![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Uzrādi oriģinālo nosaukumu un iznākšanas gadu, kad iesaki kādu filmu!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.04.07 ![]() |
Tātad (atvainojiet, ja šāds pavediens jau ir bijis) es vēlētos zināt - kādi ir jūsu mīļākie seriāli (ja tādi ir) un kāpēc?
Man pašai tie ir Kyle XY (ļoti patīk seriāla doma) un Roswell ( mistika un drāma - labs apvienojums).' Tātad kā ir ar jums? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Black Adder ( Melnā čūska TV tulkojumā ).
CITĀTS Edmund: Baldrick, your brain is like the four-headed man-eating haddock fish-beast of Aberdeen.
Baldrick: In what way? Edmund: It doesn't exist. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
PSI faktors, X-failu pirmās sezonas,bet jo īpaši The Sopranos
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Ugly Betty, jo man vispār patīk šī veida seriāli un šis ir jautrs un smieklīgs.
Prison Break House M.D. jo viņš ir vienkārši vienreizējs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.06.04 Kur: Galvaspilsēta ![]() |
Tagad tacu pa TV3 un TV6 rada visus serialus lielaka dalja man patik un ir incanti taka...!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
manējais ir El cuerpo del deseo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.04.07 ![]() |
CSI, Noziegumu skelets u.t.t.!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.07 ![]() |
es skatos:
kyle xy jericho 24 eureka house m.d. (doktors hauss) greek prison break (izlaušanās) bones (nozieguma skelets) un protams CSI ja tie nebūtu labi seriāli, tad es viņus neskatītos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja weasel: 24.07.2007 22:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Own no weaknesses or faults. ![]() |
Sex and the city. Lielisks seriāls - pilnīgi sagribējās būt Ņujorkietei un visu gadu staigāt augstpapēžu apavos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.07.07 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS House M.D. jo viņš ir vienkārši vienreizējs un tik apburošs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.03.07 Kur: tālāk no tevis ![]() |
pievienojos Sex and the city cienītājiem.
Prison break- gaidu turpinājumu. tb 3. sezonu pagaidām gan šie. bet domājams, saraksts tiks papildināts. es nemēdzu skatīties visus reizē. man labāk patīk dabūt visas sērijas no sākuma līdz beigām un skatīties visas pēc kārtas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.05 Kur: Māja ar jumtu, istaba ar krēslu,uz krēsla es, krēsls pie galda,uz galda dators, datōrā mūzika un citas lietas... Ūdens fotogrāfs ![]() |
Jericho jeb kā mans onkulis saka jērikas bazūns (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Prison break arī gaidu trešo sezonu, jo otro novilku. Doktors Hauss. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Nozieguma Skelets. Visi CSI. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Man pašai patīk šādi no ongoing seriāliem iekš TV:
Hauss Šaurā zilā svītriņa Smalkais stils no kādreiz rādītiem: Psi faktors (ik pa reizei kompī pastos kādu epu) Roswell |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: Rīga.Kroņauce. ![]() |
Hauss. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) Brigada. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) Izlaušanās. Amulets. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/kiss.gif) C.S.I Smailkais stils. Džima dēļ. Šo rakstu rediģēja Bell@: 27.07.2007 14:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Sex and the city
Draugi Felicita Viens, kas patīk krāšņuma un "mācies pasmieties par mūsdienu attiecībām" dēļ, otrs asā un trāpīgā humora dēļ, trešais nopietnā un izkoptā scenārija dēļ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.06.04 Kur: ŪBERĪGO ciemā. :D ![]() |
F.R.I.E.N.D.S priekš manīm jau ir klasika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) :D:D nekas vairs nepārspēs, pēc manām domām šito seriālu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
House M.D. ir vnk izils. nespēju beigt skatīties. CSI, kuru sanāk to skatos, visi labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Seriāli? Vairāk nekā vajag... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
PSI faktors Poltergeists Renegāts Ātrā palīdzība Sasisto lukturu ielas Neglītais pīlēns Melnais Orākuls Seks un lielpilsēta Amulets |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Seriāli kurus vairs nerāda vai arī neatliek laika skatīties, bet kuri tik un tā ir vnk lieliki.
Dr. Hauss (Nav vārdu lai aprakstītu) CSI Lasvegasa Sekss un lielpilsēta Amulets Draugi Felicita Džima dēļ Bafija pret vampīriem Mjā, vēl izlaušanās tīri tā neko Rozvela Nozieguma skelets (nu vnk dievinu izmeklēšanas seriālus) Džeriko |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Muahahaha, cik maz gan te ir cilvēku, kuri zina arī tādus seriālus, kurus pašlaik nerāda pa televizoru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 01:03 |