![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Lietas, kas jāzina par šo spēli:
* tās darbība norisināsies ellē pēc tēlu zemes dzīves gaitu beigšanās, tāpēc ar spēles pasauli tie tiks iepazīstināti to elles dzīves laikā; * tā nav uztverama pārlieku nopietni, taču, ja kādam ir kādi reliģiski iebildumi, gluži vienkārši var nespēlēt; * tēla anketa jāsūta man uz privāto ziņu kasti, lai varu uzmest aci, pirms to publicēt te; * jūsu tēls iesākumā ir mūsdienu cilvēks, bez nekādām superspējām; * pieteikšanās nav ierobežota, ellē vietiņa atradīsies visiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) Iespējams, es vēl ko aizmirsu pateikt, bet, ja atcerēšos, noteikti to pateikšu. Tēla pirms elles dzīves anketa Vārds, uzvārds: Izskats: Raksturs: Vecums, kad šķīrās no šīs zemes gaitām: Mirstīgā dzīves gala iemesls: Biogrāfija īsumā: Zemes dzīves laikā pastrādātie grēki un grēciņi: Tēla velna anketa: Vēlamais elles vārds: Acu krāsa: Ragu forma un krāsa: Kažoka krāsa un faktūra*: *Velni šajā pasaulē ir spalvaini, tāpēc lūdzu norādīt spalvu krāsu, vai tās ir taisnas, viegli viļņojas, ir sprogainas, garas vai īsas. Apmēram tā. Ja rodas kādi būtiski jautājumi, var uzdot tepat pavedienā vai man pa PZ. Piezīmes par spēles pasauli (tiks papildinātas)... Elles Nr. 13. izkārtojums Pirmais stāvs: Galvenās ieejas durvis --> apaļa priekštelpa no tās pa labi un kreisi aiziet gaitenis, kas iet ellei pa perimetru un viens gaitenis, kas iet pa vidu. Vidējais gaitens (virzienā no galvenās ieejas): *kreisā puse - atpūtas telpa, pirts, elleskunga kabinets, slēgtā telpa, bibliotēka. *labā puse - piecas guļamistabas *galā, kur tas krustojas ar perimetra gaiteni, lūka. Perimentra gaitenis elles labajā pusē (labais pusloks) - darbnīca, trīs istabas ar hlamiem, noliktava Perimetra gaitenis elles kreisajā pusē (kreisais pusloks) - virtuve tā galā, aiz virtuves ēdamzāle, kāpnes uz bēniņiem Pagrabstāvs: divas mocītavas un vēl neizpētīta telpa Elles pagalms: Cerbera būda, aka, malkas šķūnis, lopu kūts, mistiskā zemnīca. Elles telpu apraksts Virtuve - pie kreisās sienas (elles ārsiena) tūlīt pie durvīm stūrī skapis ar visādiem traukiem un virtuves piederumiem, tālāk sienā sētaspuses durvis, tad logs, pie kura atrodas galds, pie galda bluķis ar cirvi, pretējā sienā arī durvis (?*), pie labās sienas, tūlīt blakus durvīm pieliekamais, tad plīts, pie kuras bluķītis, uz kura pasēdēt, kamēr izliekas, ka strādā. Mūžības ritējums 1 mūžība ir apmēram 10 000 cilvēku gadi, katra mūžība iedalās 10 desetos; 1 desets ir apmēram 1000 cilvēku gadi. Šķīstītavā laiks neeksistē. Otrais rits. Trešais rits Ceturtais rits Piektais rits ...turpinājums sekos... Atļauja Piekrītu R kategorijas piešķiršanai. Ievērot noteikumus, pieklājību un, galvenais, piešķirto R kategoriju. Mēs visi esam antīki un, kā jau seniem graustiem pienākas, neradīsim lielākas problēmas par pieņemtajām. Veiksmīgu dvēseļu vārīšanu!
Putekļainais, Pūķēns Sāra |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Te vispār neko nevar teikt, jūs nezinat, ko GM izdomās izmantot savos savtīgos nolūkos... Bwahahahaha! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
GM vispār, manuprāt, domā, ka mēs ilgi neķerpīsim šajā ellē. Tikai nav skaidrs, vai viņa domā mūsu varoņus, vai mūs pašus?
Šo rakstu rediģēja AliceBlack: 31.10.2021 21:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, es nezinu, vai jūs te izķeipsiet tuvākās 300 mūžības. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Neesmu jūs gatava ātrāk norakstīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tad jāmeklē veidi, kā tikt vaļā no līguma. Citādi jau nekā.
Bet man pagaidām vēl ir plāni darāmajam. Ja visi plāni izgāzīsies, tad gan būs kā būs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Ja mūžība ir 10 000 gadi, tad tas jau ir pietiekoši ilgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Jautājums - cik īsti garš ir viens "nomoda periods"? Tā pati viena diena? Laika ritums ellē ir citādāks? Kad sāku domāt, varbūt tāds jautājums jau kaut kad bija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja AliceBlack: 31.10.2021 21:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Viens nomoda periods ir tik garš, lai Šķīstītava pārvietototos no vienas pamales līdz otrai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Es lietoju cilvēku dienas stundu apzīmējumus, lai jums būtu vieglāk stādīties priekšā, kā tas varētu izskatīties. O, tas ir viens rits (no vārda ritējums). Fjū, beidzot mani piespieda izdomāt, kā to nosaukts... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Domāju, Alise gribēja zināt, cik riti ir desetā vai mūžībā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Sniedziņš taisās jau tik drīz kļūt par atkritēju? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Kāpēc gan? Nē, Sniedziņš grib audzēt cerberīšus. Un tā mūsu 13. elle vēl nav labiekārtota tā, kā viņam patiktu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ā, bet man iepriekš pat nebija nosaukuma tam, ko es saucu par dienu. Tā kā tas jau ir progress. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Zo... 1 mūžība ir 10 deseti, tad pēc manas dīvainās loģikas sanāk, ka vienā desetā ir 969 riti. Vai es neesmu ģēnijs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Labu veiksmi Sniedziņam ar cerberīšu audzēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
~10000 mūžības "gadi"->~1000 deseta "gadi" = Tad viens rits ir kā viens cilvēku gads? Mēs jau tur dzīvojam "pusotru gadu"? Kaut kā bišku padaudz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu kā! Visādās paralēlajās pasaulēs laiks rit pa savam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Jā, var jau audzēt, tikai tur nepietiek ar vienu lopu, tur vajag sākumā vismaz divus. Ja vien šeit šie nerodas kaut kā savādāk, teiksim, kā sengrieķu mitoloģijā. Tas, vai šos tiešām varēs audzēt, gan ir GM ziņā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Zo... 1 mūžība ir 10 deseti, tad pēc manas dīvainās loģikas sanāk, ka vienā desetā ir 969 riti. Vai es neesmu ģēnijs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Es pārlasījos un izlasīju nevis deseti, bet deserti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sapratu, ka pārlasījos, tikai pie trešās reizes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ~10000 mūžības "gadi"->~1000 deseta "gadi" = Tad viens rits ir kā viens cilvēku gads? Mēs jau tur dzīvojam "pusotru gadu"? Kaut kā bišku padaudz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Skaties uz to tā: dvēseles ir jāvāra neskaitāmus cilvēku gadus. Ja laiks ietu tāpat kā uz zemes, tad velni vnk nojūgtos. No šāda aspekta sanāk, ka laiks pret cilvēku pasauli varētu ritēt vēl ātrāk, lai mēs varētu tikt ātrāk no dvēselēm vaļā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas tā kā ir skaidrs - tā kā tajā neesošajā sarkofāgā, ja jāpavada 13 mūžības, tad 13 mūžības ir tikai iekšā, ārpusē mums ta ir minūte (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ja pa mūsu vienu dienu augšā paiet gads - tad tās dvēseles vienā dienā ļoti daudz jāsavāra - gada norma! Katlos arī droši vien citādāk laiks iet nekā velniem ārpusē. Mans jautājums bija - cik ilga pēc vecajām cilvēku sajūtām ir mūsu viena diena - arī ir sajūta, ka 24 stundas, vai kaut kā savādāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Skaitīt neprotam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Ja viens desets = 969 riti, tad 1 rits ~ mazliet vairāk par gadu ~ 377 Zemes dienas (kuras mums paiet kā diena, tā, it kā mēs kāda melnā cauruma tuvumā dzīvotu). Un Šķīstītava pie pamales pēc formas vis neatgādina sauli, bet gan galaktikas centru. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tāks, jā, viens rits sanāk mazliet vairāk par vienu cilvēku gadu. Es visu laiku nevarēju izdomāt tam kādu apzīmējumu, tāpēc arī ķeskājos ar tām cilvēkdienām.
Sarkofāgā jāpavada 13 mūžības no velnu skatu punkta, zo, 130 000 cilvēkgadu. Topošajam velnam tas arī nozīmē, ka viņš tur sarkofāgā sēž neizmērojami ilgi. Tāpēc arī Māri neieteiktu tur bāzt, jo var gadīties, ka brīdī, kad viņš būs gatavs atmosties, jūs nemaz tās 13 mūžības vēl nebūsiet izspēlējuši un tad viņš būs par sīkvelnu jāpadara! Redz, cilvēkiem ir interesanti, tās pašas 24 stundas vienu dienu var likties neizmērojami garas, citu tās var panesties vēja spārniem. Tā arī velniem cits rits, kad notiek visādas lietas, liekas ka paiet ātri un cits atkal velkas garumā. Jo Peklē pulksteni neviens nav ieviesis morālu apsvērumu dēļ. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Tad nu atliek vadīties pēc saules. Tas ir sarkans, apaļas formas izplūdis veidojums, no kura aiziet izplūdusi sarkana josla uz abām pusēm. Tas vienmēr ir pamalē, tikai virzās pa to uz priekšu. Kā tāds mūžīgs pamalē iestrēdzi saulriets/saullēkts. Un Peklē vienmēr valda krēslainība, tikai jūsu acis pie tās ir pieradušas tāpēc liekas, ka ir gaišāks. Dvēseles ir jāvāra tik ilgi, cik tām pienākas. Jūsu elle diemžēl nav vienīgā un visas lielākā vai mazākā mērā ar to nodarbojas. Tas ir viens no procesiem, kas nodrošina enerģiju. Droši vien, ja kādā brīdī dvēseles izbeigtos, tad Pekle inerces pēc vēl kādu laiku pastāvētu, bet pēc tam sāktu pamazām izčākstēt. O, man radās ideja! Hi, hi, hi... Lai nu kā, ceru, ka jums nesajaucu galvu vēl vairāk. Un tagad var sākt domāt, kāpēc krēslainības tumšums un gaišums rita laikā mainās. Kheh. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aha, aha. Man arī ir ideja! Uztaisi mūs beigās par galveno un vienīgo elli! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Kā elles saņem dvēseles? Jo tās kas izvārījušās taču dodas prom, ne? Kā tiek pie jaunām? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Aha, aha. Man arī ir ideja! Uztaisi mūs beigās par galveno un vienīgo elli! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ko vēl sagribēsiet? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Kā elles saņem dvēseles? Jo tās kas izvārījušās taču dodas prom, ne? Kā tiek pie jaunām? Pa pastu saņem. Man šī gada NaNoWriMo projekts ir aprakstīt Pekli. Ak dieniņās, cik pa šodienu lērums ideju uzradās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ne jau uzreiz! Kaut kad. Pēc mūžībām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Pareizi, šodien sākas novembris! Tev jāsāk rakstīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dienas norma drīz būs izpildīta.
Daļa no tā visa būs arī jums izlasāma. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
GM, Čakārnis mums ir piespēlēts, lai palīdz Māra prombūtnes laikā, vai tas ir kāds ļauns triks? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man paranoja neliek mieru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 00:00 |