![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tātad!
Šī spēlīte, kur katrs rakstītājs bano iepriekšējo, norādot iemeslus, kāpēc tas būtu jādara, bija pati populārākā 2009.gadā, un, tā kā tā bija arī visai jautra, es pēc Mattiasa bikstījiena nolēmu to atdzīvināt. Man nav iepriekšējā rakstītāja ko banot, tāpēc es uzrakstīšu piemēru. Banoju par to, ka nikā ir trīs "a" burti. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Banoju Matt, par izlekšanu priekšā manam postam.
Šo rakstu rediģēja josephine: 15.09.2012 21:19 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Banoju Josee par to, ka neskaties, kur sper savu postu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Un arī par to, ka nenobanoji An laicīgāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Banoju Matt, jo viņš atkal izlec (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 15.09.2012 21:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Banoju An par to pašu, par ko Jo kopā jautrāk!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.06 Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me Susļiks ![]() |
Banoju Matt par atkārtošanos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
EDIT: Josee par to ka nav pielikts autora pilnais vārds parakstā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Džea: 15.09.2012 21:26 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Banoju Matt par šī pavediena dominēšanu! Statistics speaks for themselves!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Josephime par to ka ir tik fiksa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Banoju Džea par mana nika nepareizu rakstīšanu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tā sanāk ja raksta par ātru (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
josephine par to ka tas niks ir angliskots |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Banoju Džea, jo nesnieg. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Banoju An, cerībā, ka beidzot atgriezīsies smukie avi.. man šitie ne visai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Banoju Josee, jo viņai nepatīk mani jaunie avi un man nepatīk viņējais, lai arī zinu, no kurienes tas ir (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Banoju An par sāpīgo patiesības dunci nierē! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
I thought my av. was cute!! Aaaagh... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Banoju Jose par dzeršanu Trijos slotaskātos. Nav ko atpūsties, ir jāstrādā
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Banoju Pūķēnu par moralizēšanu. Tu domā, ka esi labāka par mani tikai tāpēc, ka nedzer Trijos slotaskātos? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.07.12 Kur: Vaidava, Valmiera Jaunākais censonis ![]() |
Banoju Josephine par Jūras sVilinājuma uztaisīšanu
Šo rakstu rediģēja Hobits: 15.09.2012 22:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Banoju Hobitu par viņa nepateicību!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Banoju Jose par to, ka dzer bez citiem, un vēl atļaujās iebilst
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 13:41 |