Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> 'Lengvilas raganas' - ATD, [PZP] [R] Fantasy
Sindra
iesūtīt 30.12.2014 02:31
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Pirms 130 gadiem pastors Lengdons Vaijats ar izmisumu noskatījās, kā Toltaunas krogi iedzen nāvē viņa vienīgo dēlu. Lengdons juniors tika nodurts dzērāju kautiņā 22 gadu vecumā. Lengdons seniors paņēma savu iedzīvi, savas divas meitas un domubiedrus un pārcēlās uz dzīvi nomaļā vietā, nodibinot Častitijas ciemu. Šī bija vieta, kur ļaudis varēja dzīvot mierā no lielas pilsētas kārdinājumiem un veltīt savas dienas godīgam darbam un dedzīgām lūgšanām Aurorai, vienīgajai dievietei, kura bija radījusi pasauli un noteikusi kārtību, kādā cilvēkiem tajā būs dzīvot. Pastora Vaijata vadībā Častitija uzplauka un kļuva par nelielu pilsētiņu, kas greizsirdīgi sargāja savus iemītniekus no kārdinājumiem, kas bija mīļākais Umbras, Auroras kritušā eņģeļa un tumšo spēku patroneses, ierocis cīņā par ļaužu nemirstīgajām dvēselēm.

Kad pastors Vaijats nomira, Častitijā izcēlās pamatīgs strīds starp viņa vecākās meitas vīra Frederika Portera un jaunākās meitas vīra Arčibalda Tečera ģimenēm par to, kuras dzimtas kapličā guldīt pilsētas dibinātāja mirstīgās atliekas. Lieta nonāca līdz ļoti nepatīkamiem apvainojumiem no abām pusēm līdz pat norādēm par tumšās maģijas pielietošanu un roku palaišanu abu ģimeņu vīriešu starpā. Visa pilsētiņa bija sadalījusies divās karojošās nometnēs un strīdus izšķiršanai bija spiesta izsaukt tiesnesi no ārpuses. Tiesnesis, toreizējais Ežu kalna klostera priors Džons Rihters nolēma par labu vecākajai meitai Mērijai Porterei un nesaskaņas uz brīdi noklusa. Drīz pēc Častitijas dibinātāja nāves pilsētiņa tika pārsaukta viņam par godu par Lengvilu.

Nesen nesaskaņas starp divām galvenajām Lengvilas ģimenēm atkal kļuva atklāti redzamas. Ketrīna Tečere, kurai bija 11 gadi un kura bija pašreizējā pilsētas tirgotāju ģildes vadītāja Henrija Tečera meita, saslima. Viņai piemetās krampji un meitene runāja svešās mēlēs. Ārsti nespēja atrast saslimšanas iemeslu un radās aizdomas, ka šeit ir iesaistīti Umbras spēki. Apvainojumi lidoja un situācija sakarsa. Iztaujāta Ketrīna Tečere norādīja, ka viņu naktī ir apmeklējis Vanitas spektrs. Vanita bija veca vietējo iedzīvotāju sieviete, kura dzīvoja nomaļus un agrāk bija kalpojusi par aukli Porteru ģimenē. Lengvilas pastors Roberts Blekvoters nobijās, ka viens netiks galā ar spiedienu, kuru uz viņu izdarīja abu ģimeņu pārstāvji, tādēļ atkal lūdza palīdzību neitrālam spēkam. Tagadējais Ežu kalna klostera priors Viljams Oldmens uzskatīja, ka norādes uz raganu darbības aktivizēšanos netālajā Lengvilā ir satraucošas, tādēļ nosūtīja uz pilsētiņu vairākus klostera pārstāvjus. Viņu uzdevums bija izmeklēt notikumus un visiem spēkiem novērst draudus, kurus varēja radīt raganas.

Šī būs tumša fantāzija par raganu medībām, kurā spēlētājiem būs tas gods spēlēt inkvizitorus. Ideja aizgūta no raganu medībām Seilemā, Amerikā, 17. gadsimtā. Spēles pasaule daudzās jomās būs līdzīga tā laika pasaulei. Spēlētājiem nāksies piestrādāt par detektīviem un tiesnešiem un iespējams uzņemties papildu pienākumus spēles gaitā.

Spēlētāji nāk no Ežu kalna klostera. Var būt jau iepriekš pazīstami savā starpā, var arī nebūt ar citiem pazīstams.
Anketā norādīt:
1. Vārds
2. Vecums (sākot no 17 gadiem)
3. Visi ir inkvizitori. Jūs varat izdomāt, kas tieši jūsu tēlam padodas labāk. Piemēram, kāds var būt izglītotāks zinātnēs. Cits trenējies ieročus vicināt. Vēl kāds strādājis par spīdzinātāju, cits aizraujas ar pavārmākslu u.t.t.
4. Izskata apraksts + ekipējums
5. Leģenda + raksturs

Tēlus iesūtīt uz manu PZ kasti.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V  < 1 2  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (20 - 30)
Sindra
iesūtīt 07.02.2015 10:35
Raksts #21

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Tas posts tur tāds nekāds, jo gribēju dot jums iespēju sadalīties, ja vēlaties.
Šodien, kad būšu mājās, būs turpinājums.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 21.03.2015 11:51
Raksts #22

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu, labi.
Let's face the truth.
Man ar šo spēli kaut kā nesanāk. Tā vienkārši nevedas. Neiet. Vienalga kā to lai nosauc.

Ierosinu sākt kaut ko jaunu un citu.
Mani piedāvājumi varētu būt:
- Star Wars
- Nakts Sardze
- Kaut kas fantasy. Kā, piemēram, Lindleira.

Jūsu ierosinājumi un pārdomas?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 21.03.2015 13:54
Raksts #23

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Jā, es arī jūtu, ka neiet.

Man patiktu Star Wars vai Lindleira, kurās abās es labprāt izmantotu jau esošos tēlus, kas vēl sevi nav līdz galam parādījuši.
Nakts sardze arī nav slikta, bet tur manas zināšanas aprobežojas ar pirmo grāmatu.

+Citēt rakstu
Romija
iesūtīt 22.03.2015 00:49
Raksts #24

Piedalās Bezgalvju medībās

Pievienojās: 01.04.04
Kur: online
Fotogrāfs 2007

Man nav iebildumu pret jaunu spēli. Nakts sardzi neesmu lasījusi un redzējusi, bet ir Sindras īsais ievads pasaulē. Izklausījās diezgan interesanti. SW esmu noskatījusies un mazliet paspēlējusi, bet nav gluži mans mīļākais settings, kaut gan droži vien var arī kaut ko tādā izdomāt un piedalīties. Fantasy der vienmēr.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 25.03.2015 23:31
Raksts #25

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu, es vairāk sliecos uz Nakts Sardzes pusi.
Tas nekas, ka nav lasīts. Ja ir iekāre var mēģināt izlasīt pirmo grāmatu. Vai noskatīties filmu.
Bet domājams, ka īsumā es interesentiem varētu apstāstīt ap ko lietas grozās un to, kas man pašai arī aizmirsies, var jau improvizēt.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.03.2015 21:10
Raksts #26

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ja ar pirmās grāmatas izlasīšanu pietiek, tad nav nekādu iebildumu pret Nakts sardzi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 26.03.2015 21:27
Raksts #27

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Man izskatās, ka pietiek arī ar Elony sacerēto aprakstu izlasīšanu.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 26.03.2015 21:43
Raksts #28

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Jā, viņam ir labi apraksti, tik tiešām, un burvestību saraksts visai optimāls.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 26.03.2015 23:30
Raksts #29

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Mhm. Tā ka iedvesmai var ielūkoties vecajā spēles pavedienā.
http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php...c=44320&hl=

Domāju, ka spēlētāji paši varēs izvēlēties vai viņi vēlas spēlēt gaišo vai tumšo.
Inkvizīciju gan nē. To atstāsim npc statusā.
Un vēl es domāju, ka darbība notiks Londonā. Lai mums kaut kas jauns un pārāk negribas vilkt paralēles ar iepriekšējo spēli.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 27.03.2015 19:11
Raksts #30

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Viss atkarīgs no GM un stāsta! Ja mums būs jāspēlē vienā komandā un jādara kaut kas viens, tad, man iekšā ir tāda sajūta, tumšie ar gaišajiem ne visai sastrādāsies. Tā teikt, ne visi ir Gustavi un Valži. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ne visai patiktu, ka PC kasītos savā starpā tumsas un gaismas dēļ. Un, jā, tas tā kā uzreiz radītu to pašu problēmu, kas bija pūķos - ja pēc definīcijas viena krāsa otru necieš, tad sastrādāties ir pamatīgi grūti, ja ne neiespējami. Katrs aizskries uz savu pusi, un ar to spēle beigsies.

Tādas pārdomas, ko, protams, var pārāk neņemt vērā. Kā jau teicu - viss atkarīgs no GM un stāsta!

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 31.03.2015 21:15
Raksts #31

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu tā.
Jaunās spēles pavediens ir dzimis un tad šo var pārvietot uz arhīvu, lūdzu.
Pašu spēles pavedienu arī.

Paldies!

+Citēt rakstu

2 Lapas V  < 1 2
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 14.05.2025 11:53