![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 05.01.04 Kur: Pie datora, kur gan citur. Dažreiz atradīšos skolā un mācīšos Algebru, varbūt pie Romas, Andreja, Andrika vai Mārtiņa. Varbūt es ![]() |
Nu spēle ir vienkārša... Jūs aprakstāt Rona dzīve dienu... Sāk viens un turpina otrs un tā turpinās....
Nu tad es sākšu... Bija jauka saulaina diena... Ārā bija vilinošas pļavas un Rons tikko pamodies gribeeja iziet ārā... uzvelkot apakšbikses viņš nodomāja, ka tās ir jāmaina... Viņš uzvilka halātu un izgāja no Grifidora torņa un jau pie pirmajām trepēm nolidoja lejā un viņa halāts.... [Tagad Jūs turpināt...] Šo rakstu rediģēja kapeika: 05.02.2004 15:10 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Dumidors tagad ir aizņemts,viņam ir randiņš ar profesori Ambrāžu,un viņš tagad cenšas savaldīt viņas spītīgo būtību un savest kārtībā viņas slimo pēc kentauru apmeklēšanas prātiņu...Jā,daudz ko var saskatīt ar manu aci" Tramdāns nokremšķinājās un teica "Taisies ka tiec" un pac ar aci pieplaka pie durvīm,kas veda uz Dumidora kabi...Rons saniknojās un
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
iebelza vinjam pa gjiimi un bljaava pasaki man paroli-es arii gribu buut ar vinjiem-buus izpriecas rijataa...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Metamorfomags ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.04 Kur: Jūrmala Mods 2008 ![]() |
Tramdāns teica:"Ej tu sīkais,es tas būšu,es piesakos pirmais,pie tam esmu Ministrijas darbiniex un ja tu mani nepaklausīsi aizsūtīšu tevi pie VOLDEMORTA ,viņš šosvētdien ceps pankūkas...un apslēp,lūdzu savus jaukumus,rekā sagatavojies"..Tramdāns pasmīnēja,un pac sāka vilkt nost bixes...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.04 ![]() |
............Rons sabijies, izskrēja arā un aizgāja uz Slīdeņu koptelpu(kaut kā viņš bija atkodis paroli) tur viņš satika goilu..............
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.04 Kur: Geju aplis ![]() |
Goils bija sasmērējies ar šokolādes kūciņām, Rons domāja ka tas ir brūns lācis tāpēc aizskrēja prom un tur viņš redzēja nākam pretīm Drako Malfoju.
-Ei tu Cukurdupsīt kur tu iesi, ui kā man patīk čuru smarža nāc pie manis papucīt- malfojs teica Rons atkal pārbijies aizskrēja pie Dumidora............. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.03 Kur: Uz mākoņa malas ![]() |
Shoreiz Dumidors jau naaca aaraa laimiigi smaidiidams un skatiidamies uz Ronu teica....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: rīga. ![]() |
"Ak tad ilgi gaidīji rindā? Nu nāc iekšā!" tad Rons iegāja pie Dumidora un tur ieraudzīja...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.04 Kur: Geju aplis ![]() |
Ka Dumidors visas spalvas no Fēniksa noplēsis Harijs prasīja:"...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.04 Kur: tepat uz vietas ![]() |
Vai Jūs nevarētu to Ronu nožmiegt ar Avada Kedavra burvestību???
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.04 Kur: tepat uz vietas ![]() |
Jā atteica Dumidors. Un tad Dumidors ieraudzīja Ronu un zizli pavērsa pret viņu un teica:
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Avada Kedavra". Bet Dumidoram kaut kas misējās un viņš Ronu pārvērta par vardi....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
tad ronu (vardes izskataa) ieraudzija Asniite un pateica: vai cika skaista vardiite. man noderees manaas herbologijas stundaas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā herbioloģijas stundās Asnīte izmēģināja viņu.....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
...un iebaroja indīgās tausteklenes sēklas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.04 Kur: Riiga ![]() |
Rons tikai skalji atraugaajaas un saaka skalji dziedaat.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.04 ![]() |
Asnīte sita plaukstas un jūsmoja... Bet skolēni tikmēr spēlēja sprāgstošos ēzeļus... elšpūši visi kopā apgāza siltumnīcu... bet Asnīte to nemanīja, jo viņa jūsmoja par vardīti (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.04 Kur: Cukkarpas Ieejas zale. Censos trapit Malfojam ar svecturi ![]() |
... lidz bridim kad nabaga vardite aizdomigi noraustijas un vinu apvema.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.06.05 Kur: Kalambola stadionā. ![]() |
Un tad Asnīte prasija profesorei Makstūrai pārvēst Ronu par Mandragoru jo skolā mitinājās milzu čūska.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.04.05 Kur: visur kur,tikai ne tur kur vajag... ![]() |
....profesora maxuura teica,ka beernus nedriixt paarweerst,bet shajaa gadiijumaa warbuut pieljaus iznjeemumu....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.06.05 Kur: Kalambola stadionā. ![]() |
Tā nu Makstūra pārvēta Ronu par Mandragoru.Bet tad Rons iekliedzās.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 23:42 |