Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Raksti šajā forumā netiek skaitīti.

> Sarunas #128
Mattiass
iesūtīt 04.12.2018 00:59
Raksts #1

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

CITĀTS(Roviela @ 29.09.2018 16:34) *
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav.

Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem.

CITĀTS((sun) @ 30.11.2018 23:32) *
ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus

Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas.

Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
29 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
Aiva
iesūtīt 17.04.2021 19:33
Raksts #141

Šņācmēles tulks

Grupa: Daiļdarbu pārziņi
Pievienojās: 22.12.03
Gondoras sargs

Daudzviet, lai tevi ņemtu un izdotu, jāparaksta, ka nekas no tevis sarakstītā nav ielikts un publicēts internetā. Tā ne tikai Dreiže, bet vēl pāris jaunie un ne tikai autori bija spiesti izdarīt. (Pašķielē uz UngārijasRagasti un viņas 'Mušu stāstiem')

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 20:02
Raksts #142

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.05.05

CITĀTS(Aiva @ 17.04.2021 20:33) *
Daudzviet, lai tevi ņemtu un izdotu, jāparaksta, ka nekas no tevis sarakstītā nav ielikts un publicēts internetā. Tā ne tikai Dreiže, bet vēl pāris jaunie un ne tikai autori bija spiesti izdarīt. (Pašķielē uz UngārijasRagasti un viņas 'Mušu stāstiem')

Pastāsti vairāk, lūdzu! Ragaste ir publicējusi grāmatu? Kas ir Mušu stāsti? Google neko neatrod...

+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 17.04.2021 20:17
Raksts #143

Šņācmēles tulks

Gondoras sargs

Zinu, ka Dagmārai ir izdota, bet pats neesmu redzējis.

+Citēt rakstu
maarts
iesūtīt 17.04.2021 21:39
Raksts #144

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 10.11.09
Kur: Tavā kumodē
Gardēdis

CITĀTS(Hermaine @ 15.04.2021 16:20) *
O, izrādās te ir arī vēl kāds kurzemnieks! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Jap, aktivitāte Kurbijkurnē ir jauka lieta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

A vispār - šķiet, ka drīz pavasaris beidzot būs atnācis! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)

Ir ir te kurzemniek šiten ^^

+Citēt rakstu
Aiva
iesūtīt 17.04.2021 21:42
Raksts #145

Šņācmēles tulks

Gondoras sargs

Diez, tie, kam vecāki no Kurzemes aizceļoja uz Vidzemi, ar skaitās?

Un jau trešo reizi pārskatu 'Seishun Buta Yarou wa Siscon Idol no Yume wo Minai" jeb "Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai" jeb 'tas nelga no ķēma, kas nesapņo par meiteni-zaķīti'....

Šo rakstu rediģēja Aiva: 17.04.2021 22:08

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 22:29
Raksts #146

neskaitās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) jūs vidzemnieki savus zieda laikus foruma kvorumā piedzīvojāt. Rise Courland!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)

+Citēt rakstu
maarts
iesūtīt 17.04.2021 22:42
Raksts #147

Sēž zem Šķirmices
**

Gardēdis

CITĀTS(zibgaismiņa @ 17.04.2021 23:29) *
neskaitās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) jūs vidzemnieki savus zieda laikus foruma kvorumā piedzīvojāt. Rise Courland!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)

Ta viš i

Ko notiek?
Nebiju šeit ienācis kopš... 2018. gada? Izrādās, ka te nav pilnīgs izmirums. Nošokējos, kad ieraudzīju atnākušo e-pastu par jaunām atbildēm garšo/negaršo pavedienā.

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 22:47
Raksts #148

es te ar'ieklīdu pāris dienas atpakaļ, un... paliku, jo patīkami. Medusdūru dzeltenais mazina trauksmi + patīkamas atmiņas.

Un redz' satiku jaunus cilvēkus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

No kuras puses kurzemē? Es i' Kuldīdzniec'

+Citēt rakstu
maarts
iesūtīt 17.04.2021 22:53
Raksts #149

Sēž zem Šķirmices
**

Gardēdis

Es no no *irsas vid, pa ceļ no Ventspil uz Kuldž

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 22:58
Raksts #150

Pazīstama pēcpuse (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) pims vai pēc kūdras purva? Uz Jūrkalni stopējot cik nav tkilometru tur nostaigāts...

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 18.04.2021 08:17
Raksts #151

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Pievienojās: 17.09.19

Es, kā tāds vidusmēra humānis, no Rīgas, bet arī pa pusei no Daugmales- vasarās tur dzīvoju ar ģimeni (man pirms pāris dienām palika 12, nebrīnieties) un pašlaik arī te (Daugmalē) dzīvojos.

Labs ir, jāiet reklamēt kurbenīte.

Tā, kādu penteri uzrakstīju wacalā klasesbiedriem:

Svarīga informācija visiem Harija Potera faniem!!!
*Svarīga informācija visiem Harija Potera faniem!!!*
*Ejiet uz vietni Kurbijkurne.lv un izveidojiet sev profilu! Mēs ļoooooooti gaidām jaunus biedrus!*
Kurbijkurnē var šķist draņķīgi, neomulīgi, var besīt programmatūra. Bet tie biedri, kas vēl arvien aktīvi, ir vienkārši konfektes! Visi esam jauki, saliedēti.
Un ne tikai HP - tas ir, kopumā, visādu fantāzijas un fantastikas darbu forums. Varat lasīt tulkotus fanfikus, stāstus, spēlēt spēles, visu ko. Kā samaksa- jūsu profils un tā aktivitāte.
*TĀTAD- Kurbijkurne.lv !*

Tagad iešu uz tviterī.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 18.04.2021 13:08
Raksts #152

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Vou! Cik jauki redzēt tik daudz tautas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Tad nu tā, par to foruma programmatūru. Ziniet, tā ir paveca. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Un kā tāda, tā mūsdienās taisa pigorus. Atliek atrast, kā to apiet.

"Pārplūdes kontrole" parādās kad vajag un kad nevajag. Man arī. Apiet var tā:
kad meklē biedra rakstus vai pavedienus, pēc kļūdas paziņojuma saņemšanas pagaida 5 sekundes un pēc tam nospiež F5 (tas ir - pārlādē lapu). Tad parādās vai nu raksti, vai pavedieni, ko nu meklēja.
Man tas strādā.

Ziņojiet, vai jums arī sanāca!

Man 2 vecvecāki ir no Vidzemes (Gulbenes puse), viens no Latgales (Līvānu apvidus), un viens no Kurzemes lībiešiem (no Ventspils puses).

+Citēt rakstu
maarts
iesūtīt 18.04.2021 13:18
Raksts #153

Sēž zem Šķirmices
**

Gardēdis

CITĀTS(zibgaismiņa @ 17.04.2021 23:58) *
Pazīstama pēcpuse (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) pims vai pēc kūdras purva? Uz Jūrkalni stopējot cik nav tkilometru tur nostaigāts...

Atkarīgs kura virzienā brauc (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Viens no Zi Zū Zlē miestiem ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Hermaine
iesūtīt 18.04.2021 21:18
Raksts #154

Pievienojās: 06.04.07
Kur: Vakardienas trakumā

CITĀTS(zibgaismiņa @ 17.04.2021 23:47) *
es te ar'ieklīdu pāris dienas atpakaļ, un... paliku, jo patīkami. Medusdūru dzeltenais mazina trauksmi + patīkamas atmiņas.

Un redz' satiku jaunus cilvēkus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

No kuras puses kurzemē? Es i' Kuldīdzniec'

Un tieši arī vēl kuldīdziniece? Oho! Es arī i augus kuldīdzniece, tik pastudējos un pastrādājos vairākus gadus Rīgā, bet nu esu atpakaļ (bērniem stipri veselīgāka vide nekā Rīgā). Un vairāk laika dienā, ko sadarīt muļķības, jo nav jāsēž sastrēgumos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 18.04.2021 23:49
Raksts #155

Kuldīga bija forša vieta kur uzaugt, bet ja būsim pedantiski, es no Pelčiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Es te nostalkoju, ka esi fizikas skolotāja? Kurā skolā? Es KCV 4eva! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif)

Studēju ar' Rīgā, bet galu galā ceļi aizveduši uz Apvienoto Karalisti.

Ja es uzdodu pārāk personīgus jautājumus, varam pārslēgties uz PM, man vnk tik interesanti, kā es palaidu garām, ka manā mūža mīlestībā un apsēstībā bija vēk kāds vietējais! Es tik par Celmiņu(uzvārds) zināju, ne niku, ne vārdu neatceros (Gatis?) bet šams bij vecāks par mani un bija jau prom studēt.
Jā, forumuņš man ir ļoti mīļš un svarīgs un fundamentāls posms man;a attīstībā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Hermī-Džinnī-Luna - nice, paldies par reklāmu! Cerēsim uz jaunu biedru pieplūdumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

ak vai, jums jau pāri pusnaktij, es tikko no darba pārvilkos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Rīt darba laikā saņemšu e-pastus par atbildēm, un atkal tik pēc pusnakts pēc Rīgas laika izlasīšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/pardon.gif)

P.S. Strādā tavs haks, Roviela! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
woot smailijs ir kaut kas, kas man ikdienā pietrūkst jau kopš aizklīdu no forumuņā. Dažreiz pie sevis, kā reakciju uz notikumiem dzīvē, burtiski nodomājiu - woot! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Kā ir ar to infrastruktūras uzturēšanu? Cik vispākur esat atlikuši Mohikāņi tehniskajā/admin pusē? Eydam vēl par savu brainchild interesējas?
Es gribu, lai kāds uzņem dokumentālo filmu par Kurbijkurni. "Sākumā, toreiz, tagad"

Post Post Scriptum, mani ļoti interesē, cik Eyedam izmaksāja domain (domēns?(kā tas ir latviski?)

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 19.04.2021 06:40
Raksts #156

CITĀTS(zibgaismiņa @ 17.04.2021 17:45) *
piemēram Laura Dreiže, vēl atceros, kā tagad izdoto grāmatu "Laimes monitorings" viņa publicēja Gondoras tīstokļos un mēs komentējām, pēc gadiem, nopirku to grāmatu, lai paskatītos, vai manu postu viņa ir ņēmusi vērā - nebija gan (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

Man tagad ir daži jautājumi.

1. Ko tad tu postoji, Zibgaismiņ?
2. Kur ir atšķirība starp Bulgāriju un Beļģiju.

+Citēt rakstu
Hermaine
iesūtīt 19.04.2021 07:33
Raksts #157

Pievienojās: 06.04.07
Kur: Vakardienas trakumā

CITĀTS(zibgaismiņa @ 19.04.2021 00:49) *
Kuldīga bija forša vieta kur uzaugt, bet ja būsim pedantiski, es no Pelčiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Es te nostalkoju, ka esi fizikas skolotāja? Kurā skolā? Es KCV 4eva! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smartass.gif)

Studēju ar' Rīgā, bet galu galā ceļi aizveduši uz Apvienoto Karalisti.

Ja es uzdodu pārāk personīgus jautājumus, varam pārslēgties uz PM, man vnk tik interesanti, kā es palaidu garām, ka manā mūža mīlestībā un apsēstībā bija vēk kāds vietējais! Es tik par Celmiņu(uzvārds) zināju, ne niku, ne vārdu neatceros (Gatis?) bet šams bij vecāks par mani un bija jau prom studēt.
Jā, forumuņš man ir ļoti mīļš un svarīgs un fundamentāls posms man;a attīstībā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Es jau te tāpat kaut kādās sarunās esmu izmuldējusies, ko es daru. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Jap, pa KCV rosos, tā arī mana vecā skola. Citā skolā nemaz nebūtu uzdrošinājusies mēģināt strādāt (jo pēc profesijas vispār esmu zinātniece, tā kā skolotāja būšana man tāds galīgi jauns izaicinājums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) )

Tā jau ir, ka cilvēki slēpjas un kaunas atzīties, ka viņiem kaut kas interesē!
Kurbijkurnē jau arī esmu pavadījusi krietnu savu daļu laika. Visvairāk piesaistīja un joprojām piesaista tieši daiļdarbi. Un tieši forums palīdzēja man atklāt manas radošās spējas, par kurām agrāk biju gandrīz 100% pārliecināta, ka man tādu vispār nepiemīt. Bet kaiva mani tagad pavisam samaitājusi un es pat esmu sākusi zīmēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)

+Citēt rakstu
AliceBlack
iesūtīt 19.04.2021 12:36
Raksts #158

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 14.04.20
Kur: Domnīcā

Kurzeme šeit pārsvarā laikam! Es arī. Šobrīd Liepājā, bet vispār no rajona (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

CITĀTS
2. Kur ir atšķirība starp Bulgāriju un Beļģiju.

Tās ir 2 dažādas valstis. Bulgārija atrodas lejā, tuvāk Grieķijai, kur arī Melnā jūra. Beļģija augstāk un pa kreisi - augšā starp Vāciju un Franciju.

Šo rakstu rediģēja AliceBlack: 19.04.2021 12:41

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 19.04.2021 12:54
Raksts #159

Ok... Paldies. Tāds dīvains jautājums Vikuča Krūmiņa dēlj

+Citēt rakstu
AliceBlack
iesūtīt 19.04.2021 13:12
Raksts #160

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 14.04.20
Kur: Domnīcā

Meitenei, kura vēlas, lai tiktu uzrunāta precīzi pēc sava nika, dikti patīk izpausties ar grāmatu varoņu vārdiem un to variācijām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Viktors Krums ir no Bulgārijas, taču skola, kura viņš mācījās - Dumštranga - gan tajā valstī neatrodas, tā atrodas kaut kur Eiropas ziemeļos. Zinu, ka tāds nebija jautājums, tā tikai tāda papildus piebilde (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu

29 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 07.05.2025 21:23