![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Freds un Džordžs
Džordžs un Freds visi 4 ir labi.... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
vīzliju dvīņi!!! neviens cits!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 Kur: Jelgava ![]() |
Abi dvīņi...viņi ir smieklīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Man vislabāk patīk Džinnija.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
nobalsoju par čārliju.
jo viņš manuprāt ir ļoti interesants. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.05 ![]() |
Dvīņi. viennozīmīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.02.08 Kur: kaut kur, nezin kur ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nevārju izšķirties starp Fredu un Džordžu vai Džordžu un Fredu.
Paliku pie kompromisa - Perseja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Bet ja godīgi, tad abi dvīņi ir viskolorītākās personas. Vienīgā nelaime - tik līdzīgi, ka es tā arī nesaskatīju rakstura atšķirības, lai gan jādomā, ka tādas bija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Bils
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
Es nobalsoju par dvīņiem, lai gan gribētos balsot arī par Persiju..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.07.07 ![]() |
Noteikti Freds un Dzordzs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ,bez jautribas nebutu tik interesanti,vini diemzel mazs piemineti,bet tas dod savu asuminu un smaidu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ;Rons jau ari ir mils,acgarns un jautrs,bet brali vinu parspej (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.08 ![]() |
Pievienojos vairākumam..( jau atkal..kas ar mani īsti notiek?! )
Freds un Džordžs aka Džordžs un Freds. jauki puiši ar nerātnām izdarībām.(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.08 ![]() |
Man patīk Rons. Viņs bijis līdzās Harijam kā priekos, tā neveiksmēs (izņemot skauģa laiku Uguns biķerī un īsu laiciņu pēdējā gramatā Nāves Dāvesti. Pie tam arī aktieris Rūperts Grints ir izskatīgs un glīts, simpātisks.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.08 Kur: Kaut kur starp Jums ![]() |
Man smukulīši Bils un Čārlijs un Abi dvīņi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.12.08 Kur: vējā ![]() |
Freds un tas otrs.
Padarīja grāmatas lasīšanu jautrāku. Liek domāt, vai viņi ir idioti vai ģēniji. Droši vien abi. Un tādēļ ar viņiem tik interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
man liekas, ka dviinji ir vislabaakie.. neskatos uz vinjiem kaa divaam dazhaadaam personaam... vinji uzvedas kaa idioti bet it gjeeniji tajaa pashaa laikaa... un vinju nedarbi padariija graamatu daudz jautraaku... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Man gal laikam patīk Rons. Vienmēr apmulsušais, sarkstošais un ar interesantu humoru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.08 Kur: Planēta Zeme ![]() |
tā jau man patīk abi dvīņi, bet nobalsoju par Ronu, jo tomēr viņš laikam par mazumiņu vairāk ^^
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.05.06 Kur: ☆ ![]() |
Ronalds. Tā vienkārši + filmās labākās izteiksmes ever.
Dvīņi jau arī feini, bet lasot viņus tā īpaši nemanīju(?). Šo rakstu rediģēja Purpur: 22.07.2009 13:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Neatceros par kuru nobalsoju, varbūt par dvīņiem. Bet es šķiet esmu līdzīga Bilam- gudra, bet tāda stilīga, ja būtu čalis, tad vēsais čalis.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 15:05 |