![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 17.01.04 Kur: Jūrmala ![]() |
ke-blade
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Nobalsoju par Lūciju Malfoju, sākumā domāju par Drako, bet viņš iedomību ir samācījies no tēva.
Apbrīnojami. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
man liekas ka drako bet tur bija vel dazi kurus varetu minet par iedomigiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.08 Kur: Aiz loga. ![]() |
Malfoji - both of them..
Nobalsoju par old chap Lūciju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
Drako, jo viņš neko vēl nebija sasniedzis, bet lepojās par saviem vecākiem, paša iedomība + vēl vecāku samācītais.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Fadžs ir diezgan iedomīgs, atsacījās ticēt Dumidoram, uzskatīdams, ka Dumidors nav īsti gudrs.Viņš tādējādi arī pakļāva riskam burvju pasauli.Un viņa uzvedība vispār liecina par iedomīgu cilvēku.
Jā, ļoti iedomīgs ir Lūcijs Malfojs. Viņš domā tikai par sevi, pat ne par Voldemortu, viņam kalpojot. Viņam svarīgi ir glābt savu ādu. Drako nav tik ļoti iedomīgs kā viņa tēvs. Manuprāt. Viņš vienkārši bija tā audzināts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
īstenībā Krabe un Goils pārspēj iedomībā visus. Divi idioti, kas uzskata, ja ir Malfoja draugi, tad var visu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Īstenībā viens no viņiem bija sevišķi traks gadījums, tikai tagad nepateikšu kurš tieši...viņi taču ir vienādi!:O)
Šo rakstu rediģēja La Keira: 28.03.2008 18:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Man jau liekas, ka pats Poters. Nu cik tad ilgi viens cilvēks, kuru visi uzskata par varoni un tā arī pret viņu izturas, var izturēt un nekļūt iedomīgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
Nobalsoju par Poter - puiku.
Sīci - kas izglābās. Viņš vienmēr ir uzmanības centrā. Vienmēr visus izglābj. Pārāk daudz uzmanības pārvērš cilvēku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.02.08 ![]() |
Man personiigi liekas Strups...
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Es teiktu, Ambrāža. Pārējiem kandidātiem (kaut vai tam pašam Fadžam) vismaz ir kaut kāda balstiņa, kas saka, ka varētu būt arī citādi, Ambrāžai nav nekādu bremžu. Viņa ir veca idiote, tādēļ mana balss šoreiz tiek viņai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
viennozīmīgi Poters!!!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.05.08 ![]() |
fadzs jo viņš nevar neko izdomāt pats ar savu galvu, bet visulaiku skrien pie dumidora
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 ![]() |
Peec peedeejaas graamatas protams Poters!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Un protams arii Rons. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.02.09 ![]() |
Drako.
Viņš tiek pieminēts visā grāmatu sērijā, tāpēc arī visvairāk apnika.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.01.09 Kur: My Empire of Dirt ![]() |
Poters. Viss riņķo ap Poteru, mazo supervaroni. Quite annoying, isn't it?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Man liekas Čo Čanga. Priecājos ka Poters viņu pameta. Nopietni. Čangas draudzene tak viņus nodeva.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Planēta Zeme ![]() |
esmu par Fadžu.
tikai domā, ka viņš ir visgudrākais u.t.m.l. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.16 Kur: Kaut kur uz planētas Zeme. ![]() |
Fadžs, bet tikai, runājot par iedomīgumu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Čo. Viņa nevar neko izlemt, visu laiku bumbā un randiņos ar POTERU runā par SEDRIKU. STUUULBI.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 11:56 |