Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Espy Entropy 2.0 [ATD], [PZP] Sci-fi
Andromeda
iesūtīt 28.08.2012 11:51
Raksts #1

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

(IMG:http://i113.photobucket.com/albums/n227/nata13_3/Espy%20Entropy/EspyEntropy.jpg)

Kas to būtu domājis, ka, pēc Josephine vārdiem, piedzīvosim „Lomu Spēļu renesansi” un no senajiem foruma arhīviem tiks celti laukā stāsti, pār kuriem vieglā kārtiņā jau paspējuši sakrāties putekļi. Espy Entropy ideja ir jau diezgan pasena. Pirmsākumi rodami 2005. gada ziemā. Šeit forumā, no stāsta idejas, ko izdomājām es ar Josephini un arī ar Piligrima palīdzību, tika tapināta Espy Entropy 1.0 Lomu spēle. Tas bija 07.01.2007. Tātad kopumā varētu teikt, ka Espy ir aptuveni 7 gadi un vēl nedaudz.

Tiem, kas piedalījās 1.0, jau ir zināms, ka Espy Entropy ir spaceship, kosmosa kuģis, kuru būvējušas ar izcilu inteliģenci apveltītās būtnes - Arahorni.

„Arahorni – pētnieki, zinātnieki, lieliski arhitekti un inženieri. Savu rasi uzskata par augstākajām radībām. Raksturīga mērķtiecība, iedomība, augstprātība, vienaldzība. Pietrūkst empātija un neizjūt žēlumu.”

Vienu Arahornu rases pārstāvi varat aplūkot šeit.
Uz planētas ar nosaukumu Azdurāna, Arahornu zinātnieki veic dažnedažādus pētniecības darbus. Šeit tiek vāktas būtnes no malu malām, kur tik Arahorni ir spējīgi aizdoties. Pētījumu subjekti tad arī tiek uztverti kā laboratorijas žurciņas, jo, Arahornprāt, to saprāts nav ne tuvu viņu pašu prāta spējām. Līdz ar to sagūstītās būtnes arī tiek uztvertas par zemākiem radījumiem, kurus var izmantot pēc patikšanas.

Vadlīnijas saistībā ar Arahorniem tiks saglabātas arī Espy Entropy 2.0, tomēr tēli neatmodīsies vis laboratorijā uz Azdurānas, kā tas bija pirmajā versijā.

Spēle būs sci-fi ietvarā, ar nedaudz vairāk fi kā sci, pirmkārt tāpēc, lai nepadarītu šo visu pasākumu ļoti sarežģītu un baisi nopietnu. Otrkārt, lai visiem spēlētājiem būtu prieks spēlēt. Ja kāds varbūt ir redzējis seriālu Stargate, tad tur Jack O’Neill vienmēr, lika saīsināt visas muldamās daļas saistībā ar zinātniskiem skaidrojumiem un terminiem. 2:20 - 2.45 ^^ Enjoy

Protams, ja mums spēlētāji būs spējīgi apstrādāt arī terminus un skaidrojumus, tad par to tikai priecāšos. Sci daļu šeit ATD, tad arī apskaidrosim viens otram, tā, lai visiem būtu skaidrība.

Spēlē netiks izmantota maģija. Ir iespējama psionika (telepātija, telekinēze), levitācija.

Ko es vēlos redzēt no Jums, spēles tēlu ziņā, ir dažādas būtnes, pēc iespējas oriģinālākas, tomēr lielākā vai mazākā mērā saglabājot humanoīdu (cilvēcisku) formu. Izņemot ar īpašiem gadījumiem, galvenais, lai tēls atbilstu sci-fi rāmjiem.

Ko es nevēlos redzēt – nekādus supermeņus, kiborgus, neiznīcināmas radības. Vienā tēlā var satilpināt tikai dažas vairāk attīstītas spējas vai prasmes, nevis, ka tēls ir izcils visās jomās un var visu.

Iedvesmai varu ieteikt: Stargate SG1, Atlantis, Universe, Star trek i, Farscape u.c.

Terminu skaidrojumi:

Sci-fi, jeb Science fiction – zinātniskā fantastika.

Psionika – ar prāta palīdzību izraisīt šķietami neiespējamu parādību, piemēram, telepātiju vai telekinēzi.

Telepātija – spēja sazināties ar citiem, nelietojot vārdus, apmainīties ar domām, informāciju.

Telekinēze – spēja, ar prāta palīdzību, pārvietot objektus.

Levitācija – spēt pacelties virs zemes, līdzīgi kā lidot un pārvietoties virs zemes, līdzīgi kā bezsvara stāvoklī.

Tad nu beidzot ķersimies pie Anketas:

1. Tēla vārds un uzvārds:
2. Rase: [nepieciešams detalizēts apraksts]
3. Raksturs:
4. Vecums Zemes gados:
5. Izskata apraksts, kā arī bilde vai zīmējums:
6. Īpašas spējas:
7. Neliela biogrāfija:

Šeit 10 baļļu sistēmā norādīt prasmes. Lūdzu nerakstīt, ka esat spečuki visur. Kopā drīkst būt 35 punkti.

Leadership/vadīšanas spēja:
Combat/cīņas prasmes:
Navigation/navigācija:
Ships armament/kuģa bruņojums, prasme apieties ar kuģa ieročiem:
Mechanic/prasme labot un tamlīdzīgi:
IT/ informācijas tehnoloģijas:
Commerce/ prasme bīdīt darījumus:
Luck/ veiksme:
Medicine/ārstēšanas prasmes:

Gaidīšu Jūsu anketas uz PZ, izvērtēšu tās un ja tiks pieņemtas, tad varēsiet likt iekšā šeit.

Ir kādi jautājumi, tad lūdzu jautāt to šeit vai rakstiet man uz PZ

Jauku dienu!

Andromeda

Šo rakstu rediģēja Andromeda: 28.08.2012 15:31
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
11 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (80 - 99)
Andromeda
iesūtīt 27.01.2013 05:24
Raksts #81

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Spēle atsākusies! ^^

Cheers!

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 16.02.2013 20:59
Raksts #82

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Tādi sintezatori, kādi atrodami „Ēdamzālē”, ir arī visās komandas kajītēs un medklājā. Nekur gaiteņos randomā tie nemētājās gan.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 18.02.2013 09:45
Raksts #83

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Grupa: Biedri
Pievienojās: 20.11.08
Kur: Arkanara
Gotiņtēvs 2012

Tā, man atkal ir drusku saputrojies, ko kurš zin. Ja pariezi saprotu, tad mans čars dzirdēja/zin par zīmēm, kas ar asinīm rakstītas uz sienas, bet par hibernācijā atrasto arahornu - nē?

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 18.02.2013 15:00
Raksts #84

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Jā, dzirdēja. Sairo vēl speciāli uzrunāja "Kapteini, komanda.."

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 22.03.2013 21:32
Raksts #85

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Tā visi atsaucās, kas ir spēlētāji! Vai nu raksts spēlē izskatā vai vismaz šeit atskaitās!

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 22.03.2013 21:46
Raksts #86

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Es gribu turpināt. Bet, lūdzu, raitāk mazliet!

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 22.03.2013 21:56
Raksts #87

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Skatīšos ko varu darīt raitāk, raitāk lietā. Tagad arī būsiet daudz maz apguvuši telpu un iespējams būs vairāk action. Tas ir protams, ja ļaužiem vēl vispār interesē šī spēle/pasaule un nav pārāk liels vīliens par manu vadīšanas stilu un nebrīvību/reizēm neaktivitāti.

Ja tomēr negribēsiet spēlēt tālāk, nekas - atbrauks arahorni un sašķaidīs visu mazos gabaliņos un tad kā solīju Piligrimam man nāksies uzrakstīt stāstu/grāmatu.

Šo rakstu rediģēja Andromeda: 22.03.2013 21:57

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 22.03.2013 23:22
Raksts #88

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Danam nevajag arahornus, Dans mājās grib! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 22.03.2013 23:29
Raksts #89

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Negribu trrr, gribu plukš! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Nu re, tad visiem jāsaņemās, lai varētu mājās tikt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 23.03.2013 21:21
Raksts #90

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Pasaule kopā nebrūk tāpēc manējam īsti nav ko darīt. Negribu, lai šī spēle paliek par pāris aktieru teātri, kas vieni cenšas izvilkt visu izrādi, tāpēc atļauju visiem darboties neskrienot dzēst katru sērkociņu.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 25.03.2013 09:22
Raksts #91

Gotiņtēvs 2012

Radoslavs atrodas ceļā no velns viņu zin kurienes (apmēram vieta, no kuras remontroboti sāka izvākt trupčegus) uz otro komandtiltiņu. Tā kā pa ceļam turpinās līķu aizvākšana un šo pienākumu veicošo remontrobotu pieskatīšana, pārvietošanās visdrīzāk nav diez ko ātra, un es patiesībā nezinu, kad Radoslavs nonāks galā.

+Citēt rakstu
Pūķēns Sāra
iesūtīt 28.03.2013 15:04
Raksts #92

Gadalaiku aizstāve
Grupas ikona

Grupa: Spēļu pārziņi
Pievienojās: 14.11.05
Kur: Visa sākumā, vidū un beigās
Spēļu pavēlniece

Es ar prieku turpinātu, bet tuvākā laikā raksti no manis diez vai būs, un godīgi sakot, ko tur daudz: mans tēls tāpat vazājas līdzi un nekur lieki nebāžas, tāpat kā nebāž knaģus nezināmos caurumos utt.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 02.04.2013 01:43
Raksts #93

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Spēli neatsāksism kamēr visi spēlētāji nebūs gatavi spēlēt tālāk. Diemžēl.

Un tieši varbūt vajag bāzt tos knaģus un skatīties, kas notiks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 02.04.2013 09:55
Raksts #94

Gotiņtēvs 2012

CITĀTS
Un tieši varbūt vajag bāzt tos knaģus un skatīties, kas notiks.

Hmm, bet tas nav nemaz tik vienkārši tīri tehniski... nu, no sērijas - ja siena ir gluda kā spogulis, bez acīmredzamiem `ieskaties manī!` signāliem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) tad knaģus nemaz nekur NEVAR iebāzt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 02.04.2013 10:25
Raksts #95

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Visus diezin vai sagaidīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Un tad tā spēle ir mirusi. Ja godīgi - par daudz paužu!!!!!! Es jau esmu sen aizmirsusi, ko Dans domāja, par ko prātoja, vienīgi zinu, ko pašlaik dara, bet ko pa ceļam uzzināja - viss ir aizmirsies. Tas velkas pārāk ilgi! Spēlēm ir jāiet raitāk.
Vot.

Es gribu turpināt, bet ne stilā - mēnesī viena atbilde. Nedēļā divas būtu daaaaudz labāk.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 02.04.2013 12:41
Raksts #96

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Es tevi saprotu Roviel, bet vēl divus spēlētājus mēs nevaram rikskēt zaudēt. Tad kuģis ir pilns ar spokiem un viss izskatās bēdīgi. Kā jau minēju par raitumu varētu piestrādāt un bija doma piestrādāt, bet šobrīd kapteinis un viņa sidekick nav, līdz ar to varbūt ir vērts pagaidīt. Es spēli citādāk jau sen būtu atsākusi.

+Citēt rakstu
maarts
iesūtīt 02.04.2013 13:18
Raksts #97

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 10.11.09
Kur: Tavā kumodē
Gardēdis

Sasodīts!
Bija interesanti lasīt...
Kā vienmēr- visas labās lietas ņem un nosprāgst nedabīgā nāvē :'(((

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 02.04.2013 13:37
Raksts #98

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Paga, paga, vēl viss nav nosprādzis, vēl par agru bēres dzert!

Labi, pagaidīsim kapteini. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jo es gribu turpināt.

+Citēt rakstu
maarts
iesūtīt 02.04.2013 14:03
Raksts #99

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 10.11.09
Kur: Tavā kumodē
Gardēdis

Bet es gribu turpināt lasīt sasodīti interesantu Sci-Fi ! Varbūt ir iespējama personības dubultošanās kādam un tas kāds pilsonis N. varētu arī vajadzības gadījumā rakstīt tēla Y. postus?
Tik un tā liekas, ka šitais pasākums drīz iegādāsies vienreiz lietojamo koka mētelīti... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)

Šo rakstu rediģēja maarts: 02.04.2013 14:09

+Citēt rakstu
josephine
iesūtīt 02.04.2013 19:02
Raksts #100

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Kur: Thoughts have taken me hostage, I have no clue where they're taking me
Susļiks

Ragne apsolās pieslēgties nedēļas nogalē.

+Citēt rakstu

11 Lapas V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 15.05.2025 14:40