![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Prasolas zeme Pār Prasomālas jūras šaurumu ausa svina pelēkas debesis, un gaisā gluži vai jautās kas nelāgs, gluži kā brīdinādams par gaidāmajām ķezām (bugoga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ). Pasažieri jau bija ieņēmuši vietas, un pavecās brigas (kuģis tāds (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) apkalpe sāka atsiet tauvas, kas saistīja brigu pie muliņa. Lai arī pasažieri tika sašķiroti 3 daļās un dižciltīgajiem tika labākās vietas, kuģelis tomēr bija visai nožēlojams, un arī apkalpe izskatījās pabriesmīgi - novalkāti jūrnieku kamzoļi, nomīdīti zābaki vai vienkārši basas kājas, nekoptas bārdas un visur esošā alkohola dvinga... spriežot pēc visa, iepriekšējais gadatirgus noslēguma vakars nebija pagājis secen arī pārcēlājiem. Visi pasažieri braukšanas maksu bija samaksājuši vēl pirms uzkāpt uz klāja, tieši tāpat viņus bija iztaujājis karaļa sardzes dienests, kuram ostā bija pastāvīgs postenis. Karaļa sardze bija interesējusies par mērķi, ar kādu katrs no ceļotājiem dodas prom no salas-metropoles, tomēr tā kā nakts bija pagājusi mierīgi un nekāda traģēdija nebija notikusi, karaļa sardze saviem iztaujāšanas (un zagtu mantu meklēšanas) pienākumiem bija piegājusi visai formāli - ja arī kādam no pasažieriem kaut kas bija pieaudzis pie nagiem, tas nekā neatklājās. * * * Neliela techniska atkāpe: Kuģa plāns ir apmēram sekojošs: (IMG:http://s04.radikal.ru/i177/0911/94/49a12b6f2825.jpg) Sarkanie ira tādas vai savādākas durvis, pelēkie pleķi - soli uz klāja. Ar uzrakstiem `Tech` ir apzīmēti tie sektori, kur pasažierus īpaši nelaiž (kuģa priekšgalā atrodas enkuru figņa, bet pa ceļam uz 1. klases padarīšanām - stūres klājs. Saprotama lieta, ka kuģis brauc ar burām (kuras shēmā nevar redzēt, jo tik labs mākslinieks es neesmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ). Uz kuģa bija redzami: - viens matrozis uz klāja; - vīrs pie stūres, kurš smēķēja kaut ko varen smirdīgu; - 1. klases pasažieru sektora tuvumā grozījās vēl viens matrozis, kura uzdevums bija pakalpot 1. klases pasažieriem, ja viņiem tāda vajadzība rastos. Pasažieri, t.i. jūs, spēlētāji, pa klasēm esat sadalīti sekojoši: 1. klase: drīkst atrasties jebkur, tomēr primāri viņiem domātās kuģa vietas ir 1. klases salons un klājs. uz 1. klases klāja atrodas salokāmi soli, uz kuriem pēc pasažieru vēlmēm apkalpe var uzklāt zvērādas, bet 1. klāja salonā atrodas galds, ap kuru ira zvērādām apklāti soli, un garlaicības kliedēšanai brauciena laikā iespējams spēlēt galda spēles vai par papildus samaksu pasūtīt vīnu. - Aspērija; - Sels; - Aleksis Samaels; - Flaume. 2. klase: drīkst atrasties uz 2. klases klāja un sēdēt uz pelēki krāsotajiem soliem (kuri ne ar ko nav apklāti). - Holens; - Kelmarins Beils. 3. klase: drīkst atrasties uz 2. klāja, bet nedrīkst sēdēt uz soliem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ja dikti grib sēdēt, var to darīt uz klāja grīdas, bet tad nedrīkst maisīties ka kājām apkalpei, kura brīdi pa brīdim tekalē šurpu turpu. - Baloks; - Linna. Ceru, ka nevienu neaizmirsu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ja nu tomēr - bļauniet nelabā balsī ATD pavedienā. Nelielās techniskās atkāpes beigas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) * * * Nemierīgākā laikā jūs apšļakstīs šlakatas! - matrozis, uzkāpdams uz klāja ar atsietajām tauvām rokā, uzsauca uz 2. klases klāja esošos, - Izskatās, ka tā būs šodien ar, jūra, vai zinies, diez ko mierīga nav. Nekā palīdzēt gan nevar, es tikai pastāst, lai jūs nebrīnās... ha ha! - viņš jau grasījās vērt ciet vārtiņus reliņbortā. Pagaidiet! Pagaidiet! - krastmalā atskanēja skaļš sauciens. Šurpu, elsdams un pūsdams, steidzās resns, acīmredzami dižciltīgs bārdainis. - Neaizbrauciet bez manis! Aiz bārdaiņa sekoja necili ģērbts vīrs, kurš aiz virves veda... jā, patiešām, lielu vērsi ar riņķi degunā. Dīvainā procesija piesteidzās pie kuģa. Nopirku vakar gadatirgū vaislas bulli, - bārdainis palielījās, kāpdams uz klāja. - Tagad manā muižā būs pats brangākais bullis visā firstistē. Citi baroni varēs nākt pie manis lecināt savas govis! - sazvejojis kabatā kaudzi ar monētām, bārdainis norēķinājās par ceļu, un, uzkā```` uz klāja, devās uz 1. klases sektoru. Necili ģērbtais vīrs tikmēr uzstīvēja bulli uz klāja un, apskatījies apkārt un labāku vietu neatradis, piesēja to pie masta. Matrozis beidzot aizvēra vārtiņus, un nosvilpās. No personāla telpām kā zirņi no pāksts izbira vēl 3 matroži, visi viņi veikli kā mērkaķi sakāpa takelāžā un nolaida buras. Briga sagriezās pa vējam un devās uz rietumiem - pretī kontinentam. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Barons laikam apvainoja mani." Kelmarins noteica. "Jo, kad es to pašu teicu viņam, barons to uztvēra kā aizvainojumu un piekrastē teicās ar mani izrēķināties. Tev taisnība, viņš ir karstasinīgs, kas nozīmē, ka darījuma mūsu starpā nebūs. Bēgt no viņa izaicinājuma man arī negribas, tas būtu necienīgi tik jaunam vīrietim kā man. Labāk pasaki, kā tavs barons iecerējis cīnīties, kailām rokām jeb ar kādu ieroci?"
Viņš pats likās diezgan mierīgs, it kā joprojām kārtotu kādu darījumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Pēkšņais troksnis Flaumi izrāva no pārdomām, kurām viņa bija veiksmīgi nodevusies, neskatoties uz to, ka atrodoties uz kuģa, meitenei tas nācās visai grūti.
Kaut kāds puišelis, kaut kam pārsista galva. Vai tam vajadzēja viņu uztraukt. Nu liekas, ka nē, līdz brīdim kamēr sīkais nedomā gramstīties gar viņas saiņiem. "Kaptein, liekaties, ka nu mierā." Flaume mierīgā balsī noteica. "Pieskaitiet par viņa biļeti mana tēva rēķinam, tikai pārtrauciet šo sasodīto klaigāšanu. Un galu galā, mēs esam uz jūras. Kur gan viņš bēgs? Metīsies pāri bortam? Un kāds tieši no tā viņam būtu labums?" viņi visi te bija iesprostoti līdz brīdim kamēr kuģis nenokļūs līdz savam gala mērķim. Te vienkārši nebija, kur bēgt, ja vien zēns nebija izcils burvis un nespēja izmantot maģiju, lai sevi pārceltu, kur citur. Un Flaumei viņš neizskatījās pēc izcila burvja. Drīzāk pēc maza zaglēna. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Uz kuģa sākās kaut kāda kņada, kas traucēja Balokam mierīgi baudīt savu pīpi un tumšais elfs pa visu dienu beidzot pateica kādu vārdu.
-Muļķi.- Viņš noteica un izpūta vairākus dūmu gredzenus, elfs bija gandrīz iegājis tādā, kā sava veida meditācijā, lai spētu kaut kā nosist laiku uz kuģa, bet nu jau šis viss viņam iztraucēja. Ar rūgtumu sejā, elfs turpināja kūpināt savu pīpi, censdamies nelikties ne zinis par to, kas apkārt notiek. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.09 Kur: Mierīgā, klusā tukšumā... ![]() |
Burvīgi,- Sels sacīja Aspērijas virzienā,- Kur...?
Tajā brīdī sākās jandāliņš 1. klases salonā. Kādam laikam darījums neizdevās,- Sels secināja un tad atkal pievērsās Aspērijai,- jaunkundz, ko jūs vēlētos apskatīt uz šī kuģa? Brīdī, kad no salona parādījās mazais zēns un kāds sāka bļaut par pārsistu galvu, Sels ātri atvainojās visiem un metās zēnam pakaļ. Ne jau lai viņu noķertu, bet lai viņam palīdzētu. Tas aurojošais matrozis šķita bīstams mazajam bezbiļetniekam vai kas nu tas bērns bija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Aspērija jau grasījās soļot to kāpņu virzienā, kas vestu uz citiem klājiem, bet bardaks lika uz brīdi novērsties. bet citi pasažieri jau sāka ar to ņemties un, liekas, arī tirgoņa darījums bija izgāzies, kā veca sēta. Kā gan var pavadīt dzīvi bez pārpratumiem un strīdiem? Nu nekādi. Tad pelēkais skatiens atkal aizceļoja pie Sela. Jā, izskatās, ka neizdevās gan. Viņa piekrita, viegli pasmaidot, nopētot Seiliju Grālu. Ko vēlētos apskatīt? Jebko, ko vēlēsieties man rādīt. Ka tik brīdi tālāk no visiem šiem augstmaņiem. Viņa atkal palūkojās uz pārējiem, kas atradās uz pirmā klāja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
2. klases klājs
Barons parasti duelējas ar zobeniem, - Norens laipni pastāstīja, - un ir visai labs duelants. Šajā brīdī Norens pārtrauca sarunu, lai paskatītos, kas tā par kņadu augšējos klājos. 1. klases klājs Gluži kā mērkaķi pa liānām, no takelāžas laidās un rāpās lejā vairāki matroži, lai izpildītu kapteiņa rīkojumu - noķertu mazo bezbiļetnieku. Pēdējais, uzskrējis pa kāpnēm uz 1. klases salonu, ieskrēja tieši Selam rokās. Bezbiļetnieki ir jāmet pār bortu! - kapteinis nīgri uzsauca Flaumei, neapmierināti skatīdamies augšup. Mērkaķveidīgie matroži tuvojās 1. klases klājam, pirmie jau noleca uz tā. - Vēl jo vairāk, šis nešķīstenis uzbruka manam matrozim un gribēja nozagt kuģa mantu. Vispār - par to viņam pirms pārmešanas pār bortu vajadzētu nocirst roku! Vajadzētu gan! - piebalsoja van Trābenhūzs. - Tieši no šitādiem droši vien izaug tādi nekauņas, kā tas tirgonis, kas iedomājās apvainot baronu van Trābenhūzu! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.08.09 Kur: Mierīgā, klusā tukšumā... ![]() |
Sels aizstūma zēnu sev aiz muguras, tālāk no kapteiņa un barona.
Ak, nu beidziet! viņš tiem dusmīgi uzsauca, Tas ir tikai bērns! Ja vajag, varu samaksāt par viņa biļeti. Un arī par postījumiem, ja tādi ie nodarīti. Kas attiecas uz matrozi- izskatās tīri ņiprs, gan izdzīvos. Bez tam, varbūt bērnam ir labs iemesls braukt bez biļetes. Neizskatās, ka viņš spētu par to samaksāt. Pievērsies zēnam viņš jautāja jau daudz draudzīgākā tonī: Kā tevi sauc, un ko tu te dari bez biļetes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Kelmarins tikai pamāja ar galvu. Viņš arī dzirdēja troksni augšā, bet tā kā viņam nebija tiesību atrasties pirmajā klasē, viņš arī palika šeit lejā uz klāja un skatījās, kas nu būs tālāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Ā, tad jau mums ceļš vedīs gandrīz vienā virzienā, Linna atbildēja Norenam īsi pirms jezgas sākšanās. Tomēr neko vairāk viņa nepaspēja pateikt, jo klāt bija pienācis tirgonis. Meitene mazliet atkāpās aiz buļļa sāniem, lai paliktu ēnā un tirgonis viņu neievērotu.
Kad brīdi vēlāk izcēlās kņada ap puišeli bez biļetes, Linna no savas nomaļās atrašanās vietas uzmanīgi uz to visu noraudzījās, tomēr nekustējās un neteica ne vārda. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
1. klases klājs
Kapteinis ar rokas mājienu apturēja matrožus: Stāviet. Ja reiz par mazo nešķīsteni iestājas augstdzimušie, nevajadzētu ar viņiem kašķēties. - Viņš noburkšķēja, un tad teica skaļāk, 1. klases braucējiem: Labi, ja vēlaties maksāt par mazo bezbiļetnieku un viņa nodarīto skādi - lūdzu, nespēju iebilst augstdzimušajiem. Tomēr, uz jūsu klāja klaidonis atrasties nevar, pat ja jūs par viņu maksājat kā par savas klases braucēju - viņa vieta ir lejā, kopā ar parasto tautu. Tomēr ja viņš nozags vēl kaut ko, es pašrocīgi viņu pārmetīšu pār bortu! Visa trača vaininieks tikmēr bija nostājies teju vai miera stājā, un kad Sels viņam pievērsās ar jautājumu, paklanījās gluži kā aristokrāts, pirms atbildēt: Pateicos, augstsirdīgais kungs, par jūsu labvēlību! Mani sauc Tils, un es esmu klaidoņa zēns no Prasomālas. Uz kuģa braucu tāpēc, ka gribēju palūkoties, kā dzīvo cilvēki tur, otrā krastā un jā, man nebija naudas biļetei. Bet nu es klausīšu, ko saka tas jūras vīrs, un došos lejā, kur viņš grib, lai es atrastos. Ja neviens viņu nekavē, tad Tils dodas lejā uz 2. klases klāju. 2. klases klājs Laikam tomēr nekādas kaušanās nebūs, - Norens gluži vai ar nožēlu novilka, drīzāk runādamies pats ar sevi, nevis ar Kelmarinu vai Linnu, - žēl, tas parasti ir visai iespaidīgs skats... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Flaume noskatījās uz sīko klaidoni. Bet tā kā par viņu atbildību bija uzņēmies jau kāds vīrietis, viņa neiebilda un vairs neuzmācās kapteinim ar biļetes nopirkšanas piedāvājumiem. Viņa atkal garlaikoti pievērsās zemāko klāju aplūkošanai un ar nepacietību gaidīja, kad beidzot viņi būs nokļuvuši otrā krastā.
Barona uzvedība, meitenei šķita pārāk bravūrīga un ārišķīga. Taču ilgi to vairs nenāksies paciest, jo pavisam drīz taču viņi būs nokļuvuši galamērķī, vai ne? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Linna pārmetoši paskatījās Norena virzienā. Viņa gan ļoti labi saprata zēnu, jo savulaik pati bija piedzīvojusi līdzīgas situācijas. Tikai viņai parasti negadījās tik devīgi augstdzimušie.
Jocīgi kaut kā - vai nu viņi visi tiešām ir tik bagāti, ka viņiem maksa par biļeti neko nenozīmē, vai arī viņi baidās no trokšņa.. kāpēc gan tā? Meitene nolēma turēt acis vēl vairāk vaļā kā līdz šim. Izmantodama to, ka uzmanība joprojām bija pievērsta 1. klases klājam un lejupnākošajam zēnam, Linna devās atpakaļ pie savām mantām. Līdzjūtība paliek līdzjūtība, bet mazu klaidoņu tuvumā nevienam nevajag atstāt savas mantas nepieskatītas, viņa nodomāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Kaušanās dēļ tā puikas?" Kelmarins vaicāja. "Man liekas, ka tur jau tagad ir par daudz emociju un maz jēgas."
viņš gan turpināja lūkoties uz pirmo klāju. Galu galā, tur jau bija interesantākas lietas, kā šeit lejā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sels atļāva Tilam doties lejā, bet nolēma, ka vajadzēs ik pa laikam viņam uzmest acis, ja nu kādu no kuģa komandas naudas piedāvājums neapmierinātu, Pieskaitiet to summu manam rēķinam! Sels uzsauca kapteinim, tad pievērsās Aspērijai, Tātad, jaunkundz, ja jūs vēl esat ar mieru pievienoties man kuģa apskatē, mēs varētu doties.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
1. klases klājs
Jūs esat pavisam aptrakuši, - van Trābenhūzs acīmredzami nebija sajūsmā par Sela un Flaumes iestāšanos par klaidonēnu, - šodien jūs viņiem izmaksājat vietu uz kuģa, bet jau rīt viņi gribēs arī jūsu zemi! Matroz! Man vēl vīnu! 2. klases klājs Ei, atceries, ka uz soliem tu nedrīksti sēdēt! - kapteinis uzsauca lejā kāpjošajam zēnam. Puikas dēļ jau ne, - Norens atbildēja Kelmarinam, skatīdamies, kā puišelis nokāpj uz viņu klāja, - interesantāk būtu bijis, ja būtu gadījies kāds vecāks un dūšīgāks bezbiļetnieks. Labrīt! - Tils tikmēr bija nokāpis uz klāja un neparasti pieklājīgi sveicināja klātesošos. - Es esmu Tils un tālāko ceļu braukšu kopā ar jums. Kāds skaists dzīvnieks! Vai tas ir tavs? - Viņš jautāja Norenam, rūpīgi aplūkodams vaislas bulli, it kā nekad nebūtu to redzējis. Nē, tas pieder manam baronam. - attrauca Norens. - Nemaz nedomā iet viņam klāt! Nodarīsi vēl kaut ko, bet barons atbildi prasīs no manis! Puišelis, lūpu uzmetis, novērsās. Brīdi pavērojis klātesošos, viņš pienāca pie Linnas: Sveika, vai tu arī klaiņo, tāpat kā es? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kelmarins rezervēti uzsmaidīja zēnam, tā darot zināmu, ka viņš nav bīstams vai nejauks, bet arī uz baigo draudzību lai necer, vismaz pagaidām.
Viņš arī pavīpsnāja par kalpotāja vārdiem. "Un ko tavs kungs darītu, ja bullis, teiksim, ielēktu tagad ūdenī? Dzītos pakaļ vai arī noslānītu tevi?" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Meitene bija nupat paņēmusi savu somu, kad izdzirdēja, ka zēns viņu uzrunā.
Viņa pagriezās pret Tilu un uzlūkoja viņu ar nopietnu, bet ne nelaipnu skatienu. Drīzāk mazliet distancēti. Nē, es neklaiņoju, viņa atbildēja. Šis vienkārši ir mans ceļa apgērbs. Es dodos ceļā pie radiniekiem laukos. Pēc neilgas pauzes viņa piebilda. Ja esi izsalcis, varu tev iedot mazliet maizes un gaļas. No kurienes tu esi? OOC: Ja zēns pastiepj roku vai citādi izrāda izsalkumu, viņa no somas pasniedz viņam gabaliņu maizes un žāvētas gaļas šķēli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Sela lēmums iestāties par zēnu, kas sevi nosauca par Tilu, bija ļoti augstsirdīgs, tāpēc Grāls izpelnījās Aspērijas smaidu. Patiesi, ser, jūs esat cēls. Daudzi citi varbūt būtu ļāvuši zēnu mest pāri bortam. Piemēram, kā tas Traben kā viņu tur... Viņa to teica klusi, lai augstprātīgais barons nesadzirdētu. Tas tik trūka, lai viņš saceltu vēl vienu traci, šoreiz vērstu pret Aspēriju, nevis pret tirgoni, kas bija atgriezies uz savu klāju.
Jā, dosimies gan. Viņa pastiepa elkoni Selam. Sauciet mani par Aspēriju. Man vārdā - Aspērija Hainoki. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nupat jau kuģis bija veicis krietnu pusi no ceļa - abi krasti likās esam vienlīdz tālu.
2. klases klājs Kelmarina jautājums pārsteidza Norenu nesagatavotu. Paskatījies uz tirgoni ar izbrīnā ieplestām acīm, Norens palika muti vaļā. Tad viņš saknieba lūpas, acīmredzami intensīvi domādams atbildi. Beidzot viņš teica: Droši vien noslānītu mani, ka neesmu kārtīgi to lopu pieskatījis. Pats jau viņš pakaļ noteikti nelektu! Ak tā, - Tils iepleta acis, - kāpēc gan viņi nedzīvo Prasomālā? Un jā, es priecātos gan kaut ko ieēst. Šorīt vēl neesmu ēdis. - Viņš paņēma Linnas piedāvāto ēdienu un kāri to ēda. Ēsdams viņš palūkojās apkārt un, ieraudzījis Baloku, izbrīnā iesaucās: Kas tad tas tāds!? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Holens, sapratis, ka jautājums ar mazo bezbiļetnieku ir atrisinājies zēnam neticami veiksmīgi, atbildēja uz Tila sveicienu ar tādu pašu "Labrīt!", un beidzot paskatījās uz nazi, kuru pulēja. Rūpīgi to apskatījis un vairākas reizes pārlaidis ar pirkstiem rakstainajam metālam, zellis jutās apmierināts ar paveikto, nolika apstrādāto un paņēma nākamo naža asmenīti. Rokas pašas turpināja darbu.
Tumšo stāvu uz klāja Holens bija pamanījis, bet nekādu lielo interesi tas puisī izraisījis nebija. Pēc Tila izsauciena Holens paskatījās uz melno apmetni vēlreiz - elfs, droši vien, ja jau 3. klases pasažieris. Tikai tāds neparasti tumši ģērbies. Patiesībā kalējzellis par elfiem neko daudz vis nezināja, tikai tā - bija dažus redzējis. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 20:34 |