![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.07.03 Kur: Latvija Jekabpils ![]() |
Kads ir lasijis šo gramatu Es pirmas divas esmu izlasijis pec manam domam ne parak labas bet lasit var.
Šo rakstu rediģēja Roviela: 21.08.2006 21:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.05.07 Kur: Rīga ![]() |
nez, kkā tā gadījās, ka man iepatikās 4... varbūt sižets nav tas spraigākais un interesantākais un varbūt varoņi zaudējuši asumu, tomēr... man viņa iepatikās... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Es tik pirms piecām stundām uzzināju, ka ceturtā grāmata eksistē. Tagad 1. un 4. grāmata dus uz manas istabas galda...paņēmu bibliotēkā abas nav lasītas, bet 2. un 3. grāmatu esmu lasījusi... patika...Tās gan pieder man...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.04 Kur: Savā mazajā iedomātajā sapņu pasaulītē,kur nekad nenotiek kaut kas ļauns. ![]() |
Nesen apskatījos viņa mājaslapā.Šamējie stāsta,ka būšot komiks par Artēmiju Faulu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
mēģinot lasīt 1 daļu es viņu tikai iesāku, tad pēc gada mēģināju vēlreiz un man baugi (atkal) iepatikās... interesanta un nav tāda kā citas grāmatas!
Šo rakstu rediģēja Roviela: 13.06.2007 12:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.05.07 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS(washulis @ 13.06.2007 13:22) [snapback]1153246[/snapback] mēģinot lasīt 1 daļu es viņu tikai iesāku, tad pēc gada mēģināju vēlreiz un man baugi (atkal) iepatikās... interesanta un nav tāda kā citas grāmatas! nu jā... man ar bij līdzīgi... tikai pirmo grāmatu visai garlaikoti izlasīju pirms 3 vai 4 gadiem... Tobrīd es biju ar citu attieksmi pret dzīvi un cilvēkiem, bet tagad burtiski iemīlējos Artēmijā... 5. grāmata man iepatikās vairāk par 4. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Es pat nezināju, ka ir piektā... A kur var dabūt piekto? Laikam jauns izdevums... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Staasts ir lloti labs.
Man patika tressaa dalla. Tas, ka Faulam jaatasakaas no atminnaam un atkal jaaklluust llaunam... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.10.05 ![]() |
Foršas grāmatas..It īpaši Opāla un viltus, bet citām daļām arī nav ne vainas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
man patika tikai viena jo ilasiiju tiokai vienu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) ....1.dalu,un man patika... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.07 Kur: Mājas ![]() |
Visas grāmatas par Artēmiju Faulu, kuras esmu izlasījusi, man ļoti patika. Interesanti. Visādi aizraujoši pavērsieni. Ir pat grūti aizvērt grāmatu, kamēr tā nav izlasīta, jo visu laiku gribas zināt - kas tālāk, kas tālāk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.08.07 ![]() |
Sveiki, šodien kārtējo reizi pārlasot AF 3. grāmatu nonācu pie domas, ka vajadzētu būt tak 4. un 5. grāmatai, tāpēcātri parakājos netā un atradu, ka ir jau arī un abas latviski jau izdotas, bet dodoties uz grāmatnīcu grāmatas netradau, un prasot kad varētu būt sakarīgu atbildi nesaņēmu. E-veikalā pirkt nevēlos, tāpēc varbūt kādam ir angliska vai vēl labāk latviska kopija uz datora ko varētu man nosūtīt? Varbūt arī ir vieta kur varu nopirkt latvisko versiju un uzreiz to downloadot un lasīt datorā?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ceturtā ir latviska.. Zinu, jo pati lasīju.
Par piekto šaubos, tā laikam ir tikai angļu valodā. Par Artēmiju Faulu jau ir daudz diskusiju. Brīdinu, ka pavedieni atkārtoties nedrīkst! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Par ceturto es zināju, bet par piekto latviski tiešām esmu pārsteigta.. Ceturto jau lasīju vasaras sākumā.
Es zināju, ka ir piektā grāmata angliski, bet latviski viņa noteikti parādijusies nesen. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dabūju 5. grāmat, ja kādam intresē varu nosūtīt, tagad tik jāatrod ceturtā...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.05 Kur: Tuwumaa..:) ![]() |
Dabūju 5. grāmat, ja kādam intresē varu nosūtīt, tagad tik jāatrod ceturtā... protams... vari atsutit uz e-pastu arthemious@inbox.lv (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Visas piecas grāmatas ir saistošas un jautras. tā ir laba atslodze pēc Potera...
vislabākais ir tas, ka Fauls NECIK nelīdzinās poteram, un tas ir labi. sižets visām šīm grāmatās parasti ir ļoti intesants un saistošs... Vērtējums 9 no 10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.07 Kur: Kaut kur starp debesīm un elli ![]() |
Noteikti būs, kas man nepiekritīs, be uzskatu, ka Artēmijs Fauls ir daudz labāks gan par Hariju Poteru, gan par Gredzenu Pavēlnieku!
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Fauls ir lielisks prettrieciens Poteram.
Joprojām liekas ka pirmā grāmata uir vissaistošākā, bet arī pārējās nav sliktas. Savā ziņā Kolfers ir pat labāks par Roulingu. Abi autori ir izveido'juši pasauli, kurā darbojs citi likumi un tas arī ir tas kas piesaista. ļoti intersatni. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Kautkad sen sen atpakaļ šajā pašā pavedienā šķiet rakstīju ka nemūžam nelasīšu Artēmiju Faulu( tas pirms vairākiem gadiem bija) taču nesen paņēmu un izlasīju visas piecas grāmatas. Viena no tām pat stāv manā plauktā. Šajā gadījumā pierādās tas, ka nekad nevajag teikt nekad.
Varu pateikt to ka visas grāmatas bija lieliskas. Tiesa gan uz beigām man šķiet Artēmijs bija zaudējis to savu raksturu kāds bija pašā sākumā un tas man ne visai gāja pie sirds. Taču grāmatas bija burvīgas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Laba atslodze pēc Poteriādes Šo rakstu rediģēja Džea: 18.11.2008 19:21 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 07:42 |