![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Nu ja. Domāju vairākums forumiešo šo te jau būs uzgājuši, bet vienalga gribējās tā kā parādīt, kuri nav redzējuši.
Es gan nezinu, vai tam ticēt, bet te nu ir bilde: (IMG:http://www.hoax-slayer.com/images/derbyshire-fairy1.jpg) Šo rakstu rediģēja anninja: 08.06.2009 15:27 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Spārni reāli izskatās pēc lapām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nedomāju, ka bilde ir īsta, bet, ja fejas tiešām būtu, un tagad mēs atrastu viņas atliekas, kāpēc gan, lai tā tas neizskatītos. Bet, jā nav īsta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Šo rakstu rediģēja Andromeda: 08.06.2009 16:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.09 Kur: Jēkabpils ![]() |
es ticu neizskaidrojamām parādībām, bet vairāk sliecos domāt, ka fejas ir nemateriālas būtnes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.08 Kur: apskaut un redzēt ![]() |
Ja godīgi, doma par tik nereālas un iespējams pat "maģiskas" būtnes esamību uz mūsu dārgās Zemes liekas ironiska, pat traka un tikpat neiespējama, kā staigāt pa sienām bez palīdzības un palīgrīkiem. Bet tas ir tikai mans viedoklis.
Spārni reāli izskatās pēc lapām. Patiešām, velk uz kautkāda bērza lapu pusi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 ![]() |
Jap. zinu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Bet man patīk lasīt kā uz to reaģē citi. Manā uztverē fejas ir mazi cilvēciņi ar spārniem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Un bildē "spārni" izskatās, tiešām, pēc lapām. Bet nedomāju ka tā IR īsta (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja anninja: 08.06.2009 17:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Te būs pilnais raksts par šo fotogrāfiju: http://www.hoax-slayer.com/derbyshire-fairy-hoax.shtml
Vispār pašu adresi ir vērts papētīt - interesanti fakti par dažādiem apmāniem, viltojumiem, dīvainiem notikumiem, un arī patiesām gandrīz neticamām lietām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.09 ![]() |
Peec manaam domaam izskataas kaa mazs peerteķis ar spaarniem kuri ir taisiiti no lapaam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Kamēr pati savām acīm neredzēšu šito lietu tuvumā, tad neticēšu, jo vienmēr visu var viltot.
Un spārni... vai tad tie tik labi spētu saglabāties, ja feja patiesi būtu īsta. Es saprotu, dzintarā, bet kā tad vienkārši dabā, zemē vai kur citur? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.08 Kur: apskaut un redzēt ![]() |
Smiltī, tiešām smiltī nevis augsnē, ķermenis sakalst un tādā veidā arī saglabājas.
Šito "feju" es varētu no māla vai speciālā plastilīna uzveidot pati ar savām rokām. Nu ne gluži tādu, bet ļoti līdzīgu gan. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink2.gif) Un spārni izskatās nedabīgi. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Doh. Šite (ja nemaldos, oriģinālresurss) var izlasīt vairāk. Tikai obligāti izlasiet pašā apakšā rakstīto. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Un te ir BBC raksts par to. Nu nav viņa reāla. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
Tas matreāls, no kā tā "feja" gatavota man aizdomīgi atgādina vasku.
100% fake |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.10.10 ![]() |
Sliecos domāt, ka šis ir kārtējais viltojums, jo ko tik nav viltojuši. No otras puses, atceroties stāstu par Aļošu (tiem kas nezin - Krievijā atrastais citplanētiešu bērns, kuru pēc tā nomiršanas itkā savākuši citplanētieši), (un es tam ticu!), varētu būt, ka īsta.
Kaut gan dooh, mūs atkal muļķo. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) Šo rakstu rediģēja Haki: 01.10.2010 15:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 03:29 |