![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Lietas, kas jāzina par šo spēli:
* tās darbība norisināsies ellē pēc tēlu zemes dzīves gaitu beigšanās, tāpēc ar spēles pasauli tie tiks iepazīstināti to elles dzīves laikā; * tā nav uztverama pārlieku nopietni, taču, ja kādam ir kādi reliģiski iebildumi, gluži vienkārši var nespēlēt; * tēla anketa jāsūta man uz privāto ziņu kasti, lai varu uzmest aci, pirms to publicēt te; * jūsu tēls iesākumā ir mūsdienu cilvēks, bez nekādām superspējām; * pieteikšanās nav ierobežota, ellē vietiņa atradīsies visiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) Iespējams, es vēl ko aizmirsu pateikt, bet, ja atcerēšos, noteikti to pateikšu. Tēla pirms elles dzīves anketa Vārds, uzvārds: Izskats: Raksturs: Vecums, kad šķīrās no šīs zemes gaitām: Mirstīgā dzīves gala iemesls: Biogrāfija īsumā: Zemes dzīves laikā pastrādātie grēki un grēciņi: Tēla velna anketa: Vēlamais elles vārds: Acu krāsa: Ragu forma un krāsa: Kažoka krāsa un faktūra*: *Velni šajā pasaulē ir spalvaini, tāpēc lūdzu norādīt spalvu krāsu, vai tās ir taisnas, viegli viļņojas, ir sprogainas, garas vai īsas. Apmēram tā. Ja rodas kādi būtiski jautājumi, var uzdot tepat pavedienā vai man pa PZ. Piezīmes par spēles pasauli (tiks papildinātas)... Elles Nr. 13. izkārtojums Pirmais stāvs: Galvenās ieejas durvis --> apaļa priekštelpa no tās pa labi un kreisi aiziet gaitenis, kas iet ellei pa perimetru un viens gaitenis, kas iet pa vidu. Vidējais gaitens (virzienā no galvenās ieejas): *kreisā puse - atpūtas telpa, pirts, elleskunga kabinets, slēgtā telpa, bibliotēka. *labā puse - piecas guļamistabas *galā, kur tas krustojas ar perimetra gaiteni, lūka. Perimentra gaitenis elles labajā pusē (labais pusloks) - darbnīca, trīs istabas ar hlamiem, noliktava Perimetra gaitenis elles kreisajā pusē (kreisais pusloks) - virtuve tā galā, aiz virtuves ēdamzāle, kāpnes uz bēniņiem Pagrabstāvs: divas mocītavas un vēl neizpētīta telpa Elles pagalms: Cerbera būda, aka, malkas šķūnis, lopu kūts, mistiskā zemnīca. Elles telpu apraksts Virtuve - pie kreisās sienas (elles ārsiena) tūlīt pie durvīm stūrī skapis ar visādiem traukiem un virtuves piederumiem, tālāk sienā sētaspuses durvis, tad logs, pie kura atrodas galds, pie galda bluķis ar cirvi, pretējā sienā arī durvis (?*), pie labās sienas, tūlīt blakus durvīm pieliekamais, tad plīts, pie kuras bluķītis, uz kura pasēdēt, kamēr izliekas, ka strādā. Mūžības ritējums 1 mūžība ir apmēram 10 000 cilvēku gadi, katra mūžība iedalās 10 desetos; 1 desets ir apmēram 1000 cilvēku gadi. Šķīstītavā laiks neeksistē. Otrais rits. Trešais rits Ceturtais rits Piektais rits ...turpinājums sekos... Atļauja Piekrītu R kategorijas piešķiršanai. Ievērot noteikumus, pieklājību un, galvenais, piešķirto R kategoriju. Mēs visi esam antīki un, kā jau seniem graustiem pienākas, neradīsim lielākas problēmas par pieņemtajām. Veiksmīgu dvēseļu vārīšanu!
Putekļainais, Pūķēns Sāra |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Nopietni runājot, tev līgumi ar visiem jau ir noslēgti. Ar tiem trim vervētāji noslēdza, ar Demeo tu pats vecmodīgā veidā, un ar tavu vietnieci gan jau arī vervētāji. Ha, tā kā tu esi tik agri savā karjerā jau personīgi salīdzis vienu kadru. Iespējams, vēl ar vietnieci saikne jānostiprina. Man prieks, ka tu esi tik pārliecināts par to. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) Un runājot par eņģeļiem... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Bet tas var pagaidīt līdz kādai trešajai dienai ellē. Papildināts: *Ragaste sēž uz dīvana, lasa spēles pavedienu un ļauni smejas pa visu māju, kamēr suns uz viņu skatās, kā uz mazliet ķertu.* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Cik daudz aitu mums ir un vai auns ir darbīgs un viņas vairojas? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elles kontā ir 12 aitas un viens auns. Jēra neviena šobrīd nav.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Ok, četras vājprāta dienas kongresa tehniska atbalsta darbā aizvadītas, viss haoss izglābts, pateicība vārdos saņemta. Ceru atkal pievērsties spēlei
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Lieliski! Jau raizējos, kur esi palicis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Alekss tik nepacietīgs redzēt, kas tur tajās durvīs, ka pats gatavs sūdus rakt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Varbūt bišķi apnikusi tā kunga padarīšana (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es jau domāju, vai mums Māri tajā sarkofāgā nevajadzēs spundēt uz 13 mūžībām! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vispirms tas sarkofāgs ir jāatrod. Un nez, Māris būs ar mieru?
Tikai to pēc tam, kad visas žurciņas salasītas, jo ar to darbiņu Niko neņemsies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labiņi, Ragastei šodien bija ļoooti vēlais vakars darbā, bet tagad tiks arī no manis kaut kas ierakstīts beidzot...
Man ir liels priekš redzēt, cik visi čakli rosās labiekārtojot elli. =D |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mums taču tur vismaz viena nakts jāpavada! Gribas gulēt ne gluži dubļos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, ja Māris saņemsies, tad nevajadzēs to sarkofāgu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tas tā bija domāts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
No saņemšanās tur nekas nav atkarīgs. Jautājums drīzāk ir par to, vai Māris grib būt kārtīgs velns vai ne.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Es tā pieņemu, ka drīkstu izdomāt virtuves plīti tādu vairāk muižai atbilstīgu, ja? Ar divām cepeškrāsnīm, silto skapi, kurā mīklu raudzēt, maizes krāsni un vismaz četriem plītsriņķiem?
Un man ir nojausma, ka uguns tur kuras pati, nekāda malka nav vajadzīga. Malku vajag brīžiem, kad nav elleskunga. Ja tā nav, tad vajag virtuves palīgu, kuram nekas nav nemitīgi jāatgādina. Jo nu, kaut kā negribās visu spēli pavadīt virtuvē, nemitīgi uzmanot pannas. Sorry par praktisko pieeju. Vai Selma drīkst atrast elles pavārgrāmatu? Šo rakstu rediģēja echo3: 16.10.2021 11:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Māris vēl nav sapratis, ko nozīmē "būt kārtīgam velnam" . Bet cenšas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tā pieņemu, ka drīkstu izdomāt virtuves plīti tādu vairāk muižai atbilstīgu, ja? Ar divām cepeškrāsnīm, silto skapi, kurā mīklu raudzēt, maizes krāsni un vismaz četriem plītsriņķiem? Riņķi ir trīs un pretējā galā no tā, kur atrodas krāss mute plītī ir iemūrēts ūdens katls (nu, tā virsma ir līdz ar plīts virsmu, ar plakanu vāku virsu. Siltā skapja na, bet blakus plītij sienā ir liela cepeškrāsns (kur veselu aitu varēs ietūcīt iekšā). Un man ir nojausma, ka uguns tur kuras pati, nekāda malka nav vajadzīga. Malku vajag brīžiem, kad nav elleskunga. Ja tā nav, tad vajag virtuves palīgu, kuram nekas nav nemitīgi jāatgādina. Jā, uguns pati kuras. Un tas man kaut ko atgādināja... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) (Man vienkārši ļoti patīk šis smaidiņš). Jo nu, kaut kā negribās visu spēli pavadīt virtuvē, nemitīgi uzmanot pannas. Sorry par praktisko pieeju. Vai Selma drīkst atrast elles pavārgrāmatu? Praktiska pieeja ir laba lieta. Es nez', gan jau kaut kur ellē atradīsies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Lopu virtuve! Tādas laukos bija īpaši lopiņu kopšanai.
Bet maizes krāsns? Ir? Nav? Aitu (cūku) cepšanai domātajā krāsnī ir iesms, uz kura to aitu uzdurt, un tad griezt uz riņķi, lai cepās? Cik man zināms, uz cepešpannas veselas aitas un cūkas necep. Šādu krāsni Dalmācijā redzēju, viņi joprojām cep veselus sivēnus, un tas process prasa stundas 6 laika. Skaidrs, ka tajā laikā neko citu tur cept nevar. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Ūdens katls plītī ir laba lieta (es to aizmirsu pierakstīt, kad aprakstīju plīti).
Cepeškrāsni vajag tādu, kas plītī iekšā, lai var cept sacepumus, jo tie nav jāpieskata. Lielā cūku/aitu cepamā krāsns - vispār jau tās ir kamīnveidīgas krāsnis - tam nolūkam neder. Maizes krāsns vispār ir vēl cita padarīšana - tai ir klons, tai ir biezas sienas, kupolveidīga iekša un tā ir sausa. Tas ir, tajā nekad neietek tauki. Bet vispār - paldies GM, ka ir kaut kas vairāk par ugunskuru ar āķi, kur uzkārt katlu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paldies, par lielo krāšņu atsķirību skaidrojumiem!
Es sapratu, ka domāji to plītī iebūvēto cepeškrāsni, bet tās nav. Jau tā jums tur ellē ir pārāk viegla dzīve. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šobrīd. Mana vecmamma pamanījās izcept garšīgu rudzu maizi arī parastajā istabas sildīšanai paredzētajā krāsnī. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nākošais pirkums - jauna plīts! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Es mūžā neesmu redzējusi plīti bez iebūvētās cepeškrāsns. Pat pārnēsājamajām plītīm tāda ir. Šī tad ir ļoti īpaša. Picas nebūs kur cept. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Ā, nu jā! Apsildāmā krāsns ir gluži derīga maizes krāsns statusam. Sausa un biezām sienām. Bet kā tad ar to aitu cepamo krāsni? Iesmi tur ir vai nav? Ka tikai Selma nepamet visu un nenāk darīt kaut ko citu, ja nevar normāli gatavot ēst. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Un ko tad ēdīsim? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Būs kaut kas virtuvē jāautomatizē. Citādi es jau tagad varu sarakstīt visus Selmas tekstus, ko atkārtot: "Selma virtuvē gatavoja ēst." Un tā visu spēli.
Šo rakstu rediģēja echo3: 16.10.2021 15:02 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko lai par šo visu saka...
Jūsu tēliem ir atļauts darīt visu kaut ko, arī netaisīt ēst. Iet meklēt tos nolāpītos iesmus, tajā nolāpītajā bardakā, kas jau sēž kaut kur ((IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ). Nezināt, ko taisīt ēst, jo nav pie rokas recepšu grāmatas, taisīt negaršīgi ēst, bāzties kur nevajag, iet slinkot, iet ko citu darīt, mēģināt saprast, kas tā par mēbeli, kuras sastāvdālas glīti sapakotas stāv ēdamzālē... Arī mēģināt modernizēt elli. Meģināt izfilozofēt līdz galam, kāpēc vispār velni ēd un kas viņiem ir veselīgāks. Ar to es gribu teikt, ja tēli ir pie kāda amata tikuši, viņiem nav tikai tas arī jādara. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 08:37 |