![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 ![]() |
Nezinu vai taads topiks jau nijis, bet man ienaaca praataa viena lieta...
Cik saprotu vesela chupa forumieshu lasa tieshaam labas graamatas.. un taa iemesla peec, ka graamatas muusdienaas nav leetas...kaapeec mees nevareetu padaliities ar taam... Te vareetu raxtiit tie kas meklee kaadu noteiktu graamatu varbuut paveiksies un kaadam vinja ir... Vai ja nav slinkums pieraxtiit kas kam ir, un varbuut kaads meklee tieshi sho graamatu... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.05.05 Kur: Tur.....dzili domaas..nevienam nesaprotamaas ![]() |
Man ir Drakula:) graamatu izlasiiju super Stokers reaali raksta...bet es mekleeju Operas spoka graamatu!!!nevaru nekut atrast... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 ![]() |
Esmu ar mieru sadabuut apmainjai Potera graamatas vai arii Gredzenu Paveelnieka. Veel man ir paaris vecu graamatu no padomju laikiem. Varbuut kaads grib apmainjai slaveno ''Alkjiimikji''?
Veel klaastaa paaris detektiivu u.tml. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.09.04 Kur: braalja gulta :P ![]() |
LIeLS LIELS LŪGUMS!
kādam nav kaut kur aizķērusies Herbjorgas Vasmu grāmata Dinas dēls? gribētu aizņemties! apsolu, ka atdošu ātri, neķēpāšu un neplēsīšu! vnk skatījos pa bibliotēkām internetā un grāmata ir tikai nacionālajā bibliotēkā, kur neesmu reģistrējusies un arī ļoti maz eksemplāros un viņu dabūt ir diezgan nereāli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.04.04 Kur: Rīga, centrs, mana māja, istaba, pie datora... ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) saulove varu aizdot Flāvijas Bižoras "Trīs maģiskie akmeņi" (to grāmatu tiešām ir sarakstījusi 13 gadīga meitene, jo to var just lasot), dzīvoju Rīgā,raksti PZ vai uz e-mailu dafnee@inbox.lv
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.05 Kur: Riga or Mainhardt ![]() |
Ja kādam interesē Terry Pratchet - Discworld series, man ir visas līdz šim izdotās (protams angliski).
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.11.05 ![]() |
mani protams interesē!!! dod tik šurp!! rīt atnesīšu iepriekšējo, tā kā moš vari kaut ko atnest vietā!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.10.05 Kur: cēsis ![]() |
Es labpraat veeleetos kaadu Veestures gramatu. Vareetu gan Anglu valodaa gan Latvieshu....Labpraat iedotu jums pretiim kaadu labu graamatu.. Tikai sakiet par kaadu teemu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.11.05 Kur: Rīga ![]() |
Mani interesētu grāmata DaVinči Kods. Runā, ka viņa esot laba. Pretim varētu dot...nu nez dodiet piemērus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Ooo,kādu pavedienu es atradu! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Došos uz pasaules malu pie cilvēka,kas man aizdos visas trīs Sergejs Lukjaņenko grāmatas- Nakts Sardze,Dienas Sardze,Krēslas Sardze. Jebkūrā valodā. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Man ir. Krievu valodā. Vienā apvienoti visi trīs. Bet ja ar to kkas notiks, nositīšu. Der? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.08.03 Kur: Magrathea ![]() |
Lā lā lā, es nudien ļotļoti gribu izlasīt kaut ko nebūt no Anne Rice (izņemot Vampire Armand un Queen of the Damned) vampīru hronikām, kā arī Sapkovska Veģmaku pirmo/otro grāmatu angliski. Rīgā. Nihil no visas sirds cer atrast kādu atsaucīgu sirdi šajā jūklī!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Vai kādam interesētu grāmatas no ZK sērijas angļu valodā?
X-Wing Bacta War Shadows of the Empire Return of the Jedi Balance Point Dark Force Rising Heir to the Empire |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.11.05 Kur: 20 metrus virs zombiju pūļa, cīnoties par izdzīvošanu ![]() |
kur Riigas apkaartnee var sadabuut latvieshu buramvaardus(zinu,bija vairaakos seejumos)? esmu izmisumaa!Paliigaa!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Mani interesētu grāmata DaVinči Kods. Runā, ka viņa esot laba. Pretim varētu dot...nu nez dodiet piemērus (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Ja tev vajag, es varu viņu atsūtīt, tikai angļu valodā un uz datora... Ja vajag, tad raxti: lizaalisa@one.lv vai ieej manaa skolinjaa (manaa paraxtaa) un sameklee mani kaa Lizu.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Man ir liekas divas pirmās Nārnijas hronikas grāmatas, kā arī dažas vecas grāmatas, kā
10'000 ljē pa jūras dzelmi Andromēdas miglājs Cilvēks amfībija un citas apt. tā paša laika grāmatas. Pretī gribētu GP grāmatas 1.-3.HP grāmatu vai vēl kādu citu grāmatu... ja kādam vajag kādu no manis piedāvātājām grāmatām un ir jebkādas idejas apmaiņai, rakstiet droši PZ vai imacats@inbox.lv |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.01.06 Kur: Netalu no hercoga Jekaba.... ![]() |
Man no zvaigznu kariem ir gramatas, kuras nav filmas.... Tas ir talak par Lukasu debesbrauceju, vina masu, viru un vinu dviniem. Tur ir jauns launais Toruns - gudraks par ieprieksejajiem.
Dalas lat. val. : Imperijas mantinieks, Tumsais speks atgriezas, pedejaa pavele. Ja interesee un esat Jelgavas tuvumaa. Man gribetos izlasit Faula gramatas, jo iesaku tikai vienu, bet nevareju pabeigt, jo man to deva viena meitene nometnee |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Vai kādam nav
Regīnas Ezeras grāmata "Zooloģiskās noveles" Agatas Kristi grāmata "Austrumu ekspresis" ? Pretī dodu kādu no: "Andromēdas miglājs", "10'00 ljē pa jūras dzelmi", "Cilvēks amfībija", "Lidojošā klase" un citas grāmatas. Lūdzu rakstiet PZ vai e-pastā imacats@inbox.lv |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
kaadam no kuldīgas ir kāda vēsturiska grāmata par kuršiem vai senlatviešiem vai jebkuru senu tautu kas dziivojusi baltijas reģionā?vispār par tautām?vispār veesturisks?
kaadam ir A.Grīna ''zemes atjaunotāji'' der jebkas no fantastikas žanra. varu iemainiit (uz laiku)pret: visām 3 Areteemija faula daļaam, vairaakaam jaunaakajaam ''sabrinas'' seerijas graamataam. Žaklīnas vilsones ''noslēpumi'' un ''saki vai dari'' ''lidojošā klase'' ''garkājtētiņš'' ''Mazās sievietes'' ir daudzas no seerijas ''HotDogi'' un ''zEniem NĒ.ieeja tikai raganaam'' un tīģerkomandas detektīv(tikai ''roboti bruņinieki'') ir bāskervilu suns ir enidas blaitones nosleepumu seerijas(lieliskas graamatas,detektiivi beerniem) ir Lusijas Modas Montgomerijas ''emīlijas'' visas seerijas grāmatas. un visai daudz citu visai beernišķiigu grāmatu. visi HP izņemot pirmo. ir ''suņmīļu'' seerijas ''Lielais Bens'' un dažas pirmaas no seerijas un viena peedeejaa. tikai prasiet!man gramatu ir daudz tikai gribu taas arii atpakaļ jo man patiik paarlasiit. scelenty@inbox.lv draugos Intai Pigožnei varu suutiit arii pa pastu ja kaadz grib apmaksaat Šo rakstu rediģēja scelenty: 14.07.2006 00:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Kādam nav Krisa Džārmeja grāmata "Meditācija"? Man viņu baigi vajadzētu, varētu nopirkt, grāmatas stāvoklis pat nebūtu svarīgs, galvenais, lai var izlasīt. Nu, ja nu noticis brīnums, un kādam tāda grāmata nav vajadzīga, tad pa pz var sazināties ar manīm... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Yume pasalee vajag vairaak tik gudras meitenes!!!Kads var man datorrakstaa atsuutiit kadu piedziivojumu graamatu!!!
Mans e-pasts kulibali@gmail.com Gaidu!!!(cerams lv!!!!) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 04:55 |