![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tātad!
Šī spēlīte, kur katrs rakstītājs bano iepriekšējo, norādot iemeslus, kāpēc tas būtu jādara, bija pati populārākā 2009.gadā, un, tā kā tā bija arī visai jautra, es pēc Mattiasa bikstījiena nolēmu to atdzīvināt. Man nav iepriekšējā rakstītāja ko banot, tāpēc es uzrakstīšu piemēru. Banoju par to, ka nikā ir trīs "a" burti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Bans par ūsām un bārdu avatārā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.16 Kur: Kaut kur uz planētas Zeme. ![]() |
Bans par to, ka nepareģoji drīzu avatara nomaiņu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans par to, ka Izrāda pirmās maģijas pazīmes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.16 Kur: Kaut kur uz planētas Zeme. ![]() |
Bans par to, ka atkārto jau pašas iepriekš izteiktu banu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans par to, ka atgādina to, ko esmu aizmirsusi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans par Zojas avatara kritizēšanu IC Sarunās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bans par IC pieminēšanu kbkn.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Banoju par to, ka ieteikumus neuztver nopietni.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Bans par redzamā lietotājvārda nomaiņu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.09.19 ![]() |
Bans par pārāk aktīvu postošanu, kamēr biju prom.
Šo rakstu rediģēja Hermī-Džinnī-Luna: 29.07.2021 07:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Bans par prombūšanu, Internets tagad ir pieejams gandrīz visur.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 13:42 |