![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pavediena apraksta sākumā kvadrātiekavās norādi pieteikšanās nosacījumus:
1) Brīva pieteikšanās, jebkurš var jebkurā laikā pievienoties: [BP];
2) Pieteikšanās ATD pavedienā: [ATD];
3) Pieteikšanās ar privāto ziņu spēles vadītājam: [PZP].
Kā arī norādi, vai spēlei ir
1) Harija Potera noskaņa, tā notiek ar HP tēlu piedalīšanos: [HP];
2) Gredzenu pavēlnieka noskaņa, tā notiek ar GP tēlu piedalīšanos: [GP];
3) cita lomu spēle, bez HP vai GP varoņu piedalīšanās: kvadrātiekavās neko neliec, taču norādi pilnu eksistējošas spēles pasaules nosaukumu (X-Men, Matrix u.tml.), vai arī žanru (SF, Fantasy
), ja pasaule ir pašizdomāta.
Visiem lomu spēļu rakstiem, tāpat kā visiem foruma rakstiem, jāiekļaujas kategorijā PG-13 (vairāk lasi foruma noteikumos). Izņēmumi pieļaujami ar īpašu atļauju; šādi pavedieni ir īpaši apzīmēti.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Bija kārtējais rīts klusajā Skelē.
(IMG:https://static.wikia.nocookie.net/oproleplaying/images/4/46/DonnadosaKey.jpg) Gaiļi, kas vēl nebija nonākuši zupā, centās pārkliegt viens otru, kaijas, slinki ķērkdamas, gaidīja uz zvejniekiem ar rīta lomu atgriežamies piestātnē, cerībā ko nokampt. Dzirdēja arī citāda veida dzīvās radības trokšņošanu. Rosība lēnām sākās arī krodziņā "Sāļais vīrs", saimnieks Rass, pamodies, dzenāja pie darba ģimeni un nolīgtos darbiniekus, gan īpaši nesteidzoties un neskubinot. Īstā rosība sāksies, kad parādīsies tie, kas vēlēsies ko iekost, vai vakarā, kad sanāks vietējie iemalkot pa kādam kausam pašgatavotā alus un patrīt mēles, kas kam ko. Un protams, tika modināti tie, kas lielo krogus zāli bija izmantojuši par naktsmītnēm. Dažs labs jau otro nedēļu... Šo rakstu rediģēja Aiva: 08.08.2022 13:48 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Tuvojoties norādītajai vietai
(IMG:https://ae01.alicdn.com/kf/HTB18ENddamgSKJjSspiq6xyJFXaL/Laeacco-Holiday-PARTY-Blue-Sky-Seaside-Beach-Palms.jpg) gājēju pulciņš pamanīja pastaigājamies pa liedagu pārīti no krogus. Izskatījās ka kapteinis Fenns (jo kas gan cits tur varēja smalkās jūrnieka drān;as būt) pastaigājās ar sievieti ap gadiem četrdesmit. Pamanījis tuvojamies pulciņu,viņš pieliecās, kaut ko nočuksteja pie auss kundzei un tad panācās jums pāris soļus pretī. "Redzu, ka jūsu ir vēl vairāk, kā Hakslijs man teica," viņš sacīja. "Tas pat labāk kā cerēju. Par algu par braucienu un par pienākumu sargāt kuģi, nav jāatgādina?" Īsti pat negaidot vairāk kā īsu atbildi, viņš turpina. "Jā. Tur jomā kaut kur ir viens reideris, kam ir zobs uz mani. Pēdējo reizi redzeju viņu delfīnu nobučojamies ar Jūraszaķa sēkli, bet 'Albērs' neuzkavējās pārbaudīt, cik tas letāli beidzās." "Tad nu tā. Es ceru, ka mēs veiksmīgi bez kaušanas nonāksim Viravā. Bet. Ir vēl otra lieta, kāpēc es jūs nolīgstu un maksaju par sarga darbu uz mana kuģa. Man komandā ir pāris muldoņas un māņticīgi jūrnieki. Viņi palaiž mēles, ka mūsu problēmas ar pirātiem ir tikai tāpēc, ka es vedu līdzi Selīnu. Es nevēlos problēmas viņai, un nomainītu tos trakakos gvelzejus, bet tada izdeviba man būs tikai Viravā. Jūsu otrais pienakums tāpēc bus pieskatit lai muldēšana par sievieti uz klaja nepartop realā apdraudejuma.Nemanami parejai komandai. Skaidrs? Jautājumi?" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Pienācis tuvāk, Daejons pieklājīgi palocījās kapteinim, lai tad noklausītos, kas Fennam sakāms. Par algu un pārējo viņš jau bija runājis, tā daļa uz viņu neattiecās.
Tātad Jūraszaķa sēklī tas kuģis ar Vērša teikto nolauzto mastu tika uzsēdināts, elfu jauneklis nodomāja. Vajadzēs uzprasīt Tomasam, kur tas ir. Daejonam patika kartes un zināt, kur kas ir. Un vispār - gribi, negribi, pa desmit gadiem uz kuģa paspēsi ieraudzīt un iepazīt daudz ko. Ne jau, ka zinātu, kā tas īsti top darīts, bet ka ir, un kas tas ir - to gan. Kapteinis vēlreiz apstiprināja, ka vajājošais pirāts nav tas, uz kura brauca Daejons, un tagad, pēc šādas informācijas, Brīze sāka apdomāt, ko gan viņš zina par pirātu ar delfīnu kā priekšgala figūru. Viņa kuģim bija tritons ar tauri, bet ar savējo sastapties gan elfs nekādi negribēja. Tas otrs sargāšanas iemesls bija, ē... vispār jau bija saprotams. 'Sieviete uz kuģa nes nelaimi'. Blēņas! Daejons tam neticēja, bet bija dzirdējis to runas, kas tam ticēja. Bet nu! Pie kam te pirāti? Vai tad šiem interesē, ir vai nav uz aplaupāmā kuģa sievietes? Nauda viņus interesē! Un cik izpirkuma varēs dabūt. Sievietes... parasti uz kuģiem vienkārši tādu nav, tāpēc ar tādu "guvumu" neviens nerēķinās, kad dodas uzbrukuma. Pagaidām viņam nebija skaidrs, kā šo varētu neuzkrītoši nokārtot, bet, iespējams, guļamtīklu vajadzēs pārkarināt augšā uz klāja. Tā teikt, kamēr labs laiks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.09.22 ![]() |
Labs vakars mans kapteini! Dudo zemu palocās. Klausoties kapteiņa teiktajā Dudo nervozi mīņājās, karošana gan viņam nebīja prātā. No kašķiem un jebkādai fiziskai varmācībai Dudo vienmēr turējies pa gabalu. Kur šis tik mazs var ko vispār līdzēt. Katram gadīumam kaķene ar akmeņu maisiņu ir pie jostas, bet to parasti nelieto, jo vienmēr sanācis aizrunāt pilnas ausis pretiniekam. Kapteiņa norādījumi uzdzina drebuļus. Otra sadaļa gan liekas, ka būs pa spēkam. Novērst liekas pļāpas uz kuģa varētu padoties.
Mans kapteini, baumu novēršana kā reiz varētu būt mana specialitāte un ar lielāko prieku varu uzņemties iniciatīvu šajā jautājumā. Tikai dodiet atļauju pievienoties komandai un tiks darīts viss, ko liksiet. "Viss ko liksiet"- tas varbūt bija par steidzīgi pateikts. Dudo pats mazliet samulsa par saviem vārdiem. Dudo pašķielē uz pārējiem. Kurš gan ieņems līdera vietu šajā pulkā, kurš būs atapīgākais, kurš veiklākais un galu galā, kurš būs spēcīgākais, aiz kura muguras visdrošāk patverties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Vedot pārējos, Eriks bija gājis pa priekšu, bet tagad pakāpās sānis. Vieta, acīmredzami, bija pareizā, jo kapteinis Fenns jau bija te, tāpat arī kundze, kuru viņš nosauca par Selīnu. Tagad, kad kapteinis bija izteicis to, ko vēlējās no jaunsalīgtajiem kuģiniekiem sagaidīt un ko esošā komanda nedrīkstētu uzzināt, Eriks nedaudz samulsa. To, ka nav karotājs, Eriks kapteinim jau bija teicis. Nu labi, iekraut kādam ar cirvi vai ko tādu viņš varētu gan, ja vien viņam tas cirvis būtu. Un otrs uzdevums... nozīmēja ko īsti? Stāstus par to, ka sieviete uz kuģa klāja nozīmē nelaimi, Eriks bija dzirdējis, jo iedzēruši jūrnieki krogā runā visu ko. Bet viņš nekad nebija dzirdējis nekādu konkrētu nelaimju uzskaitījumu. Pirāti seko "Albēram" tāpēc, ka uz kuģa ir Selīna? Te varbūt kapteinis gluži visu nepastāsta...
Par reālo apdraudējumu Selīnai gan Eriks laikam saprata. Vismaz noticēja kapteinim, jo Fenns neko tādu neprasītu, ja nebūtu pa īstam noraizējies. Sapratu, kaptein. - Eriks neuzbāzās Fennam ne ar padomiem, ne jautājumiem, ne saviem apsvērumiem. Puisis domāja, ka kapteinis tīri labi zina, ko no Erika var vai nevar sagaidīt, un pratīs to vajadzības gadījumā izmantot. Iedot ieročus vai likt gatavot ēdienu, vai vēl ko. Šobrīd kapteinim vajadzīgs tikai apstiprinājums, ka tiks darīts tas, ko viņš prasa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Noklausījies kapteiņa teikto, Talvariels vien galvu nogrozīja pārsteigumā. Cik māņticīgam muļķim gan jābūt, lai noticētu, ka pirātu uzbrukums noticis tādēl, ka uz kuģa ir sieviete? Pirātus interesē laupījums, un, ja nu vien par šo Selīnu nav izsludināta kāda īpaša atlīdzība, kādēļ lai tas kādu rīkļurāvēju interesētu? Vienlaikus, kamēr ir kāds, kas gatavs tam noticēt un musināt pārējo komandu uz muļķībām, tā var būt problēma, tomēr kā nemanāmi šādus muldoņas apklusināt - to viņš nezināja. Ja kāds tieši apdraudēs - vienmēr var vienkārši nostāties ceļā, karotājs ar apburtu zobenu rokā tas mēdz atvēsināt iekarsušus prātus... Iespējams ka runīgais halflings te ko pratīs darīt, kā jau solījās, lai gan, ar tādiem daudz runātājiem arī nekad neko nevar īsti zināt.
Toties, ja būs jācīnās ar pirātiem - tas jau vairāk atbilda Talvariela zināšanām un iemaņām, un šeit varēja droši solīt palīdzību. Par uzdevumiem viss skaidrs, arī citu jautājumu nav. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kapteinis Fenns noklausījās atbildes vai klusējošu galvas pamāšanu, un viņa skatiens pievērsās palikušajiem diviem kandidātiem.
"Un kā ar jums abiem?" viņa acs gluži via ieurbās Džimijā un /xxx/ . |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.04 Kur: Tepat uz vietas un nekur... Kamēr neesmu aizgājis mājup. ![]() |
Džimijs paraustīja plecus.
-Man sievieš uz kuģ nekad nav traucējš.... Es gan maz braukājis, vairāk dzirdēj's , bet ko tik visu neizpļāpā... Diplomāts mans nav, bet kādu iegrūst zmeklāj telpā nemanām- to var. Ja daudz uzkasās un neklaus' kaptein!- viņš pakasa aiz auss un steigšūs piemetina. -Pirāt'tik jāsit!- Viņš aplaiž skatienu apkārt. Jādomā, ka vismaz tas halflings ko varēs izrunāt, ja vajadzēs. Džimijam pilnīgi noteikti bija jātiek atpakaļ uz kuģa. Šitā Selīna galīgi nebija viņa gaumē- ja vēl kāds gribēja šai zem brunčiem palīst (kaut ar vesels pirātu kuģis)- tā nu nebija viņa darīšana. Māņticība ziedēja augstu, ar to varēja panākt visu ko. Un kapteinis visdrīzāk ko noklusēja. Bet labāk viņam turēt mēli aiz zobiem- kā teica vecāmāte- mēle aiz zobiem- vēders pilns un gulta silta! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Nu, zem klāja kādam ribas pārskaitīt, kas neprot uzvesties, tas labi, kaut labāk iztikt tikai ar vārdiem. Mums visiem kopā līdz Viravai jānonāk. Kauties ar pirātiem arī, kaut ceru, ka bez tā iztiksim." kapteinis pasmīnēja, izdzirdis Džimija runu. "Mani vairāk satrauc, ka, ja man būs jārūpējas par Selīnu, tas traucēs rūpēties par visu kuģi. Ja ar to jūs varat tikt galā - vai nu vārdiem," te skatiens pievērsās halflingam, " vai arī ar smagākiem paŗiecināšanas līdzekļiem, tad lieliski. Tad esam viens otru sapratuši?"
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Daejons visu bija noklausījies, arī teikt īpaši nebija ko. Ja jāsargā, tad jāsargā, un tas, ko kapteinis saka sargāt. Tā teikt, par sargu salīga, par to arī būs jābūt. Par savām kaušanās prasmēm gan viņš nemaz tik pārliecināts nebija, kur nu ar plikām dūrēm, bet ar loku nebija slikti, un rapieris arī bija turēts rokās, tāpat abordāžas cirvis un vēl visādi citi uz kuģa pieejami un reizēm vajadzīgi rīki. To viņš kapteinis bija pateicis, ja kapteinis bija mierā, tad viss.
Tumšmatis vēlreiz piekrītoši pamāja kapteinim Fennam, un, kamēr runas nav beigušās, pievērsa acis Selīnai. Kas viņā ir tāds īpašs? Vai kapteiņa patika vien, vai varbūt kaut kas cits? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Daejona skatiens nevērīgā formā pārslīdēja sievietei, kas turējās no vīriešu pulciņa mazliet nomaļus, pūloties nemanāmi novērtēt viņu.
Selīna bija pusmūža gados, bet joprojām pievilcīga. Tērpusies vienkārši, uzlikusi pāris vienkāršas rotaslietas, nekas vairāk. Brūnie mati savilkti copē uz pakauša, netraucējot darboties. Kustējās nepiespiesti, pat graciozi. Bet svarīgākais, kas Daejonam iekrita acīs, bija skatiens, ar kādu Selīna vēroja visus sarunas dalībniekus vienu pēc otra. Gluži tāpat, kā šobrīd viņš sievieti - novērojot, analizējot un kataloģizējot. Uz brīdi skatieni sadūrās, un Daejons sajutās kā sen atpakaļ, kad uz viņu no koka bija skatījies lūsis - kā medījums, pietiekami bīstams, lai pret to izturētos piesardzīgi, bet tik un tā kategorizēts kā medījums. Nākamajā brīdī Selīna jau skatījās uz mazo halflingu, un sajūta pazuda. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Viss skaidrs, manu kapteini. Darīšu visu kas manos spēkos, lai noturētu morālo līdzsvaru uz kuģa un māņticība neaizietu part tālu. Jūsu daiļā kudze būs labā uzraudzībā. Mēs visu darīsi pēc mūsu labākās sirdsapziņas un pašu spējām, lai godātu mūsu kapteini. Dudo tik bēra vārdu pēc vārdiem pat vairs nepiedomājot tiem līdzi, jo domās jau tika kalti scenāriji, kas varētu notikt uz kuģa un kā ikvienu problēmu efektīvāk risināt. Domu pavedienam risinoties Dudo pioepeši sajuta spriedzi. No kurienes gan tā nāk. Ir skaidrs, ka uzdevums nebūs no vieglajiem, bet tas nevar būt par iemeslu tik spiedīgai sajūtai. Mēle vēl kustējās un kaut ko teica, bet acis jau meklēja spriedzes avotu. Acu skats sastapās ar Selīnas caururbjošo acu skatu. Dudo sajutās kails un šī sajūta nemaz nepatika. Dudo tik pat ātri novērsās. Galvā pazibēja gan doma, ka kaut kas te nav tīrs, bet Dudo tikai nobēra pēdējos vādus palocijās pret kapteini un gaidīja tālākās norādes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ho! Tas bija negaidīti. Daejons skatienu nenolaida, vien ļāva tam slīdēt tālāk. Bet dīvainā sajūta nepazuda uzreiz. Kā gan var tā sajust svešu skatienu? Kas viņa ir? Un vai tagad nesanāks tā, ka būs nevis jāsargā Selīna no komandas, bet gan otrādi?
Jāaprunājas, Daejons nosprieda. Vispirms ar Eriku, kad iesim uz krogu, varbūt viņš vai viņa tēvs ko zina, vai arī, varbūt ar visu klāja komandu, tikai ne kapteinim un Selīnai dzirdot, ja vien sanāks tāds brīdis. Ja nesanāks, tad ar Eriku un pēc tam ar Talvarielu. Un ar kuru pēc tam, tad redzēs. Elfs noskatīja pārējos. Vai nav manāms, ka kāds vēl sajutis kaut ko neparastu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Eriks stāvēja mierīgi un, tā kā šobrīd ar viņu neviens nerunāja, tāpat vien skatījās apkārt. Viņš pamanīja, ka Selīna skatās uz nolīgto ļaužu bariņu, bet neko īpašu par to nenodomāja. Droši vien grib iegaumēt, kas par jaunām sejām uz klāja būs redzamas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kapteinis vēl brīdi pagaidīja, acīmredzamis vai lai kādam nerastos kas jautājams, tad pamāja ar roku. "Brīvi. Atceramies, aizejam jūrā ar rīta paisumu."
Viņš pagriezās un devās pie kundzes, kas pieķērās viņam pie elkoņa. Abi lēnām aizsoļoja gar liedagu, prom no pilsētiņas, klusi sarunājoties. Daejonam un Dudo vienbrīd izlikās, ka kapteinis vairāk atbalstās uz kundzes, kā viņa pret Fennu. Jūs visi palikāt pludmalē, uzzinājuši jauno uzdevumu, un iespēju to apspriest tikai savā lokā. Diez vai uz kuģa vairs būs tāda iespēja, uz klāja bija dežurējošais matrozis, Vends, Derts un vecais Pīts, kas vispār mēdza uzrasties nez no kurienes ļoti nemanāmi. Krogū "Sāļajā Vīrā" noteikti gāja jautri šobrīd. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atvadoties no Fenna un Selīnas, Daejons vēlreiz cieņpilni viegli palocījās un itin nemaz neizrādīja, ka viņam kaut kas šķistu aizdomīgi, bet kad abi komandējošie bija attālinājušies tā, ka pilnīgi noteikti neko nedzirdētu, ko te runā, ļoti vērīgi noskatīja apkārtni - sak', vai te tuvumā nejauši nevar būt kādas liekas ausis, un tad uzrunāja te esošos.
- Hei, draugi! - elfs runāja melodiskā, ne visai skaļā balsī, aicinoši un tā, ka, ja visi gribēja dzirdēt, prasīt prasījās pienākt tuvāk. - Mums ir jāaprunājas, ja jau uz vieniem dēļiem skraidīsim un viena pavēle mums dota. Es domāju, ka tas ir svarīgi. Proti - vai jūs pamanījāt Selīnas skatienu? Brīdī, kad viņa skatījās uz mani, es jutos kā medījums, uz kuru skatās lūsis. Plēsējs. Un tagad? Jūs pamanījāt, ka vienbrīd ne Selīna turējās Fennam elkonī, bet gan kapteinis balstījās uz viņu? Tur kaut kas nav kā vajag. Kas, to gan neattopu. Noskatīja visus klātesošos. - Kā jums šķiet? Brīzem noteikti neizlikās, viņš bija jutis to, ko bija jutis, diemžēl viņš nebija tik vecs un pieredzējis, lai zinātu, ko tas nozīmē, tāpēc nekādu prātīgo padomu nespēja dot. Varbūt citi ko zinās? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Erikam nekas nebija šķitis vai sajuties dīvaini - un vispār, ko gan kroga puika no plašās pasaules saprot, lai spētu ko novērtēt? -, tāpēc Daejona teiktais pēc kapteiņa un Selīnas prom došanās viņam bija krietns pārsteigums. Kā uz medījumu? Skatījusies bija, jā, tikai Eriks noteikti nebija neko neparastu manījis.
Nav ne jausmas, ko tas varētu nozīmēt. - Viņš atzinās, ierasti pabužinot Saulītes pakausi. Šodien bija notikušas vēl citas lietas arī, ko Eriks nebija sapratis, piemēram, vecā Pjū runāšana par kaut kādu "viņu", kura apraksts izklausījās diezgan šausminošs. Vai Fenns vai Selīna būtu tas "viņš"? Nu gan murgainas domas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pametis acis apkārt, vai nav svešu ausu tuvumā, Dudo pienāca tuvāk, lai izklāstītu savas domas pieklusinātā balsī.
Selīna šķiet citādāka, tas noteikti. Bet es nespēju noteikt kas tieši. Arī es pamanīju, kā kapteinis uz viņu balstās. Varbūt viņa ir tā kas komandē visu parādi, vai vismaz viņai ir liela ietekme uz kapteini un visu notiekošo. Bet labi, darbs ir darbs un tikt no šejienes prom man arī gribas. Izsakot savas aizdomas Dudo vēroja pārējos, vai arī viņiem šķita kas aizdomīgs, varbūt kāds vēl ko bija ievērojis. Dudo turpināja ierastā balss tonī. Mana stiprā puse ir runāšana, tapēc, ceru, ka varēšu ko līdzēt baumu novēršanā. Bet runājot par sadursmēm ar pirātiem, tas gan man uzdzen bailes. Savu baiļu publiska atklāšana lika Dudo justies patiešām neērti, bet likās, ka ja jau vienā laivā iemesti, tad arī visas kārtis jāliek galdā, lai zina ko sagaidīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
(OOC: Vai Talvariels arī ko pamanīja no Selīnas savādās izturēšanās? Viņš necentās speciāli novērot, bet daudz uz ko citu skatīties jau nebija ko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) )
Par medījumu man grūti spriest, taču skaidrs, ka viņai ir kādi noslēpumi. Manuprāt, kamēr tie neapdraud apkārtējos, tā ir tikai viņas un kapteiņa darīšana, tāču ir vērts pievērst uzmanību tam,kas notiek... un arī paklausīties, ko tieši mēļo tie matrožu, kam patīk baumot. Kādreiz tādās sarunēs mēdz būt pa patiesības graudam... Talvariels runāja klusi un mierīgi, domīgi noskatoties pakaļ aizejošajam pārim. Manas prasmes vairāk noderēs, ja būs nepieciešams cīnīties - ar pirātiem, vai kādu citu, to laiks rādīs, tādēļ pārliecināšanu labprāt atstātu tiem, kam tas patīk un padodas elfs viegli pasmaidīja Dudo, kura teju neapturamie runas plūdi skaidri norādīja uz to, kurš visdrīzāk būs galvenais runātājs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(OOC: Vai Talvariels arī ko pamanīja no Selīnas savādās izturēšanās? Viņš necentās speciāli novērot, bet daudz uz ko citu skatīties jau nebija ko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) ) OOC Talvariels ievēroja, ka Selīna kustās kā trenēts karotājs - pārliecināti un pat graciozi. To ka vēro jūs, redzēja, bet neko īpašu nesajuta. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.04 Kur: Tepat uz vietas un nekur... Kamēr neesmu aizgājis mājup. ![]() |
Džimijs visu vēroja diezgan pavirši- vairāk pētot apkārtni, tādēl visdrīzāk neko nepamanīja. Ieklausījies elfa sacītajā, paraustīja plecus.
-Būs par to plēsoņu norād'j's ...Gaisma, mēness, saule- viss maitā skat'.... - īss skatiens pakaļ aizejošajam pārim. - Nu un par to balstīšan's.... Kāja sāp vai tā... Kapam tak stikl' acs ar..- Puisis nemanāmi pārbauda vai joprojām apkārtne vientu;ļa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 13:49 |