![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav. Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem. ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas. Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Lasu un sajūsminos:
CITĀTS "I thought this was a republic." "We became a kingdom." "Where's your king?" "Still searching for one." https://forums.spacebattles.com/threads/a-y...e-evil.1134607/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Interesants Brēgela darbs:
https://en.wikipedia.org/wiki/Landscape_wit..._Fall_of_Icarus |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nokrita. Aizgāja bojā.
Neviens nepamanīja, un nekas nemainījās. Uz kuģa sāna izskatās, ka kaut kas ir rakstīts, vai arī tikai šķiet, ka ir kaut kas rakstīts. Un mans piekasīgais jautājums - kāpēc Ikaram kājas ir plikas, ja visi pārējie ir attēloti Brēgela laika apģērbos? Ikars izģērbās, pirms uzlikt sev spārnus? (Es saprotu, ka ar gleznas ideju šādam jautājumam nav nekāda sakara, tikai tā, pēkšņi, iešāvās prātā.) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Izlielīšos arī šeit ar savu jaunāko veikumu Skolas Vārds: Skolotāja rokasgrāmata fizikā 9. klasei.
Jāsaka, ka prasīja daudz enerģijas un laika, lai savas mācību stundas tomēr saliktu grāmatas formātā, bet nu tagad tā ir gatava. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Apsveicu ar grāmatu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
Tas pasniedzējam viens nopietns solis, izdot savu mācību grāmatu! Un ne vienu vien! Lai izdodas arī turpmāk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja AliceBlack: 30.08.2024 18:40 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Paldies par laba vēlējumiem! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Apsveicu! Tas itin nemaz nav vienkāršs darbiņš!
Klau, vai es drīkstu Tev palūgt dažas ziņas, kuras Nacionālā bibliotēka labprāt pievienotu Tavam autoritatīvajam ierakstam? Nupat apskatījos - tur nav ziņu, kur esi dzimusi un kur pašlaik dzīvo. Varbūt arī darba vietas vairs nav pareizas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Es jau pati Tev to ierakstu esmu papildinājusi 2023. gadā, bet, tā teikt, tas ir gadu atpakaļ. Personas kodu gan noteikti nevajag un mājas adresi arī nē, nemaz nerunājot par telefona numuru. Es pašlaik bibliotēkā tieši nodarbojos ar to, ka veidoju autoriem ierakstus, lai viņus ne ar vienu citu pasaulē nevarētu sajaukt un lai neviens cits neiedomātos kāda darbu nosaukt par savējo. Tas nozīmē vēl vienu pasaules līmeņa indeksu. Tev ir ORCID, šis dod vēl arī VIAF. Ja nu kas, visu varam sarunāt pa PZ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
klausos https://youtu.be/Zk7vVb4k4Gk?si=t0wjdnfAXgizEvQq un apdomaju nakamo tulkojumu...
" Стекляшка " Stikliņš? Stikla lauska? šķemba? CITĀTS У артефактов не бывает инструкций.
Завладев якобы невиданной древней силой, неплохо бы понять ещё, как этой силой распоряжаться; вот только единственное существо, что осталось теперь с тобой, не слишком охотно делится информацией. Задействовать ещё один волшебный камушек, пафосно прозванный Ловушкой Разума, чтобы тот, кто давно посвящён в эти тайны, выдал тебе всё как на духу?.. Идея грязненькая, бесчестная но от отчаяния сойдёт. Вот только у артефактов не бывает инструкций |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Izlielīšos arī šeit ar savu jaunāko veikumu Skolas Vārds: Skolotāja rokasgrāmata fizikā 9. klasei. Jāsaka, ka prasīja daudz enerģijas un laika, lai savas mācību stundas tomēr saliktu grāmatas formātā, bet nu tagad tā ir gatava. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Apsveicu! Es, savukārt, joprojām esmu sekmīgi izvairījies iz skolotāja darba. Šai pusē es itkā ar saviem papīriem varu strādāt par skolotāju, bet aldziņa būtu maza (ap 600 eiro), klases lielas un, protams, nav ne mazākās garantijas, ka man tā lieta vispār padotos, jo, piemēram, oratorija man nepadodas (kaut to arī varot uzlabot, kā rāda Ādija piemērs). LV, protams, skolotājiem maksā vairāk, taču arī papīrus prasa vairāk, so LV drīzāk palikšu zilo apkaklīšu kategorijā (kas man arī veselībai nāk vairāk par labu, atšķirībā no sēdošāka darba), tērēt gadus tam nav vērts un LV jau tāpat strauji izmirst, tā kā skolas tāpat tiks tālāk likvidētas viena pēc otras. Šo rakstu rediģēja Crash: 25.09.2024 03:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paldies! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
LV papīrus prasa tikai skata pēc, pēc izglītības es pat faktiski neesmu skolotāja, man ir tikai tie smieklīgie 72 stundu kursi (reāli 6 sestdienas jāatsēž lekcijās un vari iet par skolotāju, drīkst mācīt jebko, ja vien augstākajā izglītībā tajā jomā esi nokārtojis kaut vienu kursu un tajā esi ieguvis atzīmi) - tas īpaši tad, ja vēlies strādāt jomā, kur ir skolotāju deficīts. Par skolotāja darba pieredzi varu teikt, ka es personīgi, sākot strādāt ar cilvēkiem un izlienot no laboratorijas, sajutu ļoti strauju savu izaugsmi, kā spēju reaģēt uz situācijām, novērtēt cilvēkus, strādāt straujos un mainīgos apstākļos, un pats galvenais, ka n-tās reizes pārstāstot zināšanas citiem, tās noslīpējas līdz perfekcijai. Pāris gadi un savu jomu un savas zināšanas ieraugi pavisam no cita skatu punkta, kad ikdienā nākas atbildēt uz simtiem jautājumu, kas pašam nekad nav ienākuši prātā. Par to skolu izmiršanu - tev nu gan ir depresīvs skatījums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Lauku skolas slēdz ciet, jā, bet pilsētās un lielajās pilsētas, tur jau nu gan skolas ir un būs. Tās ir nepieciešamas, un skolotāja profesija mūsdienās ir kļuvusi vēl jo svarīgaka, kad informācijas ir tik pārpārēm, bet saprašana, kā to lietot, ir tikai mazinājusies. Bērni ir kļuvuši vientuļāki, un viņi patiešām grib sarunāties ar skolotāju un vienkārši būt skolotāja personības tuvumā. Problēma ir tā, ka mūsdienās sabiedrībā vispār saprātīgu un spēcīgu cilvēku skaits strauji mazinās. Un katrs jau drusciņ jūt, kas ir tas īstais aicinājums. Ja skolotājs tas nav, tad skolā arī nevajag līst. Bet, ja tā doma ir bijusi, ka nu es jau varētu, bet eh tomēr tas un tas un tas, tad varbūt tomēr ir vērts pamēģināt; jo pieredze tomēr tā ir tāda, kur citur nekur tādu nedabūt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
CITĀTS Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem. Vecuma + ģeogrāfisko limitu uzlikt, probļēmo solved. Pārsvarā jau netā ņerkstētāji ir vai nu bērni vai mūrikāņi, kuriem ņerkstēšana ir skolās ieaudzināta (sk. voukerisma/dei ideoloģisko audzināšanu skolās). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
krašam.
ir ļoti nevīrišķīgi tā visu norakstīt tiklīdz rodas grūtības. situācija Latvijā ir sāpīga bet momentā sašļukt var tikai ņuņņas. un bārstīt bezsakarā angļu izteicienus ir mazvērtības komplekss. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
Roviela!
Tev piparkūku namiņš par to ko tu dari! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Klejojot pa Youtube, nejauši mani aizvirzīja uz vienu fanu filmu Poteriādē.
"Bleku nama meitas" sanāktu jēgpilnais tulkojums latviski. Sisters of House Black- An Unofficial Fan Film (FULL FILM) Vēl viena fanu filma Neville Longbottom and The Black Witch [An Unofficial Fan Film] Šo rakstu rediģēja Aiva: 17.11.2024 18:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Laimīgu Jauno gadu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Laimīgu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Laimīgu visiem Jauno gadu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Laimīgu Jauno gadu!
"Laimi visiem un lai nevienam nav jāaiziet tukšā." © Strugatski "Pikniks ceļa malā" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paldies!
Aiva, tas bija tāds viltīgs citāts. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja pareizi atceros, tad šis laimes vēlētājs līdz vēlēšanās izteikšanai netika. Es laiku pa laikam esmu prātojusi, ko tad beigu beigās gribēja, un man šķiet, ka gribēja, lai Zona pazūd. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 03:47 |