![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.10.03 Kur: Valmiera ![]() |
Tad kad Harijs ieradās pie profesores Maksūras,profesionālās orientācijas izvēlē,Harijs teica ka grib būt aurors.Maksūra teica ka jābūt labām,nē izcilām atzīmēm,gandrīz visos priekšmetos.Harijs pareģošanā izkrita,bet astronomijā nepaguva aizpildīt,tātad viņš tajā nesaņems augstu atzīmi!
nu,pec tā spriežot,cik viņam SLIMiem varēja būt? Laikam vajadzēja vismaz 5.vai viņš dabūs? Un ja ne,kāda būs viņa cita izvēle,ja teica,ka jābūt izlēmušamlīdz SLIMu sākumam? Un viņi neteica ko izvēlējās hermione ar Ronu? Ambrāža taču negribēja ka harijs būs aurors,ja viņa paliks par burvestības ministrija galveno paomnieci,viņai taču būs liela teikšana,tad jau viņš netiks.Harijs noteikti visas pārbaudes izturētu,bet par tām atzīmēm... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.03.05 Kur: Prieks, kur tu rodies???? Pie cilvekiem, uz zemes, laimiga ar vinju!!!! ![]() |
piekritu visiem tiem, kuri doma, ka Harijs kljus par auroru. Ja spejat atcereties nodalju, kur Harijs gaja apspriesties pie maksuras iespejamo darbu, tad vieta kur Maksura stridejas ar Ambrazhu Maksura teica:"Poter,-vinja skanji pazinjoja,-es palidzeshu jums kljut par auroru-pat ja tas bus mans pedejais darbs!Es parupeshos,lai jus sasniedzat nepiecieshamos rezultatus, pat ja man naksies jums ik vakaru sniegt papildstundas!"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.05 Kur: Kur teka Daugava līčotiem krastiem ![]() |
Gan jau Harijs visu nokaartoja normaali, vai vismaz liidz tai robezai kad vins varees kluut par Auroru.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pašlaik šeit :) ![]() |
(IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Ambrāža noteikti nepaliks par jaunā minsitra padomniecis. Tas ir 100 %.
Bez tam, kā jau pieminēji, Maksūra teica, ka jābūt labām sekmēm gandrīz visos priekšmetos. Manuprāt, pareģošana un zvaigžņu pētīšana neietilpst aurora pienākumos |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Es domaaju ka Poters vareetu kluut par Auroru! Atcerieties kaa Maksuura teica ka vinja Poteru patiessaam padariis par Auroru! (manupraat vinja taa teica jo gribeeja ieriebt Ambraazai) Es domaaju ka Poters kopaa ar Maksuuras paliidziibu klluus par labu Auroru!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.05.05 Kur: Skatoties zilajās debesu tālēs.. ![]() |
Viņi visi trīs arī turpmāk būtu laba komanda..... Harijs par Auroru varētu kļūt, jo vienīgais priekšmets, kurā viņam neiet pārāk labi ir mikstūras, jo kā jau Maksūra teca, ka viss pārējais ir normāli.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.05 Kur: ...Flawed Perfection... ![]() |
nu tā pareģošana noteikti neietilpst auroru prasībās... un galvenie priekšmeti varētu būt tie kurus Eyeds nosauca... un varbūt tiešām izdarot kādu ordeņa cienīgu darbu (piemēram nogalinot Voldemortu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) viņš var pavirzīties augstāk... domāju ka ambrāža aizvien strādās ministrijā, bet viņai nebūs vairs tik liela ietekme, jo mainīsies ministrs ( ko jau jūs noteikti ziniet... )! tā kā Harijam varētu būt ļoti labas izredzes kļūt par auroru... ai ko es runāju, tas tak poters un tā nebūtu īsta grāmata ja viņš nekļūtu par auroru ne? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Kaut kur starp trijām pasaulēm... ![]() |
Viņš noteikti nekļūs pa auroru, ja vienīgi izdzīvos 7. grāmatas beigās... Par tām mikstūrām u burvstību ministru... hmm... Palasiet Jaukasinju princi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 Kur: dziļi Latgalē ![]() |
Maksura tacu nosauca kados priksmetos jabut labam sekmem vina tacu neteica ka tam jabut labam visos prieksmetos!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Tie taču ir mazsvarīgi priekšmeti, kuros Harijs izkrita. Ja vien Roulingai atkal neuznāks kāda muļķīga doma kā ar Siriusa novākšanu, gan jau Harijs būs aurors.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.09.05 Kur: in world of dreams ![]() |
Rons, manuprāt, varētu būt kalambola spēlētājs, Hermione - uzviedos k-ko līdzīgu VEMT, tikai ar normālu nosaukumu, un panāks elfu tiesības, kad viņia būs deviņdesmti gadi.
Harijs - viņš nomirs, un beigti aurori nav vajadzīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.06 ![]() |
Pirmkaart, Harijam ir visas dotiibas, lai kluutu par auroru (man liekas, ka pat Tramdaans taa izteicaas)
Otrkaart, Hermione, manupraat, ir paarlieku apseesta ar to VEMT buusanu... Treskaart, ja Rons pacenstos arii vins kluutu par auroru... ...un kaa gan Ambraaza var ietekmeet kur vini grib straadaat un kur ne? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Tici man-kad ir jaaciinaas zwaigznees luukoties naw weelams..... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
hermione noteikti ienē'ms augstu amatu, rons pat varētu apsvērt ideju kalambolā vai kā savādāk ar to saistītu un ja poters tiešām gribēs kļūt par auroru tad vin''s par to arī kļūs!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
JA trijotne izdzīvos pēc 7 daļas beigām, tad :
1. Rons - vidēji veiksmīga karjera kalambolā. Ja viņš noburs savus nervus. tad varētu kļūt arī par izcilu spēlētāju. Par auroru viņš nekļūs - nav to iekšu. 2. Hermione - VEMT strauja attīstība, mājas elfu tiesību cīņas. hermione ir pietiekami uzcītīga, lai atrastu taciņas likumdošanā, un atrībos mājas elfus no viņu "verdzības". jājautā tikai vai mājas elfi paši to vēlas? 3. Harijs - pēc Voldemorta sakāves (vai jebkā cita, ko Harijs ar viņu izdarīs) viņam paveras 2 ceļi. Pirmais - aurora karjera. neskatoties uz agrākajiem ministrijas muļķi]īgajiem gājieniem padarīt Harjiu par "reklāmas seju", nevis ministrijas īstu darbienieku, Harijs varētu kļūt profesionāli apmācīts veiksmigs aurors. Otrais - kalambola karjera. viņš ir veiksmīgs un izcils spēlētājs, kurš var iegūt lielus panākumus. CITĀTS Maksura teica:"Poter,-vinja skanji pazinjoja,-es palidzeshu jums kljut par auroru-pat ja tas bus mans pedejais darbs!Es parupeshos,lai jus sasniedzat nepiecieshamos rezultatus, pat ja man naksies jums ik vakaru sniegt papildstundas!" Harijam vienmēr ir bijis kāds, kas viņu atbalsts, par ambrāžas laikos. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 04:50 |