![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Sveiki!
Pasākums Kad - 3. novembrī Kur - Pie Saurona Acs (origo pulkstenis) Cikos - plkst. 12:00 Būs svinīgā arbūza ēšana un turpinājums siltākās telpās (Ala vai tējas namiņš) Piesakies nācējos šeit ! Jaukāko vēlot, Andromeda Šo rakstu rediģēja Andromeda: 23.10.2013 00:32 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
Var Oktobra beigas,novembra sakuma! Laiks bus gana labs,vares aiziet lidz parkam,publiski sodit arbuzu un nezeligi to apest. Paraleli ieturot saviesigas sarunas. Par parejo,vienosanas uz vietas
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Ideja par pasākumu rullē. Ja uz to vēl kāds dosies.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Domājams, ka daži pat varētu būt (tā vismaz no pavediena aktivitātes šķiet).
Kur: Rīga Kā: Saurona acs > viens no (jāizdomā kurš) parks > tējas namiņš/Ala Kad: oktobra beigas / novembra sākums (vajag konkrētāku datumu. Ierosinājumi?) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
Ko jūs teiktu par 26. datumu, kas ir sestdiena, vai trešo, kas ir svētdiena?
Ala, manuprāt, būs vispopulārākais plāns, ja laika apstākļi nebūs tie labākie. Ja tomēr spīdēs saulīte, varbūt aizejam uz AB dambi? Katrā gadījumā, man der arī 24., ceturtdiena, bet neloloju ilūzijas, ka visiem sakrīt darba/mācību grafiks ar manu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Turklāt atļaušos minēt nezinot droši, ka pie nācējiem visticamāk var pieskaitīt arī Adē un Vivu ar Miu, jo par šo tēmu ir kopīgi prātuļots, tā kā gan jau pulciņs savāksimies. Varu paņemt mačeti arbūzam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/two_handed.gif) Šo rakstu rediģēja zibgaismiņa: 15.10.2013 17:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Mums šogad derētu ar marķieri arbūzam seju uzzīmēt, lai ļaunums no foruma tiktu pilnvērtīgi izdzīts un aktivitāte palielinātos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Personīgi es nevaru neko teikt par datumiem, jo, plānojot grafiku, pasācienu neierēķināju un gala rezultātā 90%, ka būšu vai nu pēc 19:00 vai 22:00. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Uz šo pasākumu biju tālajā 2006. gadā. Būtu lieliski ierasties vēlreiz, lai gan neesmu vairs drošs, ka kādu vēl pazīstu. ^.^
1., 2. vai 3. novembris? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
25. oktobris, 2. novembris, 3. novembris no manas puses. BTW, Grēkmeistar, labprāt iepazītos ar Tevi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
P.S. ievērtēju vakar jauno alu - man tur patīk, daudz vietas un jauka atmosfēra. Šo rakstu rediģēja Andromeda: 16.10.2013 12:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
BTW, Grēkmeistar, labprāt iepazītos ar Tevi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Abpusēji. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
man šķiet, ka es arī gribētu ierasties. lokācijai un laikam nav īsti nozīmes, pielāgošos
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.05 ![]() |
ok, trīs cilvēki par 3. datumu,viens var pielāgoties man izklausās labi, ko saka pārējie?
Varu arī citos, bet tad tikai pēc septiņiem vai sešiem vakarā, man tomēr gribētos pa dienu, kad vēl visi svaigi un ir klāt. Varu paņemt fotoaparātu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sarkanais Barons ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 24.07.03 Veterāns aktīvajā dienestā ![]() |
nē!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Manuprāt, tu pārsteidzies ar secinājumiem, An.
Varu paņemt fotoaparātu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) nē! Visticamāk, tā bija. No savas puses vēl nevaru ne apstiprināt, ne noliegt par trešo datumu. Būs skaidrāks nākamnedēļ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
3. novembris 12:00 būtu jauki. Es jau nu ļoti gribētu vakarā, bet neesmu rīdzinieks. Arī 2. novembris būtu jauki.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
ok, tad tiekamies 3.Novembrī pie Saurona acs, sametam arbūzam un kopīgi nolemjam par parku vai AB dambi, pēc tam apsildamies un dzesējam slāpes Alā?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sounds good to me. Jēj, pasākums.(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
ok, tad tiekamies 3.Novembrī pie Saurona acs, sametam arbūzam un kopīgi nolemjam par parku vai AB dambi, pēc tam apsildamies un dzesējam slāpes Alā? Man der! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Doma par AB dambi man tīri patīk. Ja nākšu, tad kopā ar savu mazo peciņu. Bāri un vietas, kur es ar ratiem netieku man neder. Diemžēl. Tāpēc es esmu par jebkāda veida pasācienu svaigā gaisā, vai siltā vietā, kur jaunās mammas var tikt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Drošvien atnākšu apsveicināties un palikt ar jums, kamēr notiek gaidīšana. Vai palikšu arī vēlāk, neesmu īsti izlēmusi.
Katrā ziņā, datums un vieta der. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Darbadienās tieku tikai pēc 18-00, brīvdienās - visu laiku. Datums pagaidām nav svarīgs, varu pielāgoties. Yay, ballīte! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 14:55 |