![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.09 Kur: Pasaule ![]() |
Tātad esmu jauniņā.Gribas zināt kā var citus nobanot.
Lūdzu pasaktiet, tie, kuri zin. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) P.S. nedomāju to ļauniem nolūkiem.Vienkārši prasu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Pirmais solis. Kļūsti par moderatoru.
Otrais solis. Katram biedram pie procentu skalas tad tev parādīsies "+" un "-". Saliec kādam 100%, un biedrs no foruma būs izbanots. Veiksmi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Nu nav jau tik traki.
Var jau bloķēt lietotājus ar kuriem nevēlies komunicēt arī neesot mods. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Kā jau Beppo minēja, izraidīt lietotājus no foruma ir atļauts tikai regulatoriem.
Pārējiem biedriem ir iespēja, pirmkārt, automātiski paslēpt kāda biedra rakstus forumā, ja vien šis biedrs ir Sv. Mango vai Biedri- (vai Bijušie, vai Izraidītie) grupā: Mana vadība -> Opcijas -> Pārvaldīt ignorētos lietotājus. Otrkārt, ir iespējams bloķēt privātās ziņas no konkrētiem lietotājiem: Mana vadība -> Ziņnesis -> PZ bloķēto saraksts. Abas iespējas attiecas tikai uz konkrēto biedru. Jānis |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 16:57 |