![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.03 Kur: Rīga ![]() |
nju es gribeetu palasiit kaa vini spiidzinaaja strupu..mmm....un tad veel par dzimsu un Liliju. vieniigais buutu baigi gruuti lasiit jo visu laiku galvaa buutu viena doma "nepiekeries viniem tik un taa zini ka vini mirs."
Šo rakstu rediģēja Alīsija: 17.01.2004 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.02.06 Kur: merkurs ![]() |
Buutu jau forshi,ja Roulinga uzrakstiitu,es izlasiitu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Bet diez vai vina rakstiis (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sleeping.gif)
Šo rakstu rediģēja negative: 20.02.2006 18:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
tas buutu ljoti interesanti! :)Roulinga vareetu sarakstiit kautko arii par vinjiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.02.05 ![]() |
Man liekas, ka tās pirktu pat vairāk nekā HP grāmatas. Es esmu no tiem, kuriem šādas lietas ļoti interesē.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 Kur: Mežonīgi dzeltenajā pasaulē ![]() |
Jā man gribētos, jo visu ko es zinu par viņiem ir no FF es gribētu izlasīt no Roulingas redzes loka.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.09.05 ![]() |
Nu vispaar jaa. es gribeetu, lai roulinga uzraksta kaut ko par laupiitaajiem. buutu interesanti ,manupraat... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Bet ssaubos vai vinna kaut ko taadu dariis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.06 Kur: Rød himmelen ![]() |
Tas būtu interesanti. Kad Harijs domnīcā redzēja par Strupu, tas mani jau tā ļoti aizrāva par viņu jaunību.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Būtu forši kaut ko varāk uzzināt par viņu piedzīvojumiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
Tas buutu loti interesanti palasiit par Harija teevu un vina draugiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.06 ![]() |
Protams, ka gribētu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
Jā protams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
jā, ja būtu tāda iespēja, tad lasītu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Laba ideja...vajadzētu par to ieminēties arī Roulingai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) .Man jau patiktu palasīt par viņu dēkām,kā zvēromagiem-par to kā viņi par tādiem kļuva,kā Vilksons pārdzīvoja savu vilkača pārvērtības u.c. Būtu interesanti,it īpaši Roulingas izpildījumā.
Šo rakstu rediģēja Hēbe: 06.03.2007 17:45 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.08 Kur: visums, planēta Zame,Anglija, Londona ![]() |
jā , jo lasot par viņiem man viņi iepatikās aizvien vairāk un es labprāt uzzinātu par viņiem vairāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
bet protams, ka jā...
lai arī visas svarīgākās lietas potera stāstā ir pateiktas, bet tomēr ir kas cits lasīt par to laiku u.c., ja uzmanība tiek vērsta tikai tam... droši vien ka šāda grāmata būtu tik pat laba, kā ar poteru, jo man nav poters tik svarīgs (kas tādā gadījumā nebūtu šajā grāmatā...), bet gan vairāk burvju pasaule un interesanti notikumi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.07 Kur: cita pasaule ![]() |
es gribētu ,jo esmu viņu fane.
Lasu visus stāstus par viņiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
Jaa, gribeetu... par Džeimsa un draugu juaniibas gadiem..
un... par Strupa mīlas mokaam - ka nekaa mileeja Lilliju.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) nez, vai Dzeimss to neuzzinaaja nekad...? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Pipardilliite: 02.02.2008 20:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Ne mirkli nešauboties atbildu, ka pavisam noteikti grāmata par Laupītājiem man būtu mīļāka par pašām HP grāmatām, jo mani mīļākie personāži ir laupītāji un Lilija, kā arī tajā laikā skolā vēl nebija tik bīstami.
Turklāt apnikuši tie bezgalīgie Fanfiki, kam vienmēr pietrūkst tāda sīkuma, ka Roulingas rakstīšanas stila! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.01.08 Kur: Malfoju muiža ![]() |
Jā, protams, es vēlētos, lai viņa uzraksta kaut ko tamlīdzīgu!Būtu ļoti interesanti palasīt par Laupītāju laikiem un to, kā iepazinās Džeimss un Lilija.Un cerams, latviešu tulkotāji nebūtu slinki un iztulkotu šo grāmatu arī latviešu valodā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Diez vai Roulinga kaut ko tādu rakstīs tagad, viņai Harijs jau varētu būt tā kā apnicis.Bet vēlāk varbūt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.08 ![]() |
Tas būtu interesanti un dotu iespēju iepazīties vairāk par pagātni. Vieglāk būtu spēlēt arī LS lomu spēlēs, kas saistītas ar Laupītājiem. Noteikti gribētu uzzināt par Laupītājlaikiem vairāk, bet nobalsoju par to ka pērku visas grāmatas kas saistītas ar HP. Lielākā daļa ir vai vismaz ir lasītas. Kapēc? Jo tad vairāk uzzin informāciju.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
Jā, noteikti būtu interesanti uzzināt kko vairāk par Laupītāju Cūkkārpas gadiem (par viņu jokiem, jo Harijs jau neko tādu nedarīja)....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.06.2025 07:10 |