Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Raksti šajā forumā netiek skaitīti.

> Sarunas #128
Mattiass
iesūtīt 04.12.2018 00:59
Raksts #1

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

Skaitļa 2 pakāpe ir sasniegta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

CITĀTS(Roviela @ 29.09.2018 16:34) *
Man arī žēl, ka LS sadaļu nav, kas turpina. Tur vajag GM! Bez tiem nekas nav.

Tur vajag arī spēlētājus. Pie tam tādus, kas neņerkst, ka redz, šitādas spēles viņiem nepatīk, un tādas lietas spēlēs viņiem nepatīk. Man grūti iedomāties, ka pārskatāmā laikā te varētu veidoties kas lielāks par privātiem projektiem.

CITĀTS((sun) @ 30.11.2018 23:32) *
ka jaunās Brīnumaino zvēreļu filmas nav atkalaktivizējušas foruma biedrus

Tie ir mēsli. Radīti ņaudiņas ģenerēšanai, jo Potija sērija beidzās, bet maizi ēst ar ikriem ta arī turpmāk gribas.

Vēl cita lieta ir tāda, ka forumu ēra pa lielam ir pagājusi, janākajai paaudzei ir pavisam cita vide, kur apgrozīties. Tā kā ar jaunu biedru pieplūdumu var nerēķināties.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
29 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (120 - 139)
the black rainbo...
iesūtīt 16.04.2021 06:30
Raksts #121

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 17.09.19

Kas šitais vispār par pavedienu? Čats? K-kas līdzīgs kaucekļiem?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 16.04.2021 21:27
Raksts #122

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Nē. Tās ir sarunas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Te paredzēts rakstīt kaut ko garāku par "Čau! Kā tev iet?", un ir paredzēts, ka sarunās var piedalīties visi. Tās nav privātas.
Kaucekļi ir čats, bet es pat nezinu, vai kāds tajos vēl kaut ko raksta.

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 00:24
Raksts #123

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 28.05.05

Hermī, man ir tik interesanti, ka tev šeit ir interesanti. Es tevi iztēlojos kā fantāzijas stāsta varoni, kas staigā pa senas civilizācijas drupām un sastop dažus vēl dzīvos vietējos, lasa senas hronikas, un cenšas izprast sen pagaisušas kultūras dīvainības (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Kas tev liekas līdz šim vissaistošākais kurbijkurnē, un foršākais atklājums? Mani sākotnēji pievilka tulkotie un oriģinālie fanstāsti, līdz iemācījos lasīt angliski.

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 07:01
Raksts #124

Pirmkārt- neesmu "Hermī". Esmu Hermī-Džinnī-Luna, HDŽL. Tavs rakstiņš bija diezgan, hmmm... Tēlains. Sapratu tikai ar trešo reizi. Bet nu jā... Kāpēc esmu kurbenē... Hmmm. reģistrācijas iemesls droši vien bija HP, bet kādu gadu neko te nesapratu, biju aizmirsusi paroli un lietotājvārdu, bet pa to gadu mana patika pret HP kļuva lielāka, un es saņēmis atjaunot profilu. Tagad esmu vienā no tiem dažiem, kas kurbijkurnē vēl rosās. Smags zaudējums, visi tie vecie, lielie, biedri, kas bija atrodami teju katrā pavedienā. A tagad... Tikai daži.

Šo rakstu rediģēja Hermī-Džinnī-Luna: 17.04.2021 07:02

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 14:20
Raksts #125

Atvainojos!

Hermī-Džinnī-Luna, man vakar bija tāds dīvains, tēlains noskaņojums, tas tad arī izlīda ārā rakstot to dīvaino postu, neņem vērā, pašai mazliet neērti, kāds patoss sanāca (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Dažreiz ienāk prātā, ka derētu popularizēt forumu pusaudžiem, lai sākas jauna ēra, ir pietiekami daudz par HP fanojošu jauniešu, manu māsasmeitu ieskaitot, bet nezinu kā. Turklāt ir jau tik daudz dažādi sociālie mediji pieejami, nezinu vai foruma formāts tavai paaudzei vispār šķiet saistošs

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 14:27
Raksts #126

nu, tas gan... tādā ziņā, šis forums ir superīgi foršs (tikai to labāko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) bet problēma tajā ka vārgs- pr spīti tam, ka te regulāri ienāk tikai daži cilvēki, ir meklēšanas pārplūdes kontrole utt. bet vispār, es reizēm brīnos, kā agrāk, kad te apgroziijaas vairāk raganu un burvju, forums neuzsprāga.

būs jāiesaka klasesbiedriem šitejiene. varbūt, ka kāds...

starpcitu, vai drīkstu reklamēt kurbeni tviterii?

un vēl- reālais slinkums meklēt, bet ar cik rakstiem es dabūshu 3 zibentiņus/rētas?

Šo rakstu rediģēja Hermī-Džinnī-Luna: 17.04.2021 14:28

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 14:35
Raksts #127

Agrāk šādu pārplūdes problēmu nebija, vakar pati nobrīnījos un padomāju, ka jānoziņo Rovielai, bet izrādās, ka tas tagad normāli?
Nu, formums ir jau diezgan vecs, 18 gadi teju būs, un iespējams serveris vai kā to sauc uz kā tas balstās, nav gājis līdzi jaunākajai tehnoloģijai. Vai kaut kā tā vismaz man teorija. Vai arī boti taisa problēmas.
Isti nezinu, neesmu ne mods ne admins ne tehniskais guru.

Drīkst reklamēt! un facbook un TikTok un Reddit un kur nu vēl ienāk prātā, lai tik cilvēki nāk! KBKN ir pat savs tivera kanāls, bet nav kas uztur, droši vien esi redzējis/-usi sākumlapā.

Par zibentiņiem neatceros, bet pašai palika interesanti, kādi bija un būs visi tituli, ja noskaidro kur redzēt, pasaki man arī!
Man šķiet, ka es kādreiz zināju...bet neatceros.

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 14:40
Raksts #128

CITĀTS(zibgaismiņa @ 17.04.2021 15:35) *
Man šķiet, ka es kādreiz zināju...bet neatceros.

man toč tāpat. starp citu, vai te ir kāds ''maģistrijas'' fans?

CITĀTS(zibgaismiņa @ 17.04.2021 15:35) *
droši vien esi redzējis/-usi sākumlapā.

turpmāk drošil ieto ''redzējusi'' (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 14:43
Raksts #129

CITĀTS(Roviela @ 29.04.2008 15:26) *
Toties tur bija rakstīts, ka tas ir maziņš noslēpums - nekur nav pieejami saraksti, kuros būtu uzskaitīti visi tituli pēc kārtas, tāpat kā tas, cik rakstus vajag, lai dabūtu nākošo titulu.
Tas tāpēc, lai būtu interesantāk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Un, galu galā, vai tad tas vispār ir svarīgi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

Atradu šo info&jautājumu forumā.

Kas ir Maģistrija?

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 15:20
Raksts #130

hollija bleka, kasandra klēra (laimīgā hollija, tik kruts uzvārds (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/buras.gif) ) ir autores

nu kjipa 12 gadu vecumaa tie magjiskie beerni dodas uz dzelzs pārbaudījumu, kur vinjus nuu... paarbauda un tad meistari izvēlas kurus njems sev kā mācekjlus. un tad tas puisis kols, galvenais varonis, sadraudzeejas ar aaronu un tamaaru un tad vinjiem ir visaadi piedziivojumi. magjistrijaa buras ar stihijaam, liela to izmantoshana nogurdina, uun stihijas ir uguns, uudens, zeme, gaiss un haoss.

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 15:30
Raksts #131

Izklausās interesanti, paskatīšos, kad izbeigsies ko lasīt, man pāris sēriju vēl rindā stāv

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 15:36
Raksts #132

klau, starpcitu.

kaapeec šajā forumā kā tāds simbols ir arbūzs? ko tas nozīmē? un kāpēc tieši arbuuzs? gribu zināt visu par Arbūza vēsturi.

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 16:16
Raksts #133

Arbūzs jau bija simbols, kad ierados es, tā pirmssākumus nezinu, bet bija tradīcija ik gadu Oktobrī forumiešiem savākties uz tikšanos dzīvē, atzīmējot dibināšanas gadadienu, un tad tika pirkts liels arbūzs un parkā dalīts un ēsts. Varbūt kūkas vietā, jo lētāk un salīdzinoši vieglāk sadalīt?

Tas no praktiskās puses, par arbūza folkloru nemācēšu paskaidrot

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 16:19
Raksts #134

wou, interesanti. izklausās forši. mani gan mamma nelaistu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 16:45
Raksts #135

jā, ja tā padomā diezgan šaubīgi bija toreiz iet uz kaut kādu pasākumu, ar baru cilvēkiem, kas tikai internetā satikti. To jau katrs bērns tagad zina, ka tā nav droši!

Mēs vēl paspējām saorganizēties, laikā pirms vecāki apzinājās kādas šausmas var internetā atrast.

Palasīju goodreads lapā par maģistriju, izrādās viena no autorēm sāka rakstīt un kļuva populāra kā HP fanstāstu autore (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) interesanti!

Forumiešu skaitā arī ir publicēti autori, piemēram Laura Dreiže, vēl atceros, kā tagad izdoto grāmatu "Laimes monitorings" viņa publicēja Gondoras tīstokļos un mēs komentējām, pēc gadiem, nopirku to grāmatu, lai paskatītos, vai manu postu viņa ir ņēmusi vērā - nebija gan (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 16:51
Raksts #136

vari iemest linku? gribu apstīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 17:33
Raksts #137

Linku uz ko? Goodreads, vai Laimes monitoringu?

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 17:42
Raksts #138

goodreadu zinu, to laimes monitoringu. vnk gribu apskatīties, ko ta dreiže raksta.

+Citēt rakstu
zibgaismiņa
iesūtīt 17.04.2021 18:09
Raksts #139

Hmm, izskatīju cauriGondoras tīstokļus, neatradu, varētu būt, ka izdzēsts autortiesību apsvērumu dēļ... ja nemaldos autores lietotājvārds bija Kagura, bet varbūt maldos

+Citēt rakstu
the black rainbo...
iesūtīt 17.04.2021 19:26
Raksts #140

paldiesās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) nu labi, šovakar diez vai vairāk rakstīšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ja nu vienīgi aizskaiti līdz miljonam

+Citēt rakstu

29 Lapas V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 07.05.2025 21:22