![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Labdien!
Es nevaru ieiet Daiļdarbu sadaļā ne caur saiti virs foruma, ne caur saiti KK sākumlapā. Adrešu joslā parādās "http://www.kurbijkurne.lv/daildarbi/", bet pati lapa ir tukša. Kāpēc tā? Vai arī man tas tā vienīgajai? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.12.09 ![]() |
Nav Tev vienīgajai. Es arī nevaru atvērt. Cerams, drīz salabos...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.07 ![]() |
Nē, man arī ar to ir problēmas. Dikti gribētos to lapu atpakaļ.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
Arī man tā ir. Cik redzu pēc koda, pazudusi visa informācija, atskaitot viselementārāko.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: Nr.322. Labākās miniatūras autore ![]() |
Man arī tas pats. Pirmo reizi parādījās "_FATALERROR _NOTCONNECTED", pēc tam vienkārši tukša lapa.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Paldies par ziņojumiem! Ir salabots. Izskatās, ka sadaļa nav bijusi pieejama apmēram nedēļu.
Jānis |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 10:30 |