![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Labāk pie Filča, jo Strups... brr...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Labāk pie Filča, jo man nepatīk Strups.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Cits. Labāk lai nenotver vispār. Ja tu tiktu Filča nagos tad viņš tāpat to ziņotu Strupam, un abi kopā viņi vnk ir ... murgs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
No vienas puses Filčs liekas nekaitīgs - mūžam draud ar visādiem pagrabiem un būt pakārtam aiz īkšķiem, bet nekas tāds taču nav grāmatās pieredzēts, ne? No otras puses, arī Strups, lai cik pretīgiem matiem un briesmīgu attieksmi, neko īpašāku par kādiem -50 punktiem un pīļu beršanu likt arī laikam nevar. So I don't know who to vote for, abi tādi vienlīdz nekādi-kaut kādi. :>
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
Nj laikam labaak filča nagos..man tas stups Šausmiigi nepatiik ..taa kaa labaak es esmu gatava bik pastrādāt nekaa sēdēt pie stupa!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Labāk pie Filča. Ja grbēs, Strups vienalga aizsūtīs pie Filča, liks paveikt ļoti riebīgu un smagu darbu, un piedevām atņems punktus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.03.07 ![]() |
Jā es arī domāju ka labāk būtu nonākt Filča nagos !!!!!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Labak strupa nagos.Nezinu kapec pet man vienkarsi ta liekas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Talsi ![]() |
Skaidrs, ka Filča! Pirmkārt jau viņš nevar punktur noņemt. Bet Strups vienmēr novelk vismaz kādus 50 soda punktus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Filča. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
To niekkalbi tak var piečakarēt and revenge to him later. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) Muhaha. Un bez tam, viņš nav pasniedzējs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.03.07 Kur: Jelgava ![]() |
labāk jau laikam Filča nagos, bet pati gribētu nonākt pie Strupa. Gribētu izjust viņa .. ēm .. kā lai saka .. niknumu !
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.06 Kur: pasaule ![]() |
nabaga strups. neviens viņu negrib... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.07 Kur: Cīnās par maģisko radību līdzvērtības tiesībām... ![]() |
Nu es labāk jau Filča nagos, jo es labāk tieku sodīta ar iešanu mežā kopā ar Hagridu vai tīru visus tos vecos kausus, nekā stundām ņemos ar kautkādiem glumiem gliemjiem, kas der mikstūrās.
Turklāt Filčam ir par noziegumu jāsaka nama vecākajam un Asnīte ar Maksūru ir saprātīgas, bet Strups pret savu namu ir normāls. P.S. Nezinu, kam pieder Kraukļnags, bet laikam aritmantikas profesoram un tam nevajadzētu būt pārāk šausmīgam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.05 ![]() |
man liekas ka tad labak lai mani pieker pie kada nedarba Filcs jo neliekas tik briesmiigs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.08 Kur: Aiz loga. ![]() |
Strupa, jo viņš tomēr man kā personība šķiet patīkama - viņam vismaz ir kādas inteliģences pazīme, atšķirībā no Filča, kuram galvas vietā tik pat labi varētu būt kartupelis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.07 ![]() |
Filča, jo viņam nepiemita nekādas burvju spējas, so. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.03.08 Kur: Pasaule. ![]() |
Manuprāt, labāk nonākt Filča nagos, jo, kā jau teikts, viņš nevar noņemt punktus. Otrkārt, no viņa var aizmukt, ja viņam gadās kas cits darāms, viņš, atšķirībā no Strupa, neies tevi otrreiz meklēt un ķert. Treškārt tie darbi jau nav tik briesmīgi, piemēram sūtīšana pie Hagrida lielākajai daļai nebija īsts sods.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 Kur: dejo rumbu meža vidū.. ![]() |
man patīk strups, bet tomēr šajā gadījumā filča
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
Labāk Filča.
Laigan labāk patīk Strups. Hm. Manuprāt Fiču varētu būt tiešām viegli apčakarēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Es pie Filča,viņš tiešām ir ļooooti stulbs, gan jau kaut kāizdotos viņu apmānīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
Bet Strups ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yucky_a.gif) ....Pie tam viņš ir nežēlīgs un nezin' ko viņš ar mani izdarītu(vienīgi ja es būtu labs Slīdenis tad ne) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.01.08 ![]() |
Filča, jo viņš nav pasniedzējs un nevar atņemt punktus
|
|
|
![]() ![]() |