau ir iznākušas ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Aizdosi ??? Šo rakstu rediģēja _W_: 05.04.2007 21:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Lūdzu, vai kāds man varētu aizdot Poteru angļu valodā? Interesē 2.-6.
Saudzīgu apiešanos garantēju. Un kauko garšīgu pie atdošanas arīdzan. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Varbūt kāds zina, kur Rīgā ir iespējams dabūt Anne Rice grāmatas angļu, krievu vai latviešu (izņemot velnu memnohu) valodā? Vai varbūt kādam gribas atdot? Vai kādā veidā mainīties?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Trīsstāvīgajā Jānī Rozē un Globusā bija, pēdējo reizi, kad es skatījos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.06 Kur: Visticamāk uz grīdas ![]() |
Vai kāds nav redzējis rīgā kādā grāmatnīcā Oskara Vailda grāmatu Doriana Greja ģīmetne
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
CITĀTS Oskara Vailda grāmatu Doriana Greja ģīmetne Mana mīļākā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Es Rīgā šo redzēju Valterā un Rapā, tikai angļu valodā. CITĀTS Trīsstāvīgajā Jānī Rozē un Globusā bija, pēdējo reizi, kad es skatījos. Paldies ļoti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.07.06 Kur: mainīga ![]() |
O.Vailda "Doriana Greja ģīmetne" ir JR, es apmeeram pirms mēneša tur nopirku!
Doriana Greja ģīmetne ir fantastisks darbs(p.s. vāka noformējums gramatai arī labs) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.07 Kur: tālāk no tevis ![]() |
ja te ir kāds/kāda, kas varētu aizsist uz kādu laiciņu vai nu Paulu Koelju-11 minūtes vai Kristiāne F-Mēs Zoo stacijas bērni, lūdzu lūdzu dodat kādu ziņu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Cīnās par maģisko radību līdzvērtības tiesībām... ![]() |
Nu tad tā, te ir saraksts ar grāmatām, kuras varu aizdot vai apmainīt:
Liāna Hērna... Pāri lakstīgalu grīdai (latviski)... Brilliance of the moon (angliski). Sīlija Rīsa... Burve (latviski)... Pirates (angliski). Otfrīds Preislers... Krabats (latviski) Šārona Krīča... Divu mēnešu gājums (latviski) Enida Blaitone... visi trīs Meloriju Torņi (latviski) Beta Veba (Beth Webb)... Star Dancer (angliski). Pretī es gribētu saņemt "Pēdējo elfu", vai arī jebkuru citu grāmatu fantāzijas žanrā. Ja gribat kādu no šīm grāmatām sūtiet man ziņu uz PM un mēs sarunāsim kā tieši veikt apmaiņu. |
|
|
Viesis_kaut_kas_no_manis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
man viens jautājums Tev!???
vai pats/i esi lasījis/lasījusi grāmatu Adata (autore Andra Manfelde).vai var nopirkt?neesmu nekur atradusi..varbūt zini kur var nopirkt>>> atbildi padod uz e-mailu gundega007@inbox.lv gaidu atbildi ar steigu! please!!!!!!11 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Roviela: 19.02.2008 15:26
Rediģēšanas iemesls: nepareizā vietā prasīts
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
Ilzes Indrānes "Ūdensnesējs", labprāt atpirktu vai kaut kā savādāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 Kur: Rīga ![]() |
varbūt kādam ir Salvadora Dalī "Ģēnija dienasgrāmata"? labprāt nopirktu, vai samainītu (man ir diezgan plaši piepildīts grāmatu plaukts)-esmu gatava jebkuru (gandrīz)grāmatu dot pretī!
Vai arī varbūt kāds zin kurā grāmatnīcā var nopirkt! netā skatījos, neizdevās neko atrast (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.08 ![]() |
Tā kā redzēju, ka še ir pieminētas dažas problēmas lasīt garus tekstus datorā, tad te ir mazs padoms.
Es atradu izeju, kas mani pilnīgi apmierina. Vairums formātu E book, lit. doc. un citi atbalsta teksta lasīšanu caur windowu. Ja nelasa kā vajaga, ātrumu, valodu var nokonfigurēt zem settings, kontrol panel, Speech. Ja kādas valodas trūkst no windows lappas var dabūt. Sākumā bija grūti pierast, bet beigās iepatikās. Kad pieradu, liku datoram lasīt balsī tik ātri, kā parasti ar acīm. Secināju, ka tā ,,izlasīt'' grāmatu var pat ātrāk. Lai arī nēesmu akls, šis aklo palīglīdzeklis man patīk. Sorry, ka nav gluži par tēmu, bet ceru, ka kādam palīdzēs. Varu aizdot šo to no Ž Verna, A. Konana Doila. Vai E Blaitones piedzīvojumu sēriju bērniem Šo rakstu rediģēja Jonatan: 17.03.2008 23:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
varbūt kādam ir Salvadora Dalī "Ģēnija dienasgrāmata"? labprāt nopirktu, vai samainītu (man ir diezgan plaši piepildīts grāmatu plaukts)-esmu gatava jebkuru (gandrīz)grāmatu dot pretī! Vai arī varbūt kāds zin kurā grāmatnīcā var nopirkt! netā skatījos, neizdevās neko atrast (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Es gan nelabrāt atdotu šo grāmatu, bet iedot palasīt man nebūtu žēl (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
varbūt kādam mājās ir aizķērušies lieki fotoalbumi/grāmatas ar/par Rīgu? Ar prieku atsavināšu, man tam nebūs žēl šokolādes,alus vai kādas citas grāmatas, ja vien krājumos kaut kas otru interesējošs atradīsies.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 04:55 |