![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Producentu grupa `PMC Avalon` piedāvā LARPu pēc sekojošas leģendas.
Jau vairākus gadus civilizēto 21. gadsimta pasauli apdraud asinskārais un ļaunais terorisma iedvesmotājs (un pamatlicējs) mulla Utumārs, kurš no necila kišlaka Afganistānas kalnos vada islama fundamentālos teroristus visā pasaulē. Jaunākās ziņas liecina, ka tuvākajā laikā mulla Utumārs savā īpašumā iegūs komponentus sevišķi bīstamu ķīmisko ieroču izgatavošanai, tāpēc pēdējā NATO samitā tika izlemts pēc iespējas ātrāk apturēt šo draudu sabiedrībai, mieram un brīvībai. Kā lēmuma rezultāts tika izplānota specoperācija, kuras stratēģiskie mērķi bija mullas Utumāra sagūstīšana un nogādāšana uz Guantanamo, kā arī ķīmisko ieroču atsavināšana teroristiem. LARPa dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja iejusties mullas Utumāra galma/svītas/radu/apkārt esošo CIVILO cilvēku lomās dienā, kad tiek realizēta augstāk minētā specoperācija (kuru savukārt izspēlēs cilvēki, bruņojošies ar to, ko šajā komjunitī sauc par bumbiņieročiem). Attiecīgā specoperācija atsevišķos punktos pārklāsies ar mullas Utumāra galmu/svītu/radiem. LARPa pasaule Necils, samērā trūcīgs kišlaks mūsdienu Afganistānā. Pieejamās lomas Lomas netiek strikti definētas, tiek dotas vienkārši norādes, kādā virzienā tās veidot. Viņas varētu izskatīties apmēram sekojoši: - Imams - mullas Utumāra kalps/domubiedrs* - mullas Utumāra radinieks* - zemnieks - magoņu audzētājs* - zemnieks - aitu gans* - inženieris - ķīmiķis. (ar * apzīmētās var būt vairāk kā vienam cilvēkam; atgādinu - viņas nav akmenī iecirstas un pastāv iespēja variēt). LARPa sižets - Intrigas mullas Utumāra apkārt esošo cilvēku lokā. - Reakcija uz NATO specoperāciju un mijiedarbība ar to. Tēla izveidošana & pieteikšanās Pirmām kārtām - diemžēl pieņemta tiks tikai reģistrācija no pilngadīgām personām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Spēlētāja anketa: 1. Niks 2. Tēla vārds un uzvārds 3. Tēla biogrāfija 4. Tēla attiecības ar mullu Utumāru 5. Vai spēlētājs būtu ar mieru uzņemties papildus tāskus (nodevējs mullas Utumāra svītā/NATO labā strādājošs aģents; šahīds/pašnāvnieks - spridzinātājs; mulla Utumārs)? Anketas lūgtu iesūtīt uz meilu: pmc.avalon@gmail.com Nepieciešamais inventārs Bez LARPiem tradicionālā aprīkojuma šajā pasākumā ir obligāti sekojoši priekšmeti: - Triecienizturīgas brilles, kas aizsargā no lidojošiem priekšmetiem, kuru enerģija ir ne mazāka par 4 J; - Sarkana lupatiņa, izmērā ne mazākā par 10x40 cm. Geimplejs Ārpus šeit aprakstītā `civilā LARPa` turpat, tai pat vietā un laikā risināsies militārās simulācijas spēle ar bumbiņieročiem - `NATO specvienība` karos pret `mullas Utumāra kaujiniekiem` aka `teroristiem`. LARPa vajadzībām tiks atvēlēts ēku komplekss, kurā arī noteiktos sižeta posmos var notikt arī šī militārā darbība. `Teroristi` nomināli skaitīsies tajā pašā pusē, kur `civilie`, savukārt `NATO specvienībai` būs aizliegts bez iemesla šaut `civilos`. Tomēr, NATO specvienība var dot norādījumus civilajiem , kuru neizpildes gadījumā `civilista nošaušana` skaitīsies attaisnojama. Geimmāsterošana Pasākuma ģenerālGM esmu es, taču attiecībā uz pasākuma `civilā LARPa` komponentes vadīšanu man palīdzēs GM komanda. Kā jau pavediena pieteikumā tika minēts, pasākums notiek 1-2. maijā, brīvā dabā starp Ventspili un Užavu. Ja ir interese, var ierasties jau 1. maijā un sākt ar nakts fāzi, ja ne - tad galvenā darbība tiek plānota uz 2. maija diennakts gaišo daļu. Sakarā ar to, ka mana pieredze šāda tipa LARPu organizēšanā & vadīšana ir praktiski nekāda, lūdzu piedot pieredzes trūkuma dēļ radušās kļūdas. Esmu pārliecināts, ka tās ir iespējams novērst diplomātiskā ceļā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sīkākus jautājumus par spēli var uzdot, rakstot uz pmc.avalon@gmail.com |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Njā, Larpa laiks 2. maijs tieši tad, kad man notiek Battlestar Galactica minilarps. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Ņemot vērā, ka tev izskatās nopietnāks tas pasākums par manējo (sarunāti grauzti u.t.t.), tad varbūt es savējo varu pārcelt. Pārcelt Battlestar Galactica minilarpu iespējams varētu uz 12. aprīli svētdienu (tad ir 4 dienu garās lieldienu brīvdienas), bet nu nav vēl teikts. Vakarā piestrādāšu laikam par telefona operatoru un apzvanīšu cilvēkus, lai noskaidrotu kā viņiem ar laikiem vai nebūs par ātru pārcelts. Tiesa man vēl jāpafilozofē vai līdz 12. aprīlim paspēšu visu sagatavot. Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 03.04.2009 10:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Mazliet papildinformācijas:
Mūsu rīcībā būs šāda te eks-apdzīvota vieta, kura uz pasākuma laiku iegūs cēlo El Čalāsas nosaukumu: http://s59.radikal.ru/i165/0904/e4/cf33dc94d4f4.jpg http://s51.radikal.ru/i131/0904/63/58c554728f15.jpg http://s45.radikal.ru/i107/0904/f5/4cd9e70ecf10.jpg Un ne mazāk jaukas telpas iepriekš minētajās ēkās: http://s54.radikal.ru/i145/0904/b0/edd9b57c4505.jpg http://s39.radikal.ru/i085/0904/d0/516b7523a065.jpg http://s57.radikal.ru/i155/0904/10/9dfc8f1879e4.jpg Materiālais nodrošinājums Plānojas visādas jaukas un patīkamas lietas, tai skaitā: - centralizētā barošanās (vakariņas 1. maija vakarā un brokastis 2. maija rītā) tiem, kas brauc uz abām dienām; - Elektrība (vakara/nakts fāzē graustus apgaismosim); - Dzeramais ūdens. - Apkurināmas teltis. - Audio nodrošinājums noskaņas radīšanai. Visdrīzāk, ka būs arī visādas citādas performances, piemēram, iespēja nodedzināt kādu riepu vai ko tamlīdzīgu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Vai ir iespēja spēlēt NATO specvienības kareivi kā PC un/vai NPC?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
lloti labs jautaajums - ssobriid izskataas ka nepieciessamie cilveeki ir lai buutu kaukaads fons reaalajai kaujas speelei... es neko nesaku es ciitiigi domaaju par piedaliissanos bet arii "reaalaa" speele izklausas vilinossi...
un vai ja es speeleeju aituganu es driikstu izlemt ka tagad dereetu dariit ko neordinaaru un iesaistiities notikumos - nu teiksim nomirt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Vai ir iespēja spēlēt NATO specvienības kareivi kā PC un/vai NPC? Teorētiski ir... bet tas vairs PAVISAM nav klasiskais LARPs, bet gan pavisam cita fiška, kas iesācējam varētu būt, khmm, pagrūta. Un tur nemaz nav dalījuma PC/NPC (nu labi, NPC varētu būt tikai GM)... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) CITĀTS un vai ja es speeleeju aituganu es driikstu izlemt ka tagad dereetu dariit ko neordinaaru un iesaistiities notikumos - nu teiksim nomirt Spriežot pēc visa, civilo `miršana` varētu tikt diferencēta - ja civilo jauši vai nejauši nošauj, piemēram, NATO specvienība, viņš `atdzimst` ar to pašu tēlu, bet ja viņš iet bojā civilo intrigu rezultātā, tad viņš var atdzimt tikai ar jaunu tēlu. Bet par neordinaritāti paliek jautājums - CIK neordināras lietas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Ideja prikolīga un es gribētu piedalīties, bet mani nepamet sajūta, ka tev vnk vajadzīga "gaļa" "īsto pacanu" izklaidēm.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Bet tā kā es netieku, tad mani var droši neņemt galvā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ideja prikolīga un es gribētu piedalīties, bet mani nepamet sajūta, ka tev vnk vajadzīga "gaļa" "īsto pacanu" izklaidēm.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Gaļa gluži ne... `teroristu` lomas jau jums netiek piedāvātas, a uz civilajiem vienkārši tāpat šaut NATO pusei būs stingri aizliegts. Varētu runāt par zināmu atmosfēras nodrošināšanu `īsto pacanu` izklaidēm, tomēr šajā gadījumā es gribu panākt to, lai visām pusēm būtu gana interesanti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Jā, man arī izskatās, ka varētu būt interesanti.. derētu tikai forša kompānija, ar ko kopā spēlēt, un brīvs laiks konkrētājās dienās (par otro neesmu vēl gluži pārliecināta..)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
CITĀTS Bet par neordinaritāti paliek jautājums - CIK neordināras lietas. Nu, teiksim, normālam tipiskam afgāņu aituganam ir kaut kāda kramenīca vai pat kalašs. Un viņš izdomā izrēķināties ar kādu NATO kareivi vai pat kādu citu teroristu savu motīvu vadīts. Tas ir pieļaujams? Jeb drīkst spēlēt tikai civilos, kuri, iespējams, var tikt nošauti, bet nešaus pretim? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, teiksim, normālam tipiskam afgāņu aituganam ir kaut kāda kramenīca vai pat kalašs. Un viņš izdomā izrēķināties ar kādu NATO kareivi vai pat kādu citu teroristu savu motīvu vadīts. Tas ir pieļaujams? Jeb drīkst spēlēt tikai civilos, kuri, iespējams, var tikt nošauti, bet nešaus pretim? Nu redz tīri praktiski ir tā, ka cilvēks ar ieroci automātiski kļūst par mērķi, kamēr acīmredzami neapbruņotam civilajam ir cerības palikt nenošautam. Ja gribi nēsāt ieroci - rēķinies, ka tad pa Tevi vispirms šaus un tikai pēc tam uzdos jautājumus... Slaktēt NATO inveiderus drīkst, vislabāk to ir darīt 2 pirmajos veidos: - spēlējot `terorista - pašnāvnieka` lomu (principā nav šķēršļu padarīt šo lomu ceļojošu); - izliekoties nekaitīgs un, kad inveiders pagriezis muguru, pielietot pret viņu `knife kill`; - Noteikumi un scenārijs neaizliedz izmantot arī šaujamo, bet Tevi nedrīkst redzēt ar to rokās. Redzēs - nošaus... Teroristus teorētiski slaktēt var (ja trāpīsi, skatīsies beigts), bet tas tomēr nebūtu īsti labi sižetiski. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pokemonu pavēlnieks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: prefektu vannasistaba nodarbojoties ar... Zilonītis Dambo 2012 ![]() |
atbildeeji manupraat visnotall labi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
piesakos buut aitugans un nee man nav velmes slakteet nevienu vienk gribeeju buut dross ka vienkaarssi pastaav ssaada riiciibas briiviiba kas visnotall priecee bet vispaar tu vareetu iemest linku lai var saprast kaa iisti pasaakums izskataas globaali moska dabuussu sev veel kaadu draugu aituganu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) veel divi jautaajumi - kur var nopirkt "atbilstossas brilles" jo cik zinu vinnas visas ir meesli peec principa (mani gan vispaar sskkiet ka vinnas nav vajadziigas bet tas nu taa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) un vai speelei ir daliibas maksa un ja jaa tad kaada taa ir Šo rakstu rediģēja aivvv/troll dream walker: 06.04.2009 00:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
tātad :
1) vai iespēja nošaut kādu, tikt nošautam, nogalināt kādun kādā citā veidā pastāv 24/7 ? 2) ja pareizi saprotu - būs civilās telpas, kur paredzēta ēšana un citas sabiedriskas aktivitātes - vai tur drīkstēs šaut? 3) kur mēs guļam, un vai tā ir spēles zona ? 4) kā īsti ir noteikumi uz šaušanu (cik reizes vai kur man tiek trāpīts, lai es mirtu) un uz pašnāvniekiem (cik lielā rādiusā mirst apkārt esošie)? kā ar headshot ? 5) Ja pareizi saprotu, tad spēle tīri tehniski beidzas brīdī, kad NATO atklāj kur mēs esam, un mūsu mērķis ir to nepieļaut ? 6) vai ir iespējama svešzemju žurnālista, ieroču kontrobandista, nolīgta spiega loma ? tas pagaidām arī viss . man ideja šķiet interesanta, un pat ļoti saistoša (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS veel divi jautaajumi - kur var nopirkt "atbilstossas brilles" jo cik zinu vinnas visas ir meesli peec principa (mani gan vispaar sskkiet ka vinnas nav vajadziigas bet tas nu taa) Celtniecības veikalos. Iesaku šitādu te firmas 3M produkciju: (IMG:http://www.a11.lv/images/DSC04115%20(Custom).JPG) Viņas ir vajadzīgas, ja vien negribi palikt bez acs. CITĀTS vai speelei ir daliibas maksa un ja jaa tad kaada taa ir Nu šābrīža uzstādījums ir no civilajiem neko neņemt. Ja nu vienīgi no tiem, kas brauc uz abām dienām, kaut ko par centralizēto paiku, kas varētu būt maksimums 2 Ls kopā. CITĀTS 1) vai iespēja nošaut kādu, tikt nošautam, nogalināt kādun kādā citā veidā pastāv 24/7 ? Jā, ir iespēja nošaut/nodurt/uzspridzināt kādu un tikt nogalinātam pašam. 24/7 īsti nebūs, būs vakara-nakts fāze (orientējoši no 1. maija vakara 20:00 līdz 2. maija rītam 2:00) un dienas fāze (2. maijs 11:00-17...18:00). Starp fāzēm - pārtraukums, kur visi mierīgi guļ. CITĀTS 2) ja pareizi saprotu - būs civilās telpas, kur paredzēta ēšana un citas sabiedriskas aktivitātes - vai tur drīkstēs šaut? Spēles laikā šaut drīkstēs visur, izņemot autostāvvietu un teltis (uz dienas fāzi viņas jau gan visdrīzāk tiks novāktas). CITĀTS 3) kur mēs guļam, un vai tā ir spēles zona ? Ir plānotas 12-vietīgās armijas teltis. Guļam tajās, un 2:00-11:00 tā ir safe-zona. CITĀTS 4) kā īsti ir noteikumi uz šaušanu (cik reizes vai kur man tiek trāpīts, lai es mirtu) un uz pašnāvniekiem (cik lielā rādiusā mirst apkārt esošie)? kā ar headshot ? Miršana ir diferencēta atkarībā no tā, kas to ir izraisījis - NATO karavīri un teroristi mirst pie pirmā trāpījuma (neatkarīgi no tā, pa kuru ķermeņa vai ekipējuma/apģērba daļu ir trāpīts), civilie, ja viņus ir šādā veidā nošāvuši NATO karavīri - arī (izņēmums - rikošets, bet tad ir jābūt pilnīgai pārliecībai par to, ka tas tik tiešām ir bijis rikošets un tiešs trāpījums NEVARĒJA būt iespējams). Vēl ir iespējams mirt no granātas, ja trāpa kāda `šķemba` vai granāta sprāgst līdz 2 metru attālumam, kā arī ir iespējams mirt no naža (dūrējs uzliek duramajam uz pleca roku un pasaka `knife kill` - tas nozīmē, ka duramais ir nodurts). Spridzinot cilvēkus pašnāvnieka - šahīda lomā, distance varētu būt 5-10m. Noteikumi par to, kādā veidā civilie galina nost viens otru, var tikt apspriesti. Tā kā man pieredzes klasiskajos LARPos nav, es palikšu atvērts idejām un priekšlikumiem. Mirstot no NATO karavīra lodes, civilais var saglabāt savu tēlu. Mirstot no cita civilā rokas, civilais zaudē iepriekšējo tēlu. CITĀTS 5) Ja pareizi saprotu, tad spēle tīri tehniski beidzas brīdī, kad NATO atklāj kur mēs esam, un mūsu mērķis ir to nepieļaut ? Nē. NATO ģenerālais uzdevums ir atrast un evakuēt ķīmiskos ieročus un pašu mullu Utumāru. Tam pretojas teroristi - mullas Utumāra kaujinieki. Civilie mierīgi dzīvo kišlakā un tikai netieši iesaistās notikumos - palīdz mullam Utumāram paslēpt ķīmiskos ieročus nakts fāzē (pie kam ne visi, bet tikai īpaši pietuvinātie; parasts aitugans par ķīmiskajiem ieročiem var arī neko nezināt) un mēģina atmaskot nodevēju savā vidū (tāds ir vitāli nepieciešams ģenerālajam sižetam) dienas fāzes laikā. Nakts fāze beidzas pēc pulksteņa neatkarīgi no mērķu sasniegšanas/nesasniegšanas. Dienas fāze beidzas vai nu tad, kad NATO nogādā ķīmiskos ieročus un mullu Utumāru evakuācijas punktā, vai arī pēc pulksteņa gadījumā, ja NATO puse ievērojami atpaliek no grafika. CITĀTS 6) vai ir iespējama svešzemju žurnālista, ieroču kontrobandista, nolīgta spiega loma ? Jā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.02.05 ![]() |
esmu ļoti patīkami pārsteigts par to, cik pamatīgi tiek gatavota pasākuma LARPiskā daļa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
mums (NATO) tas viss jāatzīst netiek stāstīts, un es apsolos intrigu neizjaukt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) no manas puses vairāk lietotāja viedoklis, jo es kopā ar citiem čaļiem no Airsofta darīsim to, ko mākam labāk- karosim. runājot par to, ka kādaprāt roļeviki spēlēs tikai otrā plāna lomas- gaļu, lai pacani varētu pakarot: tā nu nav! katram atradīsies darāmais pēc vēlmēm un iespējām! roļeviki nodarbosies ar savu lomu spēlēšanu, karotāji karos, un gan jau ka iespējams kaut kas pa vidu! (īstenībā nekā jauna- arī savos zobenlarpos vienmēr būs "kapātāji", kam ka tik kādu nosist, un citi, kas ķers kaifu atspēlējot piemēram alķīmiķi vai krodzinieku!) te nu manuprāt (beidzot!) ir spēle, kur saplūst Airsoft ar RPG. Lomu spēlētāji var pilnvērtīgi izspēlēt un izbaudīt savu daļu, un Airsofteri kā ierasts kārtīgi izkaroties! par baudāmu interfeisu starp abām (pareizāk trijām) grupām gādā GM ar scenārija, noteikumu un spēles vadības palīdzību. jau sen esmu kaut ko tādu gribējis, piedāvājis arī Kamazam, bet laikam jau mēs abi esam pārāk aizņemti. paldies Hobi.. tfu, Miervaldim! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) līdzīga spēle bija Lietuvā, kur sanāca lieliska sadarbība ar viņu roļevikiem- viņi vērpa tādas intrigas, ka beigās mēs vairāk raustījāmies no civilajiem, kā no pretinieka! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) pretinieks vismaz bija prognozējams! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ar civilajiem bija tā, ka vienu brīdi šis smaida un fotogrāfējas kopā ar tevi, nākošajā jau uzspridzina bumbu vai iedur mugurā nazi! bija tirgus laukums, čekpointi, pilsēta ar savu dzīvi, regulāras lūgšanas ar mullu brēkāšanu, un visādas foršas lietas. ja mēs ļoti pacentīsimies, tad varētu būs kas tikpat labs! mazliet par karošanas pusi. karotājiem pagaidām nekas diži par RPG pusi nav stāstīts. respektīvi mēs braucam uz AIRSOFT spēli, kurā (cerams)būs spēcīgs RPG elements. spēlēsim pēc ierastajiem LV Airsoft noteikumiem (kas nosaka legālās ieroču jaudas, šaušanas distances un citas lietas), kurus jums derētu zināt! respektīvi brīdī, kad kāds kaut kur šauj ar "bumbiņpistoli", tas notiek šo noteikumu ietvaros! tas attiecas uz tiem, kas vēlēsies karot! šādi spēlētāji protams laipni lūgti pulkā! tikai izvērtējiet, vai jūs tam esat gatavi (prasmju un ekipējuma ziņā)! viena lieta ir iešaut kādam mugurā ar divu latu bumbiņpistoli (derēs!), pavisam cita - atklāti cīnīties ar šo bumbiņpistoli pret pieredzējušu komandu, kuru piedevām atbalsta ložmetējs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tas ir līdzvērtīgi piemēram tam, ka es mazo zobentiņu provētu nogāzt bruņās tērptu un sabūstotu Andžu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) mēs spēlēsim līdz RPG elementam cik vien spēsim, lai arī daudziem no Airsoft ir 0 pieredze šajā lauciņā. p.s. par brillēm- kādas 5-6 liekas man atradīsies ko aizdot, bet dažas ir apskrāpētas. ja kādam ir mazums naudas un gribas karot, tad var izīrēt labu ekipējumu (pirmkārt ieročus, bet vēl arī daudz ko citu) pie manis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nu parastā LARPā airsoft ieroči rada nežēlīgu disbalancu, arī tīri no cīņu viedokļa. sanāca būt vienā spēlē, kur bijām vienība ar mazliet kurutākiem bumbiņieročiem un mums pretī nostājās airsoft automāti, kuriem saušanas rādius, mērķēšanas kvalitāte un attiecīgi stiprums bija vismaz 5x lielāks nekā mūsu ieročiem. varu teikt tikai to, ka nežēlīgi sāp, un mēs jau ar tur pliki nestāvējām.
un šai brīdī es sāku domāt - a janu nāto spēki ieņem to galveno teroristu bāzi? loģiski, ka notiks kaut kāda pretošanās, bet nu, mēs ar BB guniem, ko dažās situācijās var pat nejust, pret jūsu airsoft ? mums varbūt varētu piespēlēt vienu no tām komandām kā apsardzi ? jeb kā vispār ir ar airsoftnieku spēlēšanu teroristu komandā, jo patiesībā es vēljoprojām nevaru iedomāties, kā tiks vizualizēts pašnāvnieks bara vidū ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Nu kā, airsoftā jau būs 2 galvenās armijas vai kā nu tur - teroristi aka mullas Utumāra karaspēks un NATO spēki, kas cīnīsies pret pirmajiem.
Civilie dzīvos Utumāra karaspēka aizsegā. Protams, ja NATO atnāks, tad viņi to ciemu ieņems un droši vien sagūstīs visus, kas liksies aizdomīgi, tomēr nešaus ne uz vienu civilo, kas pats neizrādīs bruņotu pretestību. Cik saprotu, arī Guantanamo scenārijā nav ieplānots. un šai brīdī es sāku domāt - a janu nāto spēki ieņem to galveno teroristu bāzi? loģiski, ka notiks kaut kāda pretošanās, bet nu, mēs ar BB guniem, ko dažās situācijās var pat nejust, pret jūsu airsoft ? mums varbūt varētu piespēlēt vienu no tām komandām kā apsardzi ? jeb kā vispār ir ar airsoftnieku spēlēšanu teroristu komandā, jo patiesībā es vēljoprojām nevaru iedomāties, kā tiks vizualizēts pašnāvnieks bara vidū ? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
mums varbūt varētu piespēlēt vienu no tām komandām kā apsardzi ? jeb kā vispār ir ar airsoftnieku spēlēšanu teroristu komandā, jo patiesībā es vēljoprojām nevaru iedomāties, kā tiks vizualizēts pašnāvnieks bara vidū ? Tā jau arī ir domāts. Ir pavisam 3 puses - NATO, teroristi (abas no airsoftas komjunitī) un civilie (LARP). Civilie formāli ir neitrāli, bet stratēģiski - teroristu pusē, un no teroristiem atšķiras ar to, ka nenēsā atklāti ieročus. Un - civilajiem izsniegtais sižets/stāsts pāris punktos pārklājas ar airsoftistiem izsniegto sižetu. Visā pārējā laikā airsoftisti savā nodabā klapējas mežā vai purvā, bet civilie kišlakā var mierīgi un netraucēti risināt savas intrigas. Kas attiecas uz pašnāvnieku, tad viņš zem savām klasiskajām drēbēm valkā oranžu vestīti. Klasisko drēbju atpogāšana/pavilkšana vaļā un oranžās vestītes parādīšana - zīme, ka ir iedarbināta šahīda josta. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
vai arsoftnieki larpos ?
TB - ja ir paredzēta bruņota komanda, kas tipa ir teroristu pusē, tad attiecīgi vai viņi tiek paķaluti kaut kādām Utumāra pavēlēm, vai viņi darbojas atsevišķi ? šis jautājums balstās uz to, vai ir kaut kāda jēga no spiegiem, kas tur brīdina visu par iespējamo nākošo NATO operāciju, vai arī cīnas notiek pilnīgi neatkarīgi no tā, kā galvenais terorists Utumārs ir iedomājies . es ceru, ka uzdevu jautājumu pareizi . |
|
|
![]()
Raksts
|
|
vai arsoftnieki larpos ? TB - ja ir paredzēta bruņota komanda, kas tipa ir teroristu pusē, tad attiecīgi vai viņi tiek paķaluti kaut kādām Utumāra pavēlēm, vai viņi darbojas atsevišķi ? šis jautājums balstās uz to, vai ir kaut kāda jēga no spiegiem, kas tur brīdina visu par iespējamo nākošo NATO operāciju, vai arī cīnas notiek pilnīgi neatkarīgi no tā, kā galvenais terorists Utumārs ir iedomājies . es ceru, ka uzdevu jautājumu pareizi . Sižetiski teroristi ir pakļauti Utumāra pavēlēm. Bet reāli tās dos ģenerālGM, t.i., es. Spiegi darbojas NATO labā, un veiksmīga spiegu darbība var atvieglot atsevišķu kvestu izpildi NATO pusei. Un otrādi - ja mullas Utumāra galms atmasko spiegu savā vidū, tad NATO puse var palikt bez vērtīgas informācijas. Cīņas notiek samērā neatkarīgi no tā, ko domā mulla Utumārs, jo acīmredzot no LARPa viedokļa šī loma ir tuvāka NPC, nekā PC. Airsoftisti larpos minimāli, defaultā vērtība drīzāk ir nē nekā jā. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 12:04 |