![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Vai šogad kādas spēles notiks?
Ja notiks: derētu vairāk informācijas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur ![]() |
Vai šogad kādas spēles notiks? Ja notiks: derētu vairāk informācijas. atnāc uz latkonu. vismaz par trijām dzirdēsi. visa infa šajā sakarībā - CK sadaļā Forumieši un pasākumi, kur ir tematam veltītc apakšforums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.04 Kur: Vienmēr Te. ![]() |
Es domāju ka pat ar apmeklējumu, kāds apkopojums par ļaunu nenāktu, jo man kāreiz izskatās ka nekas neplānojas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.04.10 Kur: Savā iekšējā fentezī pasaulē ![]() |
... man kāreiz izskatās ka nekas neplānojas... Plānojas gan. Tev kvests: aiziet uz artofgame.lv un paskatīties, kad plānojas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Lietuviešu "Melnā Saule" šomēnes, mūsējo "Raganis" jūlijā, ... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: vispaar Riigaa, reizeem arri kur citur ![]() |
Es domāju ka pat ar apmeklējumu, kāds apkopojums par ļaunu nenāktu, jo man kāreiz izskatās ka nekas neplānojas... Silvestr..... Latkonā otrajā dienā trīs spēles tapa prezentētas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Mēs arī organizējam tikai ne gluži LARPu, bet tādu kā realitātes šovu/spēli par izdzīvošanu pēc globālas katastrofas: "Eksperiments". Pēc Jāņiem būs vairāk info, tikmēr var sekot http://twitter.com/#!/Izdzivotajs Kā būs jaunumi, tā vispirms tur!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
@Izdzivotajs's Tweets are protected.
Asprātis! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 14:52 |