![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.03 ![]() |
Kaadas ir juusu domas shajaa jautaajumaa ? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Man patiik!
Šo rakstu rediģēja marcis_o: 26.12.2003 22:45 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.08.03 Kur: Visur kur... ![]() |
CITĀTS(Metalraider @ 19.03.2006 14:13) [snapback]583889[/snapback] Jā, un tad tik sāktos Cūkkārpas ziedu laiki bez zaudētiem punktiem Grifidoram, bet lieliem zaudējumiem Slīdeņiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nē, nu es uzskatu, ka ir lab! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ronītim takš ar wajag kādu prieciņu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.06.05 ![]() |
Es jau saku ka, jā. Un Harijs tikuntā daudz, kur jau ir un tas nebūtu godīgi no otras puses.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
me like it....nee nu viss jau ir taa kaa tam jaabuut! vismaz beidzot kaut kur nefiguree Harijs... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wacko_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
nevajadzēja Rona vietā būt nakādam Harijam. Man toč ir līdz kaklam tas Harijs pats. Kalambola komandas kapteiniz,,tere pere u.tt. krīt uz nerviem. priecājos, ka vismaz kko neieguva Harijs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Neņemiet ļaunā, grāmatas jau tad es dievinu, bet man tas Harijs besī... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.05 Kur: tālumā, kādā tumšā vietā ![]() |
nu piemēram es nezinu, ,vai man tas patīk, bet biju tomēr domājusi, ka prefekts būs Harijs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Nezinu..man ja godīgi vienalga. Rons jau gandrīz vai nepildīja savu prefekta lomu, tikai Hermione kā vienmēr stresoja lai panāktu noteikumu ievērošanu.Līdz ar to, tas parādīja Hermioni, kā kautkādu Miss Pareizo, jo nu pārāk uzspēlēts priekšzīmigums bija parādīts no viņas puses.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Riiga:) ![]() |
esmu apmierinaata, jo ronam manupraat vajadzeeja vairaak uzmaniibas, taa kaa viss ir o.k
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
Man patīk.Lai gan Rons neko nedara sava Prefekta statusā, bet tagad vismaz viņš neatpaliek no brāļiem...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nezinu...man tas neshkjiet tik svariigi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Ziniet, nepárák kautká, kaut gan ja viens no prefektiem bútu Harijs vinjsh varétu to visádi izmantot savá labá un tá... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
vinji jau nav slikti prefekti un kaa dumidors teica harijam jau taa pat pienaaakumu gana taa kaa ivnjam buutu gruuti veel buut arii par prefektu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.05 Kur: cita laika zoona ![]() |
Es iisti nesaprotu kapeec Rons kljuva par prefektu, bet Hermione to domaaju ir pelniijusi....
Šo rakstu rediģēja whitegirl: 09.04.2006 23:18 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
man ne iipasi jo winu wienmeer Ekspresii PAMET(burtiskaa noziimee)tomeer ja vins buutu prefrekts Rons paliktu kaa pamestais (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.10.05 Kur: šeit, tepat un te ![]() |
ir labi. manuprāt man Potera grāmata noriebtos, ja Harijs būtu prefekts.
CITĀTS harijs tā, un harijs šitā. harijs kalambola komandas kapteinis, harijs ceturtais censonis. zinu, grāmat jau ir HARIJS poters un tere pere, bet tik un tā besī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Šo rakstu rediģēja aigucis: 16.05.2006 12:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.06 ![]() |
man patīk ka abi prefekti..
nobalsoju, ka nezinu, jo izlasīju "perfekti" un domāju ka tas ir ideāli.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 16.03.05 Kur: ormaņu iela ![]() |
Man patīk. Daudzāk ko lasīt. Un viņiem ir dažādi uzskati, un tas visu padara interesantāku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Jā, vismaz kāds cits ir iesaistīts tik pat daudz cik Harijs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.04.05 ![]() |
Man jau patiktu, ja būtu Harijs, bet tad jau Rons atkal justos apdalīts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Kretinē ārā tas viss.
Sākumā - ok, viņi bija maziņi, ko teica, to dara xD Bet tagad. Nu sorry. Aiguce - malacis. Man ir tieši tādas pašas domas. Šo rakstu rediģēja Porcelāna Eņģelītis: 28.06.2006 12:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.08.06 Kur: Pie datora ![]() |
Laikam jau nezinu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 09:10 |