![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Neuzbilstamais ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 23.07.03 Kur: Latvija, Rīga Klusais okeāns 2010 ![]() |
Jau pēc pāris nedēļām — 19. jūlijā — kinoteātrī Parex Plaza no plkst. 10:00 līdz 11:00 notiks Potera rīts, veltīts filmas Harijs Poters un Jauktasiņu Princis pirmizrādei. Pirms filmas pirmizrādes visiem apmeklētājiem būs iespēja piedalīties aizraujošās aktivitātēs, kuras organizē "Miranda M" sadarbībā ar "I-Cūkkārpu" un Pecoli dibināto Baltijas iluzionistu biedrību "A.M.B.E.R".
Pasākuma dalībnieki pārvērtīsies par burvjiem un dosies uz Diagonaleju, kur varēs apmeklēt un darboties dažādās burvju iestādēs: palīdzēt gobliniem Gringotu bankā, nobaudīt burvju maltīti krodziņā "Caurais katls", veikt testa lidojumu ar jaunākajiem slotu modeļiem, Malkina Madāmas salonā pielaikot jauno burvju apģērbu kolekciju, kuru modelējusi Ambrāža, noskatīties dažas izjokošanas burvestības joku bodītē "Vīzliju Vizuļi" un veikt vēl citas jautras aktivitātes. Iepriekšpārdošana gan uz Potera rīta seansiem 19. jūlijā (pirmais būs pulksten 10:30), gan uz seansiem, kas pēc tam turpināsies no 24. jūlija, sāksies 9. jūlijā. (Paldies lirellai par norādi!) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://www.juniorcelebs.com/emma-watson-at...rince-premiere/
Šeit var redzēt bildes no "Jauktasiņu prinča" Londonas pirmizrādes. Arī tur lietus gāza "kā pa Jāņiem". Protams, ka lielāka uzmanība pievērsta Emmai Vatsonei, kas uz pirmizrādi bija ieradusies graujošā kleitā. Viņas citas bildes var redzēt arī šeit: http://fishki.net/comment.php?id=54238 Tikai uzmanību - portāls nav domāts maziem bērniem, tāpēc, ja jums nav 18, skatiet tikai Emmu! Citur labāk neejiet! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Man tā kleita nelikās diez cik īpaša. Un tas dekoltē un dziļais izgriezums apakšā, manuprāt apliecina Emmas tieksmi parādīt, ka viņa ir tāda pati Holivudas aktrise kā citas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Eku viena bilde no Ņujorkas pirmizrādes. Šite viņa ģērbjas citā stilā. Šo rakstu rediģēja Elony: 10.07.2009 06:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Kaut kā tas neiet kopā ar Emmas intervijās teikto, ka viņa grib būt nemanāma studente augstskolā, lai dzīvotu normālu dzīvi, bet...
Var jau būt, ka pirmizrādēs savādāk nemaz nevar? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Skola ir skola, bet kad esi uz sarkanā paklāja, tad labāk neierasties ikdienišķās drēbēs. Man patīk kā Emma izskatās. Turpretī uz Redklifu virsū negribas skatīties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.07.09 ![]() |
pag, pag.. es nesapratu. tad pirmizrāde jau būs 19.??? es izlasīju mugglenet.com ka pirmizrāde latvijā būs tikai 24.!?????
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Redklifa paskats man aizvien vairaak atgaadina Makoleju Kalkinu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.08 Kur: bērnudārzā. :D ![]() |
|
|
|
Viesis_Viesis_Makaka_*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Piu-piu! Es sedeeju 10 rindaa centraa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
Septiņreiz sveicu to slaveno dizaineri kurš uzšuva Emmai kleitu no saviem vecajiem aizkariem! Labs piemērs kā mums visiem taupīt!
Starp citu, es ar famīliju eju uz Poterjādes cirku (tā mēs to pasākumu svētdienas rītā iesaucām). |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nu, kā bija? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 19:06 |