![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Palasījos te par grāmatu ārā mešanu utmldz. Varbūt padalieties informācijā, kur Rīgā kādi labi grāmatu antikvariāti. Es zinu Jumavas iestadījumu Vāgnera ielā un vēl vienu uz Čakenes pretim Ziedoņdārzam. Veselas bagātības. Nez kur noplauka tas, kas bija uz Tērbatas ielas. Vēl kādi atradumi?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
"Planēta" ir labais. Var pasūtīt sev interesējošo grāmatu un pat dabūt! Man gan tas bija pēc pusgada, bet nu grāmata ar bija teju vai bibliogrāfisks retums.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Nezināju ka Rīgā vispār normāli atrodami grāmatu antikvariāti...gribētos iegriezties! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Bet man jau pašai mājaas vesels antikvariāts...visvisādas enciklopēdijas...romāni..dzeja..''lāčplēši'', ''kari un mieri'' (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) viss, ko tik nevajag, ja vien nav slinkums meklēt. Bet tā arī ne reizi neesmu atsaukusies uz skolas bibliotēkas aicinājumu atdot grāmatas ko nelasa. Man ir žēl atdot (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Grāmatas tomēr ir liela vērtiiba. Kad būs pašai sava māja/dzīvoklis izveidošu bibliotēkas istabu. sasistematizēšu un varēs pelnīties vecumdienās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
Viesis_iewuks_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Sakiet gramatas var šajos antikvariatos ari pardot? vai tikai nopirkt? jo nu man te daudz gramatu,un nav kur likt ! kadas summas iet šīs grāmatas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ceru uz drizu atbildi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Sakiet gramatas var šajos antikvariatos ari pardot? vai tikai nopirkt? jo nu man te daudz gramatu,un nav kur likt ! kadas summas iet šīs grāmatas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ceru uz drizu atbildi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Var pārdot, bet vispirms ir jāuzraksta visu pārdot gribamo grāmatu saraksts, ar kuru tad iet uz kādu no antikvariātiem, un tad viņi pateiks, ņems pārdošanai konkrēto grāmatu, vai neņems. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 16:28 |