![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Ja jūs būtu tēli Harija Potera pasaulē, tad izvēli, kur mācīties, noteiktu jūsu zodiaka zīme.
http://www.bustle.com/articles/142408-what...our-zodiac-sign |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.16 Kur: Kaut kur uz planētas Zeme. ![]() |
Es varbūt šim ticētu, ja nebūtu aizpildījis pārlieku daudz šķirošanas testu, kuros visos esmu ticis Elšpūtī. Ir bijušas tikai divas reizes, kad esmu bijis citā tornī. Pirmkārt, vecajā potermorē, kur biju kraukļanags, otrkārt, šeit, kur izrādos slīdenis (jo esmu skorpions). Manuprāt, visa šī šķirošanas testu lieta ir pārāk neprecīza, jo tu vari atzīmēt, ka nekādā gadījumā negribi tikt Slīdenī, kas būtu grifidoriskā garā, tomēr vienalga tikt Slīdenī. Liekas, ka testos netiek ņemts vērā, cik lielu nozīmi būtu jāpiedēvē katrai atbildei. Visticamāk es esmu viens no retajiem, kuriem lielākajā daļā no pildītajiem testiem izdevies tikt vienā tornī. Un arī viens no retajiem, kurš pilda šos testus...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Man tas pats! Wizarding World esmu Slīdene, un jūtos kā tāda. Es (auns)- un Grifidors? ahahahahahahā!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Pārsteigums, pārsteigums, skorpions = Slīdenis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Horoskopi kā tādi ir apspriežams jautājums... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.07 Kur: Vakardienas trakumā ![]() |
Dvīņiem Slīdenis!
Jūs man te nemēģiniet atņemt man manu Kraukļanagu! Uķ, uķ, uķ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Lūk, kur absolūti precīzākā horoskopu prognoze pasaulē: (IMG:https://images7.memedroid.com/images/UPLOADED150/5518307b7d8a1.jpeg) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Dvīņiem Slīdenis! Jūs man te nemēģiniet atņemt man manu Kraukļanagu! Uķ, uķ, uķ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Lūk, kur absolūti precīzākā horoskopu prognoze pasaulē: (IMG:https://images7.memedroid.com/images/UPLOADED150/5518307b7d8a1.jpeg) Vari lūdzu, kà Kraukļanaga, iztulkot šo teikumu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.04.20 Kur: Domnīcā ![]() |
Pie visām horoskopa zīmēm rakstīts "Zvaigznes un planētas nekādā veidā tavu dzīvi neietekmēs."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 20:38 |