![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti šajā forumā netiek skaitīti.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav. Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem. ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas. Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Lustīgi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
33 grādi
Cepīgi |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Mums termometrs tik augstu netika, bet tuvu gan. Cepīgi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Esmu drusku nocepināta sarkana (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Visu saules aizsargkrēmu nosvīdu nost pirmajās minūtēs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Ar to jāuzmanās, jāzieķējas regulāri un atkārtoti... ( Un to saka tas, kas pats pamanījās sprandu apsvilināt, kur bija mazāk rūpīgi sasmērējis...)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Man atvaļinājums, un es sēžu istabā, kur cenšos, lai temperatūra nesakāpj pārāk augstu. Žalūzijas u.tml. Vienalga karsti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Man vēl tīri labi gāja ar to sauli, nav nekas traks.
Ir arī man forša alvejas želejiņa, ja pēc tam uzsmērē, ir labāk. Šodien istabā tik karsts, ka iedarbināju savu drandaļetu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) - kondicionieri. Bet jāskatās kakls, tas tāds drusku viltīgs. Šo rakstu rediģēja AliceBlack: 27.06.2022 18:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ja es gribu kondicionieri, tad man jāsēž mašīnā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Istabā nav.
Nekas. Gan jau pēc dažām dienām nāksies žēloties, ka ir auksti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.11.09 Kur: Tavā kumodē Gardēdis ![]() |
Man piespiedu atvaļinājums, atliek pa mājām marinēties.
Nevajag lauzt kaulus, kaitīgi veselībai |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Es vēl atceros paroli, heh.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nav slikti, ja atceras, bet nupat jau labāk ir pierakstīt. Vismaz man. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
(Tiesa, ne šo) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es nekur nepierakstu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Nevarēšu atcerēties, kur esmu pierakstījumi! Svarīgākais ir vismaz e-pastam atcerēties, lai var atjaunot paroli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Ajjj, vakardiena man bija spraiga diena (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kura sākās jau 2 no rīta - daudzīvokļu mājai bēniņos atgāja vaļā lietus ūdens truba, un gāza lietus. Rezultāts - mājās bardaks un jātaisa remonts - sienas, griesti, grīdas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kaut kas jau droši vien izžūtu, bet ar to pelējumu švaki tad būs. Kaķim gan nekas, tā mierīg dzīvo, ziņkārīga par bardaku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man gan vajag pierakstus. Ja I-Cūkkārpā pēkšņi ievajagas kādu manu gadu nelietotu palīgtēlu, tad to es nespēju atcerēties.
Nu gan jums ir bijuši piedzīvojumi! Bet nu, jā. Bez remonta neiztikt. Apdrošināšana pret šo nebija? Arī jau būtu labāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ir apdrošināšana, redzēs, ko šie teiks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tas pats process jau stulbs. Bet vismaz māju var sakārtot beigu galā.
Nu jā, ja ir vienā vietā vairāki konti, visu nevar sabāzt vienādas paroles (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man laikam vienkārši nav tik daudz vietu, kur vajag paroles, lai vajadzētu pierakstīt! Ja man būtu, piemēram, 10 kurbijkurnes konti, tad droši vien vajadzētu kādu kladīti - jo jāiet būtu iekšā - ārā utt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tad cerams, ka apdrošinātāji vismaz kaut ko samaksās.
Ha! Tieši šādos gadījumos pilnīgi mierīgi var iztikt ar vienu un to pašu paroli. Tās jau nepārbauda, vai gadījumā kādam citam kontam nav tā pati parole. Sliktāk ir ar visādu programmu parolēm, kuras vēl piedevām vajag īpaši drošās, un tās pašas jāmaina reizi trijos mēnešos. Tur gan var sajaukt. Piedevām visādām programmām galīgi nav iesakāms lietot vienu un to pašu paroli. Forumu konti - tas nav tik svarīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Hehe, es arī atcerējos vēl paroli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Lai gan vecums arī tāds, ka varbūt citām reizēm vajadzētu pierakstīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Čau!
Kur nu Tev par vecumu runāt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tas man nupat lielākais pašapmāns ir doma - "es to atcerēšos". |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Čau! Kur nu Tev par vecumu runāt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tas man nupat lielākais pašapmāns ir doma - "es to atcerēšos". Ai, pēc trešā bērna maz dabūju gulēt, esmu mazliet novecojusi gan. Bet varbūt vēl atgūšos (jācer). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kas citādi jauns? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lielākais jaunums ir tas, ka forums vēl ir! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Aktīvs gan vairs nav, lielākie darboņi pieauguši un paklīduši, un par forumu, ja atceras, tad nepieslēdzoties tam. Brīvdabas lomu spēles vēl notiek, bet tās neorganizē šeit. I-cūkkārpa arī vēl ir dzīva, un tur ļaudis vēl spēlējas, lai arī ne tik aktīvi kā senāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labu dieniņu!
Visi ņemam un savos Foruma iestatījumos noņemam ķeksīti pie Vasaras laika, lai foruma pulkstenis rādītu pareizi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 03:10 |