Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Personāžu lietas

Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!

> Petūnija, Viņas noslēpums
Pirlipete
iesūtīt 01.01.2004 21:44
Raksts #1

Attīsta savu iekšējo Aci

Grupa: Biedri
Pievienojās: 24.11.03
Kur: ???

Jums nešķiet ka Petūnija kaut ko slēpj?Man šķiet,ka viņa savu māsu un visu viņas šlaku ienīst ne jau tikai tāpēc,ka viņa vienkārši ir greizsirdīga par to,ka vecākiem Lillija patika,vai arī par to,ka viņai nepatīk burvestības...Vēl viņa katrreiz saminstinās dzirdot kaut ko par burvestībām,māsu mājās nekad nepiemin,bet neskatoties uz to,arī viņa pati kaut par burvestībām zin...par atprātotājiem.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

Šo rakstu rediģēja Pirlipete: 01.01.2004 21:45
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
3 Lapas V  < 1 2 3  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (40 - 51)
lil`skater
iesūtīt 13.01.2005 17:43
Raksts #41

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 11.12.04
Kur: Parealitātē...

Nu nezinu ka ar to Petuuniju bisku diivaini vinja gan uzvedas, man pat skiet ka vinja ir niekkalbe, bet tas ir tikai pieneemums!

+Citēt rakstu
Jazzy
iesūtīt 16.01.2005 16:47
Raksts #42

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 06.01.05
Kur: Piepaliidz sargengjeljiem glaabt tumsaa pazudusho...

Man liekas,ka Petuunija arii maak burties,bet vinjai nepietiek drosmes to atklaat,jo vinja baidaas no Vernona...

+Citēt rakstu
mazā peciņa
iesūtīt 22.01.2005 21:26
Raksts #43

Tvarsta pūķus Rumānijā

Pievienojās: 24.07.03
Kur: Rīga
Grafiķe 2005

CITĀTS(kalamboliste @ 13.01.2005 17:43)
Nu nezinu ka ar to Petuuniju bisku diivaini vinja gan uzvedas, man pat skiet ka vinja ir niekkalbe, bet tas ir tikai pieneemums!
*

Bet viņas vecāki ir vientieši! Izskaidro tad, kā tas ir iespējams!

CITĀTS(Jazzy @ 16.01.2005 16:47)
Man liekas,ka Petuunija arii maak burties,bet vinjai nepietiek drosmes to atklaat,jo vinja baidaas no Vernona...
*

Mīļais cilvēk, palasi iepriekš nedaudz. Maardzhastante pat pieminēja par Petūnijas vientiešainajiem vecākiem. Ja viņai par burvji nepatīk.. tur vispār nav ko spriest citu!

+Citēt rakstu
Džūna
iesūtīt 25.01.2005 15:08
Raksts #44

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 15.12.04
Kur: Zālamana templis, Klervo abatija.

A ja nu Petuunija ir ragana tikai nevienam to neatklaaj?

+Citēt rakstu
Sol Invictus
iesūtīt 29.01.2005 09:04
Raksts #45

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.07.04
Kur: Tallina
Niks 2006

Es kaut kur lasīju, ka Roulinga esot teikusi, ka Petūnija nav niekalbe, kas ir ļoti loģiski, ja Lilija ir draņķasine. Laba teorija ir tas, ka Petūnija varētu būt caurkritusi burve - pieņemsim, ka Petūniju izsvieda no cūkārpas un salauzas viņas zili un aizliedza burt - šķiet burvju pasaulē tā ir parastā prakse kā rīkoties šādos gadījumos. Tātad ja tā ir noticis viņa drošvien nejutās iepriecināta, ja pieņem ka viņu izsvieda pirmajos skolas gados tad viņa nemaz nebija kārtīgi iemācījusies burt, toties viņai varēja būt radusies apjausma par to kas ir Voldemorts, bet ne tik daudz, lai viņa kārtīgi saprastu, kas notika ar Hariju. Bet vispār cik sen Voldemorts nodarbojās ar kaitniecību ? Šīs teorijas ietvaros būtu noderīgi zināt vai Voldemorts bija paši-zināt-kas jau Lilijas bērnībā, mēs zinām, ka viņš bija ļauns jau tad kad vēl mācījās skolā, bet vai viņš bija varens ?

P.S. Cita starpā - Hagridu izmeta no skolas apmēram tad kad Toms Melsudors atvēra noslēpumu kambari, tad kāpēc Hagrids ir pateicīgs Dumidoram par atļauju strādāt skolā, ja tur bija cits direktors ? (Ā jā - tagad kāds drošvien gribēs pajautāt kāpēc Petūnijai neļāva palikt skolā - ir būtiska atšķirība: Petūnijai bija vecāki)

+Citēt rakstu
lin
iesūtīt 04.07.2005 15:12
Raksts #46

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 15.07.04
Kur: tepat uz vietas
Ziemas sapņotāja 2010

Vispār man arī liekas ka Petūnija kautko slēpj es tikai nevaru iedomāties ko... man rodas sajūta ka viņai ir kautkāds liels sakars ar burvjiem... man pazibēja tāda doma ka Petūnija arī varētu būt kautkāda burve... bet viņa negāja Cūkkārpā lai mācītos... Tā man šķiet... bet kautkāds sakars ar burvjiem es domāju viņai ir...

+Citēt rakstu
lithium [ kariii...
iesūtīt 04.07.2005 16:45
Raksts #47

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 29.03.05
Kur: rokasspiediena attālumā no Tevis

Nu kautkāds sakars cik es noprotu varbūt arī viņai vēl ir, bet neesmu īsti droša. Bet ja pareizi atceros, tad kā Roulinga izteicās kāda nesenā (vai arī senā (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ) intervijā, tad uz jautājumu par Petūniju, viņa man liekas atbildēja , ko līzīgu kā: "Kautkāda saistība viņai ar burvjiem ir, bet viņa nav ne ragana, ne niekkalbe". Vismaz man liekas, ka ko tādu lasīju, bet varbū tās bija tikai baumas. Šī bija atbile uz Leinas postu. Varbū tur būs kāda lielāka saistība ar Liliju, jo Roulinga arī teica, ka šajā būs nedaudz vairāk par Harija vecākiem, kā citreiz, un mēs uzzināsim visu, kas vajadzīgs! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
kvadrātsakne no ...
iesūtīt 14.07.2005 11:10
Raksts #48

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 11.07.05

Varbūt Petunijai vienmēr ir skaudis ka lilija ir burve bet viņa nav (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/meele_a.gif)

+Citēt rakstu
~SweetIrony~
iesūtīt 09.01.2006 00:18
Raksts #49

Pārvērš vaboles par pogām

Pievienojās: 13.07.05
Kur: Ledusskapī pie gurķiem!

Jaa domaaju kaa skaudiiba taa vaeetu buut, ja jau vinja visulaiku par to izsakaas taa it ka vinjai tas liktos galiigi nepareizi, patiesiiba vinja noteikti apskauda Lilliju... (gan jau es pati vinjas vietaa buutu apskaudusi...)
Un visp toreiz kad vinja par briinumu apliecinaaja, kazin par taadu burvju cietumu utt...
tad jau vinjai ar ir bijushas kkaadas saistiibas ar to, ne jau vinja taa vienk to buus dzirdeejusi no maasas...

nu taa vismaz man skjiet...

+Citēt rakstu
šausmiņa
iesūtīt 19.05.2007 17:31
Raksts #50

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 20.02.07
Kur: manis nav, tur ir citi.

nu nezinu gan Petūnijai šaubos vai ir burvju spējas, viņa var gadīties ka ir niekkalbe, bet vai burve? šaubos.

CITĀTS
Jūs jau tādus kā es neuzskaitat - teica Figas kundze Fadžam Harija ministrijas sēdes laikā

viņa apskauda savu māsu par tās burvju spējām, tādēļ nakad viņu nepieminēja.

ja viņa būtu burve, tad ministrija to zinātu, un viņa arī būtu saņēmusi cūkkārpas vēstuli. turklāt, ja viņa pati nebūtu vēlējusies doties uz burvju skolu, tad kāds no ministrijas būtu bijis pie viņiem mājās, un cik ir zināms tad Lillijas vecāki bija stāvā sajūsmā, kad uzzināja, ka ģimenē ir ragana.

+Citēt rakstu
Lianjuks
iesūtīt 19.05.2007 18:37
Raksts #51

Jenotu brālības arbūza sargs

Pievienojās: 15.04.07
Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē

Varbūt bija burve, bet tā ka visi pievērsās Lillijai...Viņa nolēma to īslaicīgi slēpt līdz pienāks izdevība, bet Petūnija neizstāstija to ka ir burve, jo nedabūja vēstuli no Cūkkārpas. Viņai bija kauns...
(Mana pārāk saīsinātā versija, ja viņa bija burve...)

P.S. Kāpēc man neskaitās klāt uzrakstītie raksti? Jau labu laiku stāv tikai 47...Klāt kā nenāk, tā nenāk... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sleeping.gif)

Ēēēē šis vispār pieskaitījās! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif) (Labi, nenovēršamies no Petūnijas...)

Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 19.05.2007 18:41

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 19.05.2007 20:25
Raksts #52

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

kaut kas vināi jau ir aiz ādas, bet tik pat labi viņa par atprātotājiem būtu varējusi vienkārši uzzināt nomāsas u.t.t., bet es ticu ka viņai loma varbūt vēl būs svarīga...

+Citēt rakstu

3 Lapas V  < 1 2 3
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 01.06.2025 14:40